خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      بخونید انشالله که موفق بشید اگر معدل کارشناسی بالا باشه به راحتی کانادا با فاند پذیرش میگیره الان خیلی ها این کارو میکنن البته اگر دکترای ایران ردیف نشد.

آخه مشکلم اینه که برای خارج باید تافل و این چیزا داشته باشی و مقاله بدی و.... منم از زبان متنفرم

تازه شنیدم دانشگا های خارج واحد های دانشگاه های ایرانو قبول ندارن و میگن دوباره باید پاس کنی اینجا(کاناداو....=اینجا)

2. Top | #17
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      آخه مشکلم اینه که برای خارج باید تافل و این چیزا داشته باشی و مقاله بدی و.... منم از زبان متنفرم

تازه شنیدم دانشگا های خارج واحد های دانشگاه های ایرانو قبول ندارن و میگن دوباره باید پاس کنی اینجا(کاناداو....=اینجا)
      تافل نمیخواد آیلتس باید بگیری زبانم چیز شاخی نیست انقدر که بد به ما توی مدارس درس دادن مغزمون داغون شده با یک سال کلاس رفتن راحت میشه ایتلس 6.5 رو گرفت معدل کارشناسی 18 باشه شانس زیادی داری و نیاز به مقاله هم نداری.این از این نظر

در مورد دوم هم که باید بگم اگر بخواید کار کنید باید واحد هارو تطبیق بدید و اگر شخصی واسه ادامه تحصیل بخواد بره مشکلی نداره و نیاز نیست اینکارو بکنه الان نزدیک 80 درصد دانشگاه های کانادا رو فقط خارجی ها پر کردن و تعداد بسیار زیادی دانشجوی ایرانی هم دارن.

3. Top | #18
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      تافل نمیخواد آیلتس باید بگیری زبانم چیز شاخی نیست انقدر که بد به ما توی مدارس درس دادن مغزمون داغون شده با یک سال کلاس رفتن راحت میشه ایتلس 6.5 رو گرفت معدل کارشناسی 18 باشه شانس زیادی داری و نیاز به مقاله هم نداری.این از این نظر

در مورد دوم هم که باید بگم اگر بخواید کار کنید باید واحد هارو تطبیق بدید و اگر شخصی واسه ادامه تحصیل بخواد بره مشکلی نداره و نیاز نیست اینکارو بکنه الان نزدیک 80 درصد دانشگاه های کانادا رو فقط خارجی ها پر کردن و تعداد بسیار زیادی دانشجوی ایرانی هم دارن.

اوکی مرسی از راهنماییت

زبانی که توی دانشگاه تدریس میشه مثل زبان مدرسه شر و وره یا میشه باهاش ی کارایی کرد

راستی چرا برای ارشد برم خارج ارشد که توی ایران داریم دکترا رو که مجبورم میرم خارج بهتر نیست؟

4. Top | #19
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

اوکی مرسی از راهنماییت

زبانی که توی دانشگاه تدریس میشه مثل زبان مدرسه شر و وره یا میشه باهاش ی کارایی کرد

راستی چرا برای ارشد برم خارج ارشد که توی ایران داریم دکترا رو که مجبورم میرم خارج بهتر نیست؟
      زبان که مشکلی ندارهمشکل اساتید و خود کتاب هستن والا اگر میخوای زبان برات شیرین بشه و بفهمی داری چی میخونی به روش لاینتر شبی 10 کلمه حفظ کن.

من همین هفته پیش اسم زبان که میومد سکته رو میزدم(مدارکش هم موجوده در همین انجمن پست هایی که دادم) تا اینکه یکی از دوستان اومد تو خصوصی من راهنمایی کرد ببین من با راهنمایی اینکه زبان رو باید چطور خوند انقدر امیدوار شدم حالا چه برسه که کمی روش کار کنی.

به این خاطر که اگر رفتید ارشد رو اونجا گرفتید راحت میتونید اقامتش رو هم بگیرید و شاید اصلا دوست داشته باشید همونجا کار کنید با درامد خیلی بهتر از ایران الان سالی 60 هزار دلار متوسط درامدشه علوم آزمایشگاه دیگه دکترا رو هم راحت میگرید.
      و اگر هم برگشتید ایران دستی بالاتر از همه هم رشته هاتون دارید.

