آره یغما جان من حرف شما رو قبول دارم داداش
کلاً توان دفاعی و هجومی نیروهای نظامی هر کشوری کاملاً محرمانه و سّری هستش همانطوری که شما هم ذکر کردین ، من خودم این آمار رو تا حدودی قبول ندارم ، چون اگر قدرت سپاه پاسداران رو هم به نیروهای ارتش اضافه کنیم رتبه و جایگاه ایران خیلی پایین تر از رنک 23 خواهد بود
این حرف ها صرفا جنبه داخلی دارد .
وگرنه از تجهیزات انفرادی تا موشک ها و ماهواره ها و اواکس ها و زیر دریا و روی دریا و روی زمین و ... از امریکا
عقب تر هستیم .
امیدوارم این حرف ها به معنای دست کم گرفتن دشمن نباشد که بد ضربه خواهیم خورد
تا حالا در مورد جنگ های نامتقارن و جنگ های چریکی شنیدی داداش؟
اینکه آمریکا n مدل تسلیحات نظامی داره درش هیچ شکی نیست ، مطمئن باش در مقابله با آمریکا نمیشه با جنگ متقارن پیروز شد ، پس باید حدالمقدور رو به جنگ های نامتقارن و جنگهای چریکی آورد
حالا جنگ یا نبرد نامتقارن اصلاً به چه نوع جنگی میگن؟
به جنگ ها یا نبردهایی گفته میشه که طرفین درگیر در آن از توانایی نظامی یکسانی برخوردار نیستند و بر خلاف جنگ های کلاسیک فرمول مشخصی برای موقعیت های خاصّ نظامی ندارند ، بلکه از عملیات گوناگون ، معمولاً برای استفاده از عامل غافلگیری برای ضربه زدن به دشمن استفاده میشود.
حالا جنگ یا نبرد چریکی (جنگ نامنظم) به چه نوع جنگی میگن؟
جنگ چریکی یکی از انواع جنگ های نامنظم است که در آن گروه یا گروهای کوچکی از افراد مسلح با استفاده از تاکتیک هایی چون کمین ، شبیخون ، خرابکاری ، جنگ ایذایی ، تاکتیک بزن دررو و جابجایی سریع به یک نیروی نظامی بزرگتر و کم تحرک تر حمله ور شده و بلافاصله صحنه نبرد را ترک میکنند.
خب با توجه به توضیحاتی که داده شد؛
ما توان مقابله متقارن (مستقیم) با آمریکا رو نداریم ، برای مثال یه نمونه بگم ؛
تمام توان آمریکا نیروی هوای و دریاییش در خلیج فارس هست
ما توان رویارویی مستقیم با ناوگان پنجم آمریکا در خلیج فارس (بحرین) رو نداریم چون ناوگان آمریکا پیشرفته تر و
مجهز تر از ناوگان دریایی ایران هست ، خب باید رو به نبرد نامتقارن و چریکی بیاریم ، یعنی استفاده از تاکتیک
قایق های بسیار تندروی موشک اندازه سپاه ، اینطوری میشه ناو هواپیمابر n میلیارد دلاری آمریکا رو با n تا سرباز و خدمتکار در خلیج فارس غرق کرد ، یا فقط با استفاده از چند تا اژدر زیر سطحی حوت که پیشرفته ترین اژدر دنیا هستش و یا استراتژی های دیگه ...
مطمئن باش ما آمریکا رو دست کم نگرفتیم ، با توجه به اینکه آمریکا دیگه اون قدرت نظامی قبلنش رو نداره و الا تا حالا n بار به ایران حمله کرده بودن ...
سلام
از نظر هوایی امریکا خیلی قوی تره اما ما هم دست بسته نیستیم مثلا با تحویل اس 300 خیلی قوی تر هم میشیم.اما اون طور که از اطلاعات بر می یاد جنگنده نداریم شایم داشته باشیم.
در دریا درسته امریکا خیلی پیشرفته تره اما خیلی از این تجهیزات تو خلیج فارس عملکرد نداره چون عمقش خیلی کمه و نو های بزرگ باید از یک جا های باریک رد شن که زدنشون خیلی اسونه.
در بخش زمینی هم که قابل مقایسه نیست.امریکا توان اعزام نیروی خیلی زیاد نداره از اون سر دنیا مگر اینکه از مزدور استفاده کنه.در هر صورت نیروی زمینی خوبی داریم.
بخش دوم نفت هست.اگر ایران درگیر جنگ بشه عربستان هم درگیر می شه.اون وقت کی نفت تولید کنه؟!
بخش دیگه روسیه هست.روسیه و چین با ایران هستند چون اگه ایران نباشه یا اگه با امریکا همکاری کنه اونا یک متحد بزرگ رو از دست دادن.مثلا چین نفتش رو از کی بگیره؟در حالی که عربستان هم با امریکاست.
کلا ابر قدرت ها اقتصاد براشون مهمه.اگه تو جنگ نگاه کنید مثلا همین غزه چه قدر طول می کشه؟33روز 50 60 روز و بعد که می بینن جنگ تمومی نداره صلح می کنن.اما امریکا از دفاع مقدس می ترسه.عراق همون ابتدای جنگ خواست جن تموم شه ولی یران قبول نکرد و 8 سال طول داد.حالا امریکا می دونه جنگ با ایران جنگ طولانی هست و به هیچ وجه صره اقتصادی نداره تازه نتیجه اون هم معلوم نیست.
این موضوعاتی بود که من می دونستم.
بله صد در صد ، ما داریم در خانه میجنگیم مسلماً ضرباتی رو متحمل میشیم ، در این موضوع حرفی نیست داداش
مطمئن باش فقط نیروهای سپاه پاسداران به اندازه کل ارتش های عربی منطقه قدرتمند هستن ، در این هیچ شکی نیست
علت اینکه آمریکا به ایران حمله نمیکنه ؛ اول اینکه جرئت و توان حمله کردن نداره ، ارتش آمریکا اون ارتش آمریکای قبلاً
دیگه نیست و دوم اینکه هزینه جنگ بسیار زیاده و سوم اینکه اگر حمله کنه دیگه متحدی به اسم اسرائیل در
خاورمیانه نخواهد داشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)