سلام دوستان
.
.
من کلاس مهندس محمد مهربان رو میرم
.
.
.
خودش گفته که کتاباشو بخریم......
.
.
.
میخواستم بدونم که کتاباش کافیه یا دیفرانسیل نشر الگو رو هم اضافه کنم؟؟
سلام دوستان
.
.
من کلاس مهندس محمد مهربان رو میرم
.
.
.
خودش گفته که کتاباشو بخریم......
.
.
.
میخواستم بدونم که کتاباش کافیه یا دیفرانسیل نشر الگو رو هم اضافه کنم؟؟
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
20% تخفیف انتشارات فار
سلام دوستان....از بین دو کتاب جدید 1- iq دیف و ریاضی پایه گاج و 2-کتاب دیف و ریاضی پایه پیشرفته خیلی سبز کدومو پیشنهاد میکنید و بنظرتون برای تست مکمل و قوی در سطح کنکور ریاضی خوبه ؟.... ممنونم و تشکر.
20% تخفیف انتشارات فار
برای تست تخته سیاه....برای درسنامه هم همین کتاب تخته سیاه فقط اگه جایی رو درست متوجه نشم نیاز به آموزش بیشتر داشته باشم چون جزوه ندارم یا از کتاب آموزش مهندس مهربان(کتاب کلاس رمزینه) استفاده میکنم یا از سیر تا پیاز گاج.....خیلی سبز دیف توپ جدید هم خوبه ولی من با مهندس مهربان راحت ترم....و با آموزش مهندس مهربان بیشتر ارتباط برقرار میکنم و زبونشو میفهمم. آزمون دیفرانسیل فار را به نظرم نگیر چون بیشتر آزمون سطح متوسطه و درسنامه نداره خیلی هم نتونست بنظرم موفق باشه چون اگه بود بچه ها خیلی بیشتر ازش میگفتند.....الگو هم بنظرم کنکوریای سال قبل شاید ولی امسال لازم نیست با درسنامش راحت نبودم برای آموزش ولی تستاش خوب و قویه ولی خیلی سبز پیشرفته یا Iq گاج بنظرم چون بروزتر هستند بهتره و حتما مولفاشون کتاب الگو رو هم قبلا بررسی کردن اینا تازه الان اومدن....آزمون دیف فار بنظرم سطحش مثل شیمی آزمون فار نیست....یا دیف پیشرفته خیلی سبز بگیر برای کتاب دوم یا IQ دیف گاج.....بین این دوتا IQ دیف گاج و دیف پیشرفته موندم برای کتاب دوم اگه کسی کتابارو بررسی کرده راهنمایی کنه ممنون میشم مخصوصا از رتبه های خوب یا مشاورا و پاسخگوها و راهنماهای سایت....برای ریاضی پایه هم یک نفر پایین تر پرسیده به نظرم اگر واقعا برای آموزش میخوای وقت بزاری کتاب منتظری بین کتابایی که دیدم بهتر بود برای یاد دادن ولی وقت میگیره....ولی اگه نه یا جزوه مثلا جزوه مهندس پناهی از همین سایت کنکور یا جزوه گزینه 2 بخونین....یا اگه آموزش خیلی لازم ندارین و یه مقدار نکته برای شما کافیه خط ویژه گاج هم خوبه چون ریاضی پایه ممکنه بلد باشین و نکات کار شما را راه بندازه برای یاد آوری مطالب...برای تست هم تخته سیاه اول بعدش یا خیلی سبز یا IQ گاج....همه موفق باشیم.
20% تخفیف انتشارات فار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)