5. Top | #20
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      زبان که مشکلی ندارهمشکل اساتید و خود کتاب هستن والا اگر میخوای زبان برات شیرین بشه و بفهمی داری چی میخونی به روش لاینتر شبی 10 کلمه حفظ کن.

من همین هفته پیش اسم زبان که میومد سکته رو میزدم(مدارکش هم موجوده در همین انجمن پست هایی که دادم) تا اینکه یکی از دوستان اومد تو خصوصی من راهنمایی کرد ببین من با راهنمایی اینکه زبان رو باید چطور خوند انقدر امیدوار شدم حالا چه برسه که کمی روش کار کنی.

به این خاطر که اگر رفتید ارشد رو اونجا گرفتید راحت میتونید اقامتش رو هم بگیرید و شاید اصلا دوست داشته باشید همونجا کار کنید با درامد خیلی بهتر از ایران الان سالی 60 هزار دلار متوسط درامدشه علوم آزمایشگاه دیگه دکترا رو هم راحت میگرید.
      و اگر هم برگشتید ایران دستی بالاتر از همه هم رشته هاتون دارید.
      زبان که فقط لغت نیست درسته برای کنکور لغت خیلی کمک میکنه من با لغت و کار روی ریدینگ تونستم 58 بزنم تازه زبانشم بنظرم آسونتر از سال های قبل بود

برای انگلیسی صحبت کردن باید گرامر بلد باشم مثلا میگه فلان کارو میخوای بکنی have to نمیدونم فلان کار will نمیدونم فلان چیز yet باید آخرش بیاد و..... تازه افعال جدا شدنی نشدنی که باید حفظ بشه بعد نمیدونم میگه بعد از این فعل با to میاد بعد از اون فعل ing دار میاد و........کلا اعصاب آدم میریزه بهم

6. Top | #21
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      زبان که فقط لغت نیست درسته برای کنکور لغت خیلی کمک میکنه من با لغت و کار روی ریدینگ تونستم 58 بزنم تازه زبانشم بنظرم آسونتر از سال های قبل بود

برای انگلیسی صحبت کردن باید گرامر بلد باشم مثلا میگه فلان کارو میخوای بکنی have to نمیدونم فلان کار will نمیدونم فلان چیز yet باید آخرش بیاد و..... تازه افعال جدا شدنی نشدنی که باید حفظ بشه بعد نمیدونم میگه بعد از این فعل با to میاد بعد از اون فعل ing دار میاد و........کلا اعصاب آدم میریزه بهم
      نه بابا اینجوری هم که فکر میکنی نیست اگر خیلی توی عمق معنی پیش بری دستور زبان رو مثل کسی که تازه داره زبان مادریش رو یادمیگیره متوجه میشی البته این حرف من نیست این حرف علی پیرهانی نفر دوم یادگیری زبان دنیا با تسلط به 19 زبان دنیا این اقا میگه که به خدا قسم من یک کلمه هم گرامر نمیخونم و مثل کسی که زبان مادریش رو یاد میگیره یاد میگیرم به تازگی هم نقر اول زبان دنیا براش دعوت نامه نوشته که توی نوشتن یه کتاب زبان با هم همکاری کنن.

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

7. Top | #22
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      Up

8. Top | #23
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      Up

9. Top | #24
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      Up

10. Top | #25
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      Up

11. Top | #26
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها

من علارغم رتبه خوبم (3600)با اینکه می تونستم پزشکی آزاد قبول بشم ولی به دلیل مشکلات مالی نتونستم برم و علوم آزمایشگاهی بابل قبول شدم

حالا ازتون میخوام کمکم کنید تا بتونم توی این رشته موفق بشم امیدوارم با راهنمایی شما این مهم حاصل شود

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
      با تلاش و پشتکار و توکل بر خدا و پند گیری از روش زندگی امام های بزرگوار

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن