خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ساعات مطالعه

سلام بچه ها من 3 تا سوال دارم شماها هفتگی چند ساعت درس میخونید؟اگه ازمون ازمایشی شرکت میکنید ترازتون رو بگین و برای درس ریاضی چجوری درس میخونید؟لطفا کسایی که درصداشون بالای 50 هست بگن ممنون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      سلام بچه ها من 3 تا سوال دارم شماها هفتگی چند ساعت درس میخونید؟اگه ازمون ازمایشی شرکت میکنید ترازتون رو بگین و برای درس ریاضی چجوری درس میخونید؟لطفا کسایی که درصداشون بالای 50 هست بگن ممنون
      بفرمائید
      http://forum.konkur.in/thread32246.html
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چه درسی مد نظرتون هست ؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من با درس عربی مشکل دارم چقدر باید برای خوندن عربی وقت بذارم و چطور این درس بخونم؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز سوالات برنامه ریزی فقط از دوست خوبم saeed735 بپرسید موفق باشید بای @Saeed735
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinden نمایش پست ها
      من با درس عربی مشکل دارم چقدر باید برای خوندن عربی وقت بذارم و چطور این درس بخونم؟
      عربی رو از راهنمایی شروع کنید....از اول راهنمایی بخونید....خیلی طول نمیکشه مطمن باشید ولی مشکلاتتون رو ریشه کن میکنید....بعد از اون عربی رو از سال اول دبیرستان شروع کنید و ابتدا درس به درس بخونید...هر درس رو بخونید متنشو معنی کنید...لغاتشو حفظ کنید...قواعدشو بخونید و تمریناتشو حل کنید....وقتی این رو هم تموم کردید(که زیاد طول نمیکشه) مطمنن پایتون کاملا قوی میشه...اینبار برید سراغ مبحثی....اول قواعد بخونید(اسم فعل حرف)بعد از اون ترجمه و تعریب و مفهوم و بعد از اون درک مطلب و سوالات مروبط به درک مطلب...
      نکته:چند سوال مربوط به درک مطلب که درمورد تجزیه و تحلیل وشکل هستن رو در ردیف قواعد قرار بدین و اونجا به بررسی این سوالات بپردازین.....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      درس ریاضی سبک خاصی برای خوندنش داره...مثل فیزیک...در این دروس باید حتما چرک نویس کنارتون باشه...حتما حتما مطالبی که میخونید رو بیشتر از سایر دروس روی چرک نویس تمرین کنید...نمونه سوالات و تست های اموزشی زیادی حل کنید تا مطالب خونده شده جا بیفته...الته همیشه یادتون باشه که اول سوالو خودتون حل کنید و بعدا پاسخنامرو نگاه کید...

در این دروس به یاد داشته باشید که هیچ مطلبی رو بی دلیل قبول نکنید...حتما دلیل و اثبات رو یاد بگیرید...البته اثبات یه موضوع رو هم حفظن نکنید فقط یاد بگیرید..این قضیه باعث میشه ریاضی هم لذت بخش بشه و هم ذهنتون برای تجزی و تحلیل این درس بازتر بشه...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      Ozr mikham ina pm midam ama man toye hame tapik ha gozine reply ro naaramva nemitoonam sherkat konam .chera?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن