X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 85
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها
      تشکر...
      با ابن دید راحت تر میشه تصمیم گیری کرد!
      میشه منبع سایت رو هم بدید؟
      سایت محمد خرسند.اگه مدیر آدرس لاتین رو حذف نکنه آدرس اصلیش اینه: www. khorsandm.ir برای تمام دروس و تمام فصول کتابها بودجه بندی برای کنکور را به همراه درجه سختی و متوسط یا آسون بودنشون را گفته.برای تصمیم گیری حذف و یا تاکید کردن روی یک مبحث راهنمای خوبیه.موفق باشید

2. Top | #62
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      ...up

3. Top | #63
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حذف توصیه نمیشه
      ولی به نظرم قانون کیرشهف رو حذف کنید بهتره

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظر من فقط نور رو میشه حذف کرد.

5. Top | #65
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باید بخونی تا بفهمی کدوم فصلارو حذف کنی مثلا من خودم نور رو خوب بلدم هیچوقت حذفش نمیکنم کلا نباید حذف کرد بلکه باید فصلهایی رو که بهتر بلدی بیشتر روشون مانور بدی

6. Top | #66
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      به نظر من فقط نور رو میشه حذف کرد.
      نور و بازتاب و شکست منظورتونه؟! یعنی کلش دیگه درسته!؟
      میشه بگید چرا؟

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به این علت حذف رو توصیه نمی کنم که ممکنه از مبحثی که خوندی سوال سخت بیاد و.از مبحثی که نخوندی سوال آسون
      پس بهتره مبحثی حذف نشه

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      اولا با حذف الان و اینموقع موافق نیستم بعدش میتونی حذف نکنی بذاری کنار منظورم اینه اول بشینی مبحثا و فصلایی ک خوب یاد میگیری و با کار کردن روشون میتونی تستاشودرست بزنی بخونی و بعد اگه وقت داشتی ب اندازه ایی ک بتونی مبحثایی ک گذاشتی کنار رو بخونی و کار کنی.

در ضمن حذف کردن ی چیزیه ک رسم شده بین ماها کار خعلی افتضاحیه و اگه حذف کنی دیگه تمومه و کنکورو تموم شده بدون و همه موضع میگیرن و میشینن رو صندلی و توضیح دادن در حالیکه ممکنه خودشون هم مبحث حذفی داشته باشن و خیلی حرفای نا امید کننده ی دیگه.من خودم نشستم بودجه بندی سوالاتو دیدم مثلا حرکت حتما 3 سوال داره ک زدنشون کار اسونی نیس این ی حقیقته.اونایی ک میگن ممکن سوال اسون بیاد اون سال فقط حرف میزنن چرا؟چون از هر مبحث سوال سخت حتما میاد
      حالا ی سوال از خودت داداش: بشینی کل چهارسال فیزیک رو بخونی و هیچی یاد نگیری بهتره یا بشینی مبحثایی ک میتونی یادبگیری؟؟حداقلش اینه سر جلسه کنکور حتی اگه سوال سخت باشه ب خودت تلقین میکنی باید حلش کنی ک از خودت راضی باشی..اگه مبحثایی ک بلدی رو 90 درصد یاد بگیری حداقل نتیجه رو میگیری
      شاید الان بعضیا با حذف مخالف باشن ولی نزدیک کنکور ک بشن یهو میشنن فیزیک بزنن ولی میفهمن نه چیزی تو چنته ندارن مثه خودم پارسال ای خندیدم

خلاصه ببین خودت چی دلت میخواد ...وای چقد نوشتم

9. Top | #69
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      به این علت حذف رو توصیه نمی کنم که ممکنه از مبحثی که خوندی سوال سخت بیاد و.از مبحثی که نخوندی سوال آسون
      پس بهتره مبحثی حذف نشه
      حرفتون منطقی نیست....اینطوری میشه احتمال دادن ب سوالا ک سرجلسه اصلا جایز نیس....اگه ی مبحثی رو سخت بخونه و تمرین کنه شک نکنید حداقل از 10 5 تا رو میزنه .کشک ک نخونده این چن ماه.س.الای بعضی مباحث فیزیک با کار کردن واقعا قابل حل میشن انقد سخت نگیرین

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1375 نمایش پست ها
      حرفتون منطقی نیست....اینطوری میشه احتمال دادن ب سوالا ک سرجلسه اصلا جایز نیس....اگه ی مبحثی رو سخت بخونه و تمرین کنه شک نکنید حداقل از 10 5 تا رو میزنه .کشک ک نخونده این چن ماه.س.الای بعضی مباحث فیزیک با کار کردن واقعا قابل حل میشن انقد سخت نگیرین

به سوالات نمیشه اعتماد کرد امسال سوال های اخر بخش فیزیک خیلی سخت بود و سر جلسه کنترل این موضوع خیلی سخته
      ممکنه از یه بخش کاملا ساده هم سوال خیلی سخت بدن
      علاوه بر این بعضی سوالات بیشتر از این که غیر قابل حل باشه وقت بره اگه این سوال از مبحثی باشه خوندی وسوال راحت از مبحثی باشه که نخوندی اونم سر جلسه و توی فشار .... روحیه داوطلب با خاک یکسان میشه
      مثلا اگه کسی امسال به امید پیش دو پیش یک رو نمی خوند بیچاره میشد
      پس بهتره حذف صورت نگیره

11. Top | #71
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armaghan نمایش پست ها
      سایت محمد خرسند.اگه مدیر آدرس لاتین رو حذف نکنه آدرس اصلیش اینه: www. khorsandm.ir برای تمام دروس و تمام فصول کتابها بودجه بندی برای کنکور را به همراه درجه سختی و متوسط یا آسون بودنشون را گفته.برای تصمیم گیری حذف و یا تاکید کردن روی یک مبحث راهنمای خوبیه.موفق باشید
      ببخشید میشه لینک مستقیم به همون مطلب رو بدین؟! تو سایتشون گشتم ولی پیدا نکردم!

12. Top | #72
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      اگه مبحثایی ک بلدی رو 90 درصد یاد بگیری حداقل نتیجه رو میگیری
      راضی ام ازت...

گه ی مبحثی رو سخت بخونه و تمرین کنه شک نکنید حداقل از 10 5 تا رو میزنه .کشک ک نخونده این چن ماه.س.الای بعضی مباحث فیزیک با کار کردن واقعا قابل حل میشن انقد سخت نگیرین
      دقیقاً حرف من هم همینه!خلاصش میشه این که 60درصد مطالب رو با کیفیت عالی بخونی خیلی بهتر از اینه که 100درصد کتاب رو هیلی ویلی بخونی!!

به سوالات نمیشه اعتماد کرد امسال سوال های اخر بخش فیزیک خیلی سخت بود و سر جلسه کنترل این موضوع خیلی سخته
      علاوه بر این بعضی سوالات بیشتر از این که غیر قابل حل باشه وقت بره اگه این سوال از مبحثی باشه خوندی وسوال راحت از مبحثی باشه که نخوندی اونم سر جلسه و توی فشار .... روحیه داوطلب با خاک یکسان میشه
      پس بهتره حذف صورت نگیره
      بازم یحث بحث همون کیفیته هست دیگه...!کسی که یه جاهایی رو حذف میکنه و دیگه باهاشون کاری نداره،براش مهم نیست سر جلسه کنکور قرار چجوری ازش سوال بِدن!!
      کسی که قرار باشه با این چیزا سر جلسه کنکور روحیش با خاک یکسان بشه بهتره که اصلاً....
      .................................................. ..
      من فقط ترسم از اینه که از یسری مباحث بصورت ترکیبی سوال بدن،جوری که ترکیب بشه با مبحث حذفی!
      به نظر شما چه مباحثی رو میتونن باهم ترکیب کنن؟! و به صورت معمول ترکیبی میدن؟!

13. Top | #73
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      پس بهتره حذف صورت نگیره
      دوست عزیز حرف شما درست ولی این دلیل نمیشه دوستمون بیاد ی مبحثی رو بخونه، ک چ اسون چ سختشو، 5 دیقه بمونه رو سوال درواقع زرنگی نکرده.بحث اسون یا سخت بودن نیس بحث اینه ک ی نفر با چ عمقی مبحثو بخونه و یادبگیره و چ درکی از اون مبحث داشته باشه.وگرنه خودم بارها دیدم ی نفر روی ی سوال آسون ک شما میگید ممکنه بیاد، میمونه و درحالیکه خیلیا راحت حلش میکنن چون درکشون و فهمشون و عمیق خوندنشون از اون مبحث بیشتر از اون کسیه که اون مبحثو خونده .و اینم بگم هیچوقت نباید انتظار داشته باشیم و فکر کنیم شاید سوال سخت بیاد یا اسون بیاد باید ی خورده بیشتر از سوالای سخت بخونیم ک سر جلسه شووووکه نشیم.دقیقا مثه دوستانی ک پیش دو رو خوندن ولی سخت اومد.

14. Top | #74
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فشار رو حذف کن چون واقعا وقت میخواد. ولی به نظر منم فیزیک 3 رو بخون.

15. Top | #75
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها
      ببخشید میشه لینک مستقیم به همون مطلب رو بدین؟! تو سایتشون گشتم ولی پیدا نکردم!
      عذر میخوام داداش .شرمنده ام که متوجه سؤال و نقل قول گرفتنتون نشدم .این چند روز خیلی گرفتار بودم لینک دانلودشو الان که خودمم رفتم توی سایت خرسند نتونستم پیدا کنم .تابستون گذاشته بودنش شاید برش داشته باشند.اما در کادر های سمت راست سایتشون یه کادر هست بنام مطالب محبوبتر اونجا یه عنوان هست بنام بودجه بندی کامل دروس تجربی +احتمال سؤال در کنکور 93+ضمیمه ...این جدول مشابه همون جدولی هست که تابستون گذاشته بودند با این تفاوت که این یکی مال یکسال قبلتره. ولی بنظرم همینم قابل استفاده است من خودم اینم دانلود کردم که بررسیش کنم .چون بودجه بندی که طی ده سال اخیر چندان تفاوتی نکرده و فصلهای دروس مختلف هم که درجه سختی و آسونی مطالبشون همچنان پابرجاست.مثلا سؤالات حرکت شناسی و دینامیک همچنان سختند و فیزیک هسته ای آسون.بازم ببخشید که دیر جواب دادم.

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)