خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات

پزشکی یا دندانپزشکی؟؟

سلام و خسته نباشید
      بچه ها به نظرتون با 23 سال سن اگه برم پزشکی میتونم موفق بشم چون من تقریبا تو 30 سالگی عمومی رو میگیرم و تا تخصص رو اگه بتونم بگیرم 37-38 سالم میشه
      نظرتون چیه؟؟ ارزش داره عایا؟؟
      البته به دندانپزشکی هم علاقه آنچنانی ندارم

یا اصن برم کنکور ریاضی بدم سریع درسم تموم شه مهندس شیم؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من متولد 70 هستم امسال پزشکی آژاد اردبیل قبول شدم و تا همین هفته پیش کلاساشم میرفتم ولی ثبت نام نکردم و موندم برای تکمیل ظرفیت دندانپزشکی یا دندانپزشکی سراسری سال آینده. به نظر من توم همین کارو بکنی بهتره.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حالا گفتنش اسونه ..
      به هر حال يه متخصص ٣٧ ٣٨ ساله باز خيلي خوبه
      و سنشم زياد نيس
      حالا قبول شو :d

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا تا 37 38 سالگی حساب میکنی !!! شما هر وقت عمومیتو بگیری وارد بازار کار میشی و زندگی عادیتو میتونی کنی ( احتمالا سربازی رفتی تا این سن .. تویه طرح حقوقت خوبه ) لازم نیس که حتما درامد آنچنانی آدم داشته باشه ...

5. Top | #5
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      تیتر رو که دیدم گفتم حالا چه خبره
      پزشکی یا دندانپزشکی؟

مگه الکیه حالا قبول شدنش؟کلی باید زحمت بکشی 10% شاید قبول بشی وقتی رتبت به قبولی رسید بیا این تاپیک رو بزن تا بچه ها نظر بدن.
      به عنوان مثال من میتونم بگم مهندسی ام ای تی یا مهندسی هاروارد

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      من متولد 70 هستم امسال پزشکی آژاد اردبیل قبول شدم و تا همین هفته پیش کلاساشم میرفتم ولی ثبت نام نکردم و موندم برای تکمیل ظرفیت دندانپزشکی یا دندانپزشکی سراسری سال آینده. به نظر من توم همین کارو بکنی بهتره.
      ولی اینجا بحث علاقه هم هست
      من علاقه آنچنانی به دندانپزشکی ندارم و یکم اونو محدود میدونم ولی پزشکی وسعتش بیشتره اما طولانیه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      چرا تا 37 38 سالگی حساب میکنی !!! شما هر وقت عمومیتو بگیری وارد بازار کار میشی و زندگی عادیتو میتونی کنی ( احتمالا سربازی رفتی تا این سن .. تویه طرح حقوقت خوبه ) لازم نیس که حتما درامد آنچنانی آدم داشته باشه ...
      عمومی که الان بی سواد حساب میکنن درآمدش گاهی ماهی 600 هزار تومن هم میشه دیدم که میگم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      تیتر رو که دیدم گفتم حالا چه خبره
      پزشکی یا دندانپزشکی؟

مگه الکیه حالا قبول شدنش؟کلی باید زحمت بکشی 10% شاید قبول بشی وقتی رتبت به قبولی رسید بیا این تاپیک رو بزن تا بچه ها نظر بدن.
      به عنوان مثال من میتونم بگم مهندسی ام ای تی یا مهندسی هاروارد
      آره گفتم همچین حرفی زده میشه ولی من حتی به مهندسی هم فکر میکنم درواقع میگم بین پزشکی یا مهندسی چون دندون رو زیاد دوست ندارم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید
      بچه ها به نظرتون با 23 سال سن اگه برم پزشکی میتونم موفق بشم چون من تقریبا تو 30 سالگی عمومی رو میگیرم و تا تخصص رو اگه بتونم بگیرم 37-38 سالم میشه
      نظرتون چیه؟؟ ارزش داره عایا؟؟
      البته به دندانپزشکی هم علاقه آنچنانی ندارم

یا اصن برم کنکور ریاضی بدم سریع درسم تموم شه مهندس شیم؟؟
      سلام دوست عزیزم
      منم همین سوال رو دارم... البته بین پزشکی و مهندسی...
      استدلال من اینه که باید ببینی اصلا قبول می شی یا نه، بعد به نظر من باید رشته ای رو بخونی که علاقه داشته باشی.
      مشکل دیگه ای که هست و باید در نظر داشته باشی، سطح آموزش دانشگاه های ایرانه و امکان مهاجرت... امکانات آموزشی و روش تدریس در ایران مخصوصا در پزشکی بسیار قدیمی و ضعیفه و اینو من از چند نفر دانشجوی این رشته پرسیدم. و پزشکی رشته ای هست که اکثرا از بین پزشکان خودشون انتخاب می کنن.
      در حالی که مهندسی برعکسه و منابع رایگان و در دسترس همه جا هست و کافیه خودتون تلاش کنین... مهاجرت باهاش هم راحته. ولی پزشکی همیشه چیزی بوده که مخفی نگه داشته شده و هیچ جا مثلا کلاسهای درسش رو نذاشتن که یاد بگیری.
      مهندسی پزشکی بد نیست و الان دارم به این رشته فکر می کنم...

البته شما آواتارتون کلا دنیای دیگری است! کنکور هنر چرا نمی دین؟!

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Piece of Cake نمایش پست ها
      سلام دوست عزیزم
      منم همین سوال رو دارم... البته بین پزشکی و مهندسی...
      استدلال من اینه که باید ببینی اصلا قبول می شی یا نه، بعد به نظر من باید رشته ای رو بخونی که علاقه داشته باشی.
      مشکل دیگه ای که هست و باید در نظر داشته باشی، سطح آموزش دانشگاه های ایرانه و امکان مهاجرت... امکانات آموزشی و روش تدریس در ایران مخصوصا در پزشکی بسیار قدیمی و ضعیفه و اینو من از چند نفر دانشجوی این رشته پرسیدم. و پزشکی رشته ای هست که اکثرا از بین پزشکان خودشون انتخاب می کنن.
      در حالی که مهندسی برعکسه و منابع رایگان و در دسترس همه جا هست و کافیه خودتون تلاش کنین... مهاجرت باهاش هم راحته. ولی پزشکی همیشه چیزی بوده که مخفی نگه داشته شده و هیچ جا مثلا کلاسهای درسش رو نذاشتن که یاد بگیری.
      مهندسی پزشکی بد نیست و الان دارم به این رشته فکر می کنم...

البته شما آواتارتون کلا دنیای دیگری است! کنکور هنر چرا نمی دین؟!
      دقیقا منم با شما همفکرم ولی میام یه نگاه کلی میکنم میبینم که مهندسی یسری چیزا داره پزشکی هم یسری چیزا داره مثلا مهندسی امکان مهاجرت هست ولی پزشکی سخت تره نمیگم نیست حتما هست ولی به مراتب سخت تره
      عوضش پزشکی و کلاس کارش منظور کلاس مُدیش نیست کلاس کارش بالاست درامدش میتونه خیلی بالاتر باشه و کارت همیشه جوره اما مهندسی نیست
      یعنی هر کدوم یه چیزی دارن

اون عکس همینجوریه به هنر علاقه ای ندارم برعکس که الان تقریبا همه دارن

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      پزشکي عاليه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)