سلام
کسی میدونه میزان تغییرات زیست پیش 1 نشرالگو در چه حده؟؟
آیا میشه از این کتاب کمک آموزشی که چاپ سال قبله ، امسال هم استفاده کرد ؟؟؟
سلام
کسی میدونه میزان تغییرات زیست پیش 1 نشرالگو در چه حده؟؟
آیا میشه از این کتاب کمک آموزشی که چاپ سال قبله ، امسال هم استفاده کرد ؟؟؟
خود کتاب که هیچ تغییری نکرده پس نشر الگو هم تغییری نکرده!مگه اینکه 2تا نکته از کنکور94 بهش اضافه کرده باشن که بخاطرش باید یه چندهزارتومانی بخاطر جدیدتر بودنو گرونتر بودن کتاب بیشتر هزینه کنیاز همون قبلیه استفاده کن

حتی چاپ جدیدشون که روی جلدش نوشته مطابق با کنکور 95 هم تغییرات کتاب رو اعمال نکرده !
مثلا عکس قسمت رونویسی RNA پلی مراز عوض شده کامل ولی تو نشر الگو همون پارسالیه رو استفاده کرده . یا تصاویر tRNA هم همینطور .
همون پارسالیه رو استفاده کن .
من شنیدم اکثر کسانیکه رتبه های سه رقمی داشتند و یا پزشکی قبول شدند میگفتند الگو از جامع گاج سرتره.گاج برای شروع خوبه یا برای داوطلبهای متوسط .ولی الگو نهایت زیسته. من خودم کتابهای همایش زیست عمارلو دوجلدی از نشر دریافت و زیستهای الگوی چاپ 93 را یکی از دوستان بهم داده که امسال پزشکی دولتی قبول شده میخوام پیش الگو همون چاپ 93 را بخونم.ولی سال دوم وسومش گویا تغییر داشته چون کتاب درسی دوم و سوم تغییر داشته. الگو چاپ جدید به دوم و سومش درسنامه اضافه کرده. میتونید هم بررسی کنید و از کتابهای درسی هرجا تغییر داشت همون قسمت را از روی کتاب الگو یا سایر منابع پارسال نخونید(تغییرات کتابهای درسی داخل سایت مکتبستان هست)بقیه مطالبشون هنوز قابل استفاده است.نشر دریافت تغییرات کتابهای پارسالشو میخواد همون قسمتهارو برای بچه ها pdf شون رو توی سایتش بذاره .کاش همه انتشارات همینطور باوجدان و فهیم بودند و خرج بیهوده روی دست خانواده ها نمیذاشتند.
من از گاج جامع استفاده نکردم اما هر 4جلد الگورو دارم و راضیم هستم ازشون.
درسنامه های کاملی داره نکات ترکیبیم توش آورده دسته بندی قشنگیو تو درسنامه هاش انجام داده تست های پرنکته ی خوبی داره که شبیه تستای کنکورم هستن و...
در یک کلام کتاب خوبیه اگه برای زیست دنبال یه چیز توپی همین نشر الگورو بگیر.
حالا بازم گاج جامعو هم یه نگاهی بکن ببین اگه دلت الگورو برنمیداره گاجو بگیر...
ولی نظر من رو الگویه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)