خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منابع کنکور 95

سلام و شرمنده تاپیک جدا باز کردم . چون سر کار هستم نمیتونستم توی انجمن بگردم جوابمو بگیرم

میخواسم یه مشورت کنم ببینیم لازمه این منابعمه عوض کنم یه نه ؟ فقط نسبت به تغییراتی که داشتن کاری به گاج یا خیلی سبز بودن یا غیره بودنشون ندارم

ادبیات : جامع گاج واسه دو سه سال پیش

عربی : سفید گاج

دینی : گاج نقره ای سه سال پیش

ریاضی : مهر و ماه و گاج های میکرو طبقه بندی سال به سال سه سال پیش

زیست : گاج جامع دوسال پیش ؛ الگو سال به سال 2 سال پیش

فیزیک : گاج پیش و پایه 3 سال پیش ؛ الگو جامع پایه الگو 2 سال پیش

شیمی : مبتکران سال به سال 3.4 سال پیش ؛ گاج 2.3 سال پیش

حالا ننسبت به 3.4 سال پیش تاحالا کدوم از درسا اضافات داشتن ؟ مد نظر من فقط اضافاتی هست که جدیدا به درس ها اضاف شده . اون چیزایی که حذف شده اصلا مهم نیس . میخوام اگه به درسی چیزی اضاف شده برم منبعمو به روز کنم

سپاس

2. Top | #2
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      داداش نميدونم حرفم تا چقدر درسته ولي به نظرم همشو بايد عوض كني
      چون تو بعضي از درسها سبك تست ها عوض شده نسبت به چند سال پيش و تو بعضي از درسا كتابا تغييراتي داشتن و همچنين كتاباي بهتري نسبت به اينا كه شما داري وجود داره
      بازم نظر بقيه رو بپرس
      اگه خواستي پيام خصوصي بده كه با توجه به سطحت و هدفت و ميزاني كه ميخواي وقت بذاري و ميزاني كه ميخواي هزينه كني كتابايي كه به نظر خودم خوبن رو بهت بگم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alirezashz1372 نمایش پست ها
      سلام و شرمنده تاپیک جدا باز کردم . چون سر کار هستم نمیتونستم توی انجمن بگردم جوابمو بگیرم

میخواسم یه مشورت کنم ببینیم لازمه این منابعمه عوض کنم یه نه ؟ فقط نسبت به تغییراتی که داشتن کاری به گاج یا خیلی سبز بودن یا غیره بودنشون ندارم

ادبیات : جامع گاج واسه دو سه سال پیش

عربی : سفید گاج

دینی : گاج نقره ای سه سال پیش

ریاضی : مهر و ماه و گاج های میکرو طبقه بندی سال به سال سه سال پیش

زیست : گاج جامع دوسال پیش ؛ الگو سال به سال 2 سال پیش

فیزیک : گاج پیش و پایه 3 سال پیش ؛ الگو جامع پایه الگو 2 سال پیش

شیمی : مبتکران سال به سال 3.4 سال پیش ؛ گاج 2.3 سال پیش

حالا ننسبت به 3.4 سال پیش تاحالا کدوم از درسا اضافات داشتن ؟ مد نظر من فقط اضافاتی هست که جدیدا به درس ها اضاف شده . اون چیزایی که حذف شده اصلا مهم نیس . میخوام اگه به درسی چیزی اضاف شده برم منبعمو به روز کنم

سپاس
      سلام
      بحث حذف و اضافه نیست دوست عزیز , اگه استدلال شما اینه ,فقط شیمی رو تغییر بدین , چون تغییرات کلی داشته.
      اما:
      با توجه به اینکه بعد چند سال دوباره برگشتین سر کنکور , مسلما هدف بزرگی دارین , با توجه به هدف تون , و تغییر سوالات کنکور و روبه مفهومی شدن , پیشنهادم اینه حداقل در برخی از دروس اصلی مثل زیست تجدید نظر کنین

