خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مقایسه چن تا منبع خوب زیست و شیمی!

سلام
      بعد از مشورت با چن نفر از دوستان و خوندن تاپیکای این انجمن منابع خوبی رو انتخاب کردم ولی کاملا مطمئن نیستم ؛ چون تا به حال مقایسشون نکردم ؛ ( ندیدم که مقایسه کنم)
      حالا میخواستم این زحمتو به کسایی بدم که از این کتابا استفاده کردن و تجربه دارن

اول اینکه : من واسه درسنامه زیست از خیلی سبز استفاده می کردم و تصمیم گرفته بودم واسه تست زنیم الگو و میکرو گاج بگیرم ؛ حالا مشکلی که هست اینه که کتاب پیش2زیست خیلی سبز درسنامه نداره!میخواستم بپرسم الگو درسنامه خوبی داره؟درسنامه8000 های گاجو دیده بودم حس میکنم درسنامه جامعشم شبیه اوناس که مناسب نیست ؛ اگه الگو درسنامه نداره یه کتاب درسنامه دار در حد درسنامه های خیلی سبز واسه پیش2 چی معرفی میکنین؟

دوم اینکه : با وجود استفاده از درسنامه خیلی سبز و تستای الگو و خیلی سبز نیازی به گرفتن جامع گاجم هست؟با دلیل لطفا

سوم اینکه : خوندم تو انجمن مناسب ترین کتاب واسه شیمی3 و پیشا خیلی سبزه ؛ میخواستم فرق بین خیلی سبز پیش1و2 و مبتکران 1و2 رو بدونم

چهارم : فرق بین ژنتیک تخته سیاه و مهر و ماه چیه؟

وسواس انتخاب منبع ندارما فقط میخوام مطمئن شم ؛ خیلی ممنون.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام جوابها بترتیب : سؤال اول: درسنامه های همایش نشر دریافت دکتر عمارلو جلد دوم در کنارتست الگو بهترین و کاملترین ترکیبه برای زیست پیش.___________
      2:ترکیب خیلی سبز و الگو خیلی بهتر از زیست جامع گاجه.چون گاج به خاطر ماهیت جامع بودنش درسنامه هاش به اندازه خیلی سبز مفصل نیست و به لحاظ تست هم هیچ کتابی به پای الگو نمیرسه.______________3: شیمی خیلی سبز به لحاظ سبک نگارش و محتوا کاