خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

با این نمرات به نظرتون عمومیامو تطبیق بزنم واسه دیپ مجدد؟

سلام
      به نظر شما با نمراتی که میگم واسه دیپ مجدد انسانی که میخوام دیماه بگیرم نمرات عمومی رو تطبیق بزنم یا نه؟؟؟؟؟البته مسلمه که زبان فارسی رو امتحان میدم
      ادبیات 17/75
      دینی 17/75
      عربی 17/75
      زبان 19
      زبان فارسی 13/5
      با در نظر گرفتن تاثیر 7 درصدی دیپ انسانی تو کنکور تجربی و شرایط امتحان و ... راهنمایی کنین لطفا...
    2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه مطمعنی نمرات بالای 19 میگیری تطبیق نزن و مجددا پاسشون کن.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR Matrix نمایش پست ها
      سلام
      به نظر شما با نمراتی که میگم واسه دیپ مجدد انسانی که میخوام دیماه بگیرم نمرات عمومی رو تطبیق بزنم یا نه؟؟؟؟؟البته مسلمه که زبان فارسی رو امتحان میدم
      ادبیات 17/75
      دینی 17/75
      عربی 17/75
      زبان 19
      زبان فارسی 13/5
      با در نظر گرفتن تاثیر 7 درصدی دیپ انسانی تو کنکور تجربی و شرایط امتحان و ... راهنمایی کنین لطفا...
      ادبیات،عربی،زبان فارسی چون کدشون تو تجربی و انسانی یکسان نیست نمیشه تطبیق زد و باید تو امتحاناتشون شرکت کنی

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط meh.75 نمایش پست ها
      ادبیات،عربی،زبان فارسی چون کدشون تو تجربی و انسانی یکسان نیست نمیشه تطبیق زد و باید تو امتحاناتشون شرکت کنی
      یعنی اینا جز اختصاصیای انسانی حساب میشن؟؟ اون 7درصدی که تاثیر داره کدوماس پس؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR Matrix نمایش پست ها
      یعنی اینا جز اختصاصیای انسانی حساب میشن؟؟ اون 7درصدی که تاثیر داره کدوماس پس؟
      عربی3انسانی،زبان فارسی تخصصی،معارف و زبان خارجه تو تجربی تاثیر داره

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما فقط میتونین دینی و زبان رو تطبیق بزنین

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من رشتم ریاضیه،دی میخوام دیپلم تجربی بگیرم،رفتم اموزش پرورش گفت باید تمام درساروامتحان بدی

Sent from my HTC Desire 820q dual sim using Tapatalk

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nafasef21 نمایش پست ها
      من رشتم ریاضیه،دی میخوام دیپلم تجربی بگیرم،رفتم اموزش پرورش گفت باید تمام درساروامتحان بدی

Sent from my HTC Desire 820q dual sim using Tapatalk
      سلام
      لازم نیست تمام دروس رو امتحان بدی....
      فقط اونایی که کد غیر مشترک داره رو حتما باید امتحان داد.مثل زیست، زمین ، ریاضی 3
      اونایی که کد مشترک داره مثل تمام عمومیا و شیمی رو می تونی تطبیق بدی و یا اینکه دوباره امتحان بدی...

البته خود منم که میخوام دیپ مجدد اقدام کنم واسه تطبیق رفتم و گفتن نمی شه و کلی درد سر دیگه...
      مخصوصا توی شهرستانا اصلا رو بخشنامه های خودشون مسلط نیستن و حسابی آدمو اذیت می کنن.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یکی کمکم کنه....یکه شفاف سازی کنه.واسم..من میخوام انسانی دیپ مجد بگیرم.چیکار میکنن یعنی؟؟؟فقط دروس اختصاصی انسانیارو ازم میگیرن یا همه ی درسارو دوباره میگیرن؟؟
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      یکی کمکم کنه....یکه شفاف سازی کنه.واسم..من میخوام انسانی دیپ مجد بگیرم.چیکار میکنن یعنی؟؟؟فقط دروس اختصاصی انسانیارو ازم میگیرن یا همه ی درسارو دوباره میگیرن؟؟
      نه همه درساست فکر کنم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      شما باید همه ی دروس سوم انسانی رو امتحان بدین ولی دینی و زبان رو اگه خودتون بخواین میتونین تطبیق بزنین و دیگه امتحان ندین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن