باید بخونی تا بفهمی کدوم فصلارو حذف کنی مثلا من خودم نور رو خوب بلدم هیچوقت حذفش نمیکنم کلا نباید حذف کرد بلکه باید فصلهایی رو که بهتر بلدی بیشتر روشون مانور بدی
به این علت حذف رو توصیه نمی کنم که ممکنه از مبحثی که خوندی سوال سخت بیاد و.از مبحثی که نخوندی سوال آسون
پس بهتره مبحثی حذف نشه
اولا با حذف الان و اینموقع موافق نیستمبعدش میتونی حذف نکنی بذاری کنار منظورم اینه اول بشینی مبحثا و فصلایی ک خوب یاد میگیری و با کار کردن روشون میتونی تستاشودرست بزنی بخونی و بعد اگه وقت داشتی ب اندازه ایی ک بتونی مبحثایی ک گذاشتی کنار رو بخونی و کار کنی.
در ضمن حذف کردن ی چیزیه ک رسم شده بین ماها کار خعلی افتضاحیه و اگه حذف کنی دیگه تمومه و کنکورو تموم شده بدون و همه موضع میگیرن و میشینن رو صندلی و توضیح دادن در حالیکه ممکنه خودشون هم مبحث حذفی داشته باشن و خیلی حرفای نا امید کننده ی دیگه.من خودم نشستم بودجه بندی سوالاتو دیدم مثلا حرکت حتما 3 سوال داره ک زدنشون کار اسونی نیس این ی حقیقته.اونایی ک میگن ممکن سوال اسون بیاد اون سال فقط حرف میزننچرا؟چون از هر مبحث سوال سخت حتما میاد
حالا ی سوال از خودت داداش: بشینی کل چهارسال فیزیک رو بخونی و هیچی یاد نگیری بهتره یا بشینی مبحثایی ک میتونی یادبگیری؟؟حداقلش اینه سر جلسه کنکور حتی اگه سوال سخت باشه ب خودت تلقین میکنی باید حلش کنی ک از خودت راضی باشی..اگه مبحثایی ک بلدی رو 90 درصد یاد بگیری حداقل نتیجه رو میگیری
شاید الان بعضیا با حذف مخالف باشن ولی نزدیک کنکور ک بشن یهو میشنن فیزیک بزنن ولی میفهمن نه چیزی تو چنته ندارن مثه خودم پارسالای خندیدم
خلاصه ببین خودت چی دلت میخواد ...وای چقد نوشتم![]()
به سوالات نمیشه اعتماد کرد امسال سوال های اخر بخش فیزیک خیلی سخت بود و سر جلسه کنترل این موضوع خیلی سخته
ممکنه از یه بخش کاملا ساده هم سوال خیلی سخت بدن
علاوه بر این بعضی سوالات بیشتر از این که غیر قابل حل باشه وقت بره اگه این سوال از مبحثی باشه خوندی وسوال راحت از مبحثی باشه که نخوندی اونم سر جلسه و توی فشار .... روحیه داوطلب با خاک یکسان میشه
مثلا اگه کسی امسال به امید پیش دو پیش یک رو نمی خوند بیچاره میشد
پس بهتره حذف صورت نگیره
راضی ام ازت...
دقیقاً حرف من هم همینه!خلاصش میشه این که 60درصد مطالب رو با کیفیت عالی بخونی خیلی بهتر از اینه که 100درصد کتاب رو هیلی ویلی بخونی!!
بازم یحث بحث همون کیفیته هست دیگه...!کسی که یه جاهایی رو حذف میکنه و دیگه باهاشون کاری نداره،براش مهم نیست سر جلسه کنکور قرار چجوری ازش سوال بِدن!!
کسی که قرار باشه با این چیزا سر جلسه کنکور روحیش با خاک یکسان بشه بهتره که اصلاً....
.................................................. ..
من فقط ترسم از اینه که از یسری مباحث بصورت ترکیبی سوال بدن،جوری که ترکیب بشه با مبحث حذفی!
به نظر شما چه مباحثی رو میتونن باهم ترکیب کنن؟! و به صورت معمول ترکیبی میدن؟!
دوست عزیز حرف شما درست ولی این دلیل نمیشه دوستمون بیاد ی مبحثی رو بخونه، ک چ اسون چ سختشو، 5 دیقه بمونه رو سوال درواقع زرنگی نکرده.بحث اسون یا سخت بودن نیس بحث اینه ک ی نفر با چ عمقی مبحثو بخونه و یادبگیره و چ درکی از اون مبحث داشته باشه.وگرنه خودم بارها دیدم ی نفر روی ی سوال آسون ک شما میگید ممکنه بیاد، میمونه و درحالیکه خیلیا راحت حلش میکنن چون درکشون و فهمشون و عمیق خوندنشون از اون مبحث بیشتر از اون کسیه که اون مبحثو خونده .و اینم بگم هیچوقت نباید انتظار داشته باشیم و فکر کنیم شاید سوال سخت بیاد یا اسون بیاد باید ی خورده بیشتر از سوالای سخت بخونیم ک سر جلسه شووووکه نشیم.دقیقا مثه دوستانی ک پیش دو رو خوندن ولی سخت اومد.
![]()
عذر میخوام داداش .شرمنده ام که متوجه سؤال و نقل قول گرفتنتون نشدم .این چند روز خیلی گرفتار بودم لینک دانلودشو الان که خودمم رفتم توی سایت خرسند نتونستم پیدا کنم .تابستون گذاشته بودنش شاید برش داشته باشند.اما در کادر های سمت راست سایتشون یه کادر هست بنام مطالب محبوبتر اونجا یه عنوان هست بنام بودجه بندی کامل دروس تجربی +احتمال سؤال در کنکور 93+ضمیمه ...این جدول مشابه همون جدولی هست که تابستون گذاشته بودند با این تفاوت که این یکی مال یکسال قبلتره. ولی بنظرم همینم قابل استفاده است من خودم اینم دانلود کردم که بررسیش کنم .چون بودجه بندی که طی ده سال اخیر چندان تفاوتی نکرده و فصلهای دروس مختلف هم که درجه سختی و آسونی مطالبشون همچنان پابرجاست.مثلا سؤالات حرکت شناسی و دینامیک همچنان سختند و فیزیک هسته ای آسون.بازم ببخشید که دیر جواب دادم.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)