با سلام!!!
آقا من واسه زیست : زیرذره بین + تانک تست تخته سیاه
واسه ریاضی :: iq گاج
واسه شیمی ::: شیمی جامع گاج
واسه فیزیک :::: هنوز انتخاب نکردم×!!!
اگر میشه بهترین روش استفاده از این کتب رو بفرمایید که من امسال بهترین نتجه رو بگیرم!!! تنکس الات!![]()
با سلام!!!
آقا من واسه زیست : زیرذره بین + تانک تست تخته سیاه
واسه ریاضی :: iq گاج
واسه شیمی ::: شیمی جامع گاج
واسه فیزیک :::: هنوز انتخاب نکردم×!!!
اگر میشه بهترین روش استفاده از این کتب رو بفرمایید که من امسال بهترین نتجه رو بگیرم!!! تنکس الات!![]()
فقط یه توصیه واسه زیست
زیر ذره بین رو خوب بخونی راحت از پس تست های تانک بر میای
اول زیر ذره بین رو بخون بعدشم تست های همون فصل رو بزن
عربی اعصابمو خورد کرده شدید ؛ 2 ساعت نشستم پای مبحث اسم عربی 1 ، آخرش کلی از تستاشو اشتباه زدم ؛ چطوری میخونین عربی رو ؟ واقعا درس مزخرف و اعصاب خورد کنی هست ، من از رو خیلی سبز جامع میخونم![]()
از عربی به زبان ساده مبتکران تالیف آقای ایادفیلی(میرشکاری)استفاده کنید.یه جورایی مثل شیمی بازرگانی مبتکرانه البته توی درس عربی.منظورم اینه که همونطور اساسی و روان توضیح میده. خودم توی کنکور قبلیم فقط با همین کتاب 85 درصد عربی زدم .وقت سرجلسه کم آوردم چون وقت عربی رو صرف واژشماری و زبانفارسی کرده بودم.امسال هم همون کتاب منتها ویرایش جدیدشو میخونم.
سلام
اولا کتاب زیست رو کامل مطالعه کنین و درک کنین و نکات مفهومی و ترکیبی رو بررسی کنین.برای تانک هم بهتره تمام کتب زیست سه سال رو بخونین و حداقل تسلط نسبی به بقیه فصول داشته باشین بعد برین سراغ تانک چون بعضی سوالاتش ترکیبیه مگر اینکه انقدر روی مطالب کتاب درسی (همون فصل که میخواین تست بزنین)و نکات زیست تسلط داشته باشین که با رد گزینه پاسخ بدین.
برای ریاضی هم اول روی کتاب تسلط پیدا کنین و تا مفهوم یک مبحث رو درک نکردین تست نزنین بقیه نکات رو از تست زدن بدست بیارین(تابحال iq گاج رو ندیدم و باهاش کار نکردم)
برای شیمی هم اول خوندن کتاب و درک کامل مطالب بعد تست.
فیزیک بهتره برای ابتدای کار از گاج نقره ای استفاده کنین برای این درس هم اول درک کامل مفاهیم هرفصل بعد درسنامه گاج و دراخر تست.
موفق باشین..... .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)