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      سلام
      بحث حذف و اضافه نیست دوست عزیز , اگه استدلال شما اینه ,فقط شیمی رو تغییر بدین , چون تغییرات کلی داشته.
      اما:
      با توجه به اینکه بعد چند سال دوباره برگشتین سر کنکور , مسلما هدف بزرگی دارین , با توجه به هدف تون , و تغییر سوالات کنکور و روبه مفهومی شدن , پیشنهادم اینه حداقل در برخی از دروس اصلی مثل زیست تجدید نظر کنین
      کلا قصدم اینه زیست و شیمی همین منابع و که گفتم جدیدترین چاپ و بگیرم ! فقط پیش تغییرات کلی داشتن درسته ؟
      عمومی ها که فک نکنم نیازی باشه ! ریاضی و فیزیک هم کلا تغییراتی داشتن ؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کلا قصدم اینه زیست و شیمی همین منابع و که گفتم جدیدترین چاپ و بگیرم ! فقط پیش تغییرات کلی داشتن درسته ؟
      عمومی ها که فک نکنم نیازی باشه ! ریاضی و فیزیک هم کلا تغییراتی داشتن ؟
      اکثر کتاب ها نسبت به چند سال قبل تغییرات داشتن حالا بعضا جزیی ولی بعضی ها هم مثل همون شیمی تغیرات کلی داشتن .
      برای دروس زیست و شیمی باید به فکر منبع جدید و چاپ جدید باشین , چون تغییراتش کلی بوده .
      فیزیک 3 دارای تغییرات کلی بوده , فیزیک 2 جزیی , ولی مهمه.
      برای ریاضی نیازی به تغییر منابع نیست.
      اما یه سوال :
      توی دروس عمومی از نظر اموزش در دروسی مثل عربی و ادبیات (ارایه و زبان فارسی و قرابت )و یا زبان انگلیسی از نظر اموزشی , سطح تون خوب هست؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اکثر کتاب ها نسبت به چند سال قبل تغییرات داشتن حالا بعضا جزیی ولی بعضی ها هم مثل همون شیمی تغیرات کلی داشتن .
      برای دروس زیست و شیمی باید به فکر منبع جدید و چاپ جدید باشین , چون تغییراتش کلی بوده .
      اما یه سوال :
      توی دروس عمومی از نظر اموزش در دروسی مثل عربی و ادبیات (ارایه و زبان فارسی و قرابت )و یا زبان انگلیسی از نظر اموزشی , سطح تون خوب هست؟
      توی ادبیات فقط توی زبان فارسی مشکل دارم که با زبان فارسی هامو سبطی حلش میکنم !
      توی عربی هم ترجمه خوبه و مننصوبات . معارف و زبان مشکلی نیس

میگم به نظرم اومد اگه چاپ کتاب ها و بگم بهتر باشه چون کتابارو از کسی گرفتم :

ادبیات و دینی و عربی گاج : چاپ 92-93 . زبان مبتکران : 92-93

ریاضی مهرو ماه و نشر الگو : چاپ 92-93

زیست پلاس قلمچی : چاپ 92-93 / زیست های دوم و سوم و پیش الگو و جامع گاج چاپ : همگی 92-93 ( فقط زیست پیش الگو درسنامه داره میخوام تغییرشون بدم به ویرایش جدید که درسنامه هم دارن )

شیمی دوک سوم و پشی گاج : همگی چاپ 92*93

شیمی های مبتکران : همگی چاپ 91-92

با این تفاسیر فکر میکنم فقط شیمی های مبتکران نیاز بع تعویض شدن دارن ؟ صحیح ؟ به علاوه زیست دو و سوم الگو که باید جدید بشن

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اما یه سوال :
      الان من گاج خریدم برای فیزیک .روش هم ننوشته مطابق کتاب جدید.از کجا بفهمم تغیراتو اعمال کرده؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      توی ادبیات فقط توی زبان فارسی مشکل دارم که با زبان فارسی هامو سبطی حلش میکنم !
      توی عربی هم ترجمه خوبه و مننصوبات . معارف و زبان مشکلی نیس

میگم به نظرم اومد اگه چاپ کتاب ها و بگم بهتر باشه چون کتابارو از کسی گرفتم :

ادبیات و دینی و عربی گاج : چاپ 92-93 . زبان مبتکران : 92-93
      ادبیات : خودتون فرمودین توی زبان فارسی مشکل دارین که اون رو هم با کتاب هامون سبطی حل میکنین , این از این.
      عربی:نیازی نیست .
      دینی : باید خودتون تغییرات رو چک کنین , همون گاج خوبه.

ریاضی مهرو ماه و نشر الگو : چاپ 92-93 تغییرات نداشته , اگه با اون منابع راحت هستین , نیازی به تغییر نیست.
      زیست پلاس قلمچی : چاپ 92-93 / زیست های دوم و سوم و پیش الگو و جامع گاج چاپ : همگی 92-93 ( فقط زیست پیش الگو درسنامه داره میخوام تغییرشون بدم به ویرایش جدید که درسنامه هم دارن ) اول اینکه , یک منبع رو انتخاب کنین , این همه نیازی نیست , اگه توی درس زیست ضعف دارین , یا هنوز شروع برای خوندن نکردین , الگو نمیتونه گزینه مناسبی باشه , چون سطحش بالاست

شیمی دوک سوم و پشی گاج : همگی چاپ 92*93
      شیمی های مبتکران : همگی چاپ 91-92
      متاسفانه , شیمی هم پیش و هم پایه تغییرات داشته , باید منبع تون رو تغییر بدین.

