نه !!!
ولی خیلی ضد حال میشه !
معمولا اینکه اشتباهی زنگ بزنی بیشتر پیش میاد !
اره تا دلت بخواد
خیلی بده
مخصوصا چند تاش خیلی ضایع بود خخخخخخخخخیییییییییللللللل للللل
خدایا ،
اوناییکه شریک غمهاشون بودم ومونس تنهاییشون ،
شاهد بودی به وقت تنهاییم با من چه کردند...
لیک تو بزرگی،با آنان آن مکن...
چخان :yahoo (4):
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
اووووووره
من که خیلی خاطره دارم خیلی زیاد - از اون موقع که خط همراه اول قیمت یه میلیون و سیصد تومن بود ( یعنی میخام بگم قبل همتون خط داشتم ) تا الان که مفتی مفتی سیم کارت میدن
خدا میدونه چه سوتی هایی دادم حالا موندم کدوم رو بتون بگم - سوتی پشت تر سوتی
یه اس ام اس **** رو که واسه یه آخوند گردن کلفت اشتباه فرستادم - آی یادش بخیر = حسابی آبروم رفت
سال 87 یه مسنجر فارسی بود - ( به اسم L4i ) یه شب با رفقای مسنجر کنار ساحل کارون یه میتینگ گرفتیم و یکی از دخترا به زور و با سختی فراوان اومده بود - بنده خدا خیلی به فکر خانوادش بود خیلی هم ترسیده بود - موقعی هم که رسیدم خونه - خیر سرم بهش اس دادم - ( مهسا خانم ، رسیدی خونه ، اتفاقی که نیافتاد ) از شانس بسیار خوبم - اون پیام رو واسه مامانم فرستادم - الله و اکبر - مامانم هم مذهبی و تعصبیی - حالا بیاد و درستش کن -یعنی پدری ازم در آورد که هیچ وقت فراموش نمیکنم - اینم یادش بخیر
آبجی همین مهسا - اسمش مهناز بود - یه شب خیر سرم یه جای مهسا بهش گفتم مهناز - اونم دستش درد نکنه قیامتی به پا کرد - یاخداااااااا - بهم میگفت اره تو با آبجیم دوستی
اوووووم از چی بگم دیگه
تا الان چندین مرتبه جوک و عکس های خنده دار **** رو اشتباهن واسه یکی از مشتریای خانمم- یا واسه یکی از دختر خاله هام فرستادم - به خدا آب شدم رفتم زمین - اینم یادش بخیر
آخرین سوتی هم که دادم - بچه هایی که واتس اپ دارن - میدونید که واتس اپ یه امکانی داره به اسم لیست انتشار - یعنی یه لیستی درست میکنی و یه پیام یا هر چی چیزی که خواستی رو میفرستی و واسه کل لیستت میره ( این با گروپ فرق داره ها ) حالا فکرش روبکنیم - یه لیست 250 نفره داشتم که توشون کلی مدیر و رئیس و دکتر و آخوند و استاد و بزرگای فامیل و... بود - خیر سرم میخاستم پیام تبریک عید رو بفرستم که این نمیدونم چی شد این پیام رو فرستادم
طرف به دوست دخترش میگه :یه بوس میدی
دختره با خنده گفت :فال بزنیم ببینم حافظ چی میگه
.
.
فال امد : ای دوست مده بوس به این پوفیوز د یو س
یعنی تا یه ماه روم نشد بیام واتس اپ - ابرویی دیگه واسم نموند
حالا باز اگه یادم اومد باز بتون میگم
ویرایش توسط Yek.Doost : 23 بهمن 1393 در ساعت 15:44
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
سوژه اتفاقی نه.
کارایی که از رو تفکر بوده رو بگو.
مثل دسته گلای من که بابت انجام تک تکشون به خودم افتخار میکنم.
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
وای نه خیلی افتضاحه ی بارداشتم بدجورغیبت یکیو میکردم تو اس بعد اشتباه فرستادم بخودش اونم جواب دادااااا واااااااااااااای ابروم رفت تاشب تب کردم:yahoo (2):
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)