با این تفاسیر فکر میکنم فقط شیمی های مبتکران نیاز بع تعویض شدن دارن ؟ صحیح ؟ به علاوه زیست دو و سوم الگو که باید جدید بشن
      جواب رو توی متن با یه رنک متمایز دادم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      الان من گاج خریدم برای فیزیک .روش هم ننوشته مطابق کتاب جدید.از کجا بفهمم تغیراتو اعمال کرده؟
      منظورتون فیزیک پایه ست یا پیش؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      جواب رو توی متن با یه رنک متمایز دادم.

منظورتون فیزیک پایه ست یا پیش؟

هر دو

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      هر دو
      پیش تغییر خیلی جزیی داشته اون هم در فصل اول , اصلا نیازی به نگرانی نیست , حتی همون چاپ قبل هم کار رو راه میندازه .
      در مورد پایه : از اونجایی که سوم تغییرات کلی داشته , اگه کتاب درسی جدید داشته باشین یا تطبیق سر فصل های کتاب درسی میشه فهمید تغییرات رو اعمال کردن یا نه.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سپاس
      توی زیست مشکلی ندارم . درسته یه مدت وقفه افتاده ولی زیست و خوب میفهمم و تقریبا همون سالیم که کنکور دادم خوب زدم !

در ضمن فیزیک هم یادم رفت ذکر کنم،هم گاج پیش و پایه و هم الگو پایه چاپ 92-3 هستن آیا نیازی به تغییر دارن؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شیمی و زیست رو قطعا باید عوض کنی
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دیگه تا الان باید منابعتون کامل باشه سوال پرسیدن از اونایی که از یکسری منابع استفاده کردن خوبه اما خودتون باید اون کتاب رو ببینید که ایا با درسنامه سوالات پاسخ و......راحت هستید یانه
      اینا هم منابع من برا کنکور95:
      اد:لقمه های مهروماه+جامع خیلی سبز
      دین:کتاب درسی
      + جمع بندی مهروماه+تست های گزینه2 و کانون
      عرب:گاج نقره ای (عربی کامل)
      انگل:مبتکران

زمین:جمع بندی مهروماه از همین اول سال!!!!!!!!!!(عالیه)کم حجم و مفید
      ریاضی:پایه ابی کانون +پیش گاج نقره ای اگه جامع میخوایدپیشنهاد: 1-وری گرین2-محروماه
      فیزیک:پایه ابی کانون+پیش خ سبز
      زیست:خ سبز1+الگو2+ابی کانون پایه+پیش 1 خ سبز +پیش 2 الگو
      شیمی:جامع برای پایه(مال پارسالم بود پیش تغییر کرده)+خیلی سبز 1و2پیش (عالیه)

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط koenigsegg نمایش پست ها
      دیگه تا الان باید منابعتون کامل باشه سوال پرسیدن از اونایی که از یکسری منابع استفاده کردن خوبه اما خودتون باید اون کتاب رو ببینید که ایا با درسنامه سوالات پاسخ و......راحت هستید یانه
      اینا هم منابع من برا کنکور95:
      اد:لقمه های مهروماه+جامع خیلی سبز
      دین:کتاب درسی
      + جمع بندی مهروماه+تست های گزینه2 و کانون
      عرب:گاج نقره ای (عربی کامل)
      انگل:مبتکران

زمین:جمع بندی مهروماه از همین اول سال!!!!!!!!!!(عالیه)کم حجم و مفید
      ریاضی:پایه ابی کانون +پیش گاج نقره ای اگه جامع میخوایدپیشنهاد: 1-وری گرین2-محروماه
      فیزیک:پایه ابی کانون+پیش خ سبز
      زیست:خ سبز1+الگو2+ابی کانون پایه+پیش 1 خ سبز +پیش 2 الگو
      شیمی:جامع برای پایه(مال پارسالم بود پیش تغییر کرده)+خیلی سبز 1و2پیش (عالیه)
      گفتم اولش . اول میخواسم بدونم چه درسایی تغییرات داشته بعد عوض کنم ! که مسلما باید شیمی و زیست و ویرایش امسال بگیرم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      گفتم اولش . اول میخواسم بدونم چه درسایی تغییرات داشته بعد عوض کنم ! که مسلما باید شیمی و زیست و ویرایش امسال بگیرم
      تغییرات رو توی لینک زیر جز به جز ذکر کرده , نگاه کردن تون , فکر نکنم خالی از لطف باشه البته تغییرات نسبت به کنکور 94 هست .

تغییرات منابع کنکور 95 | مکتبستان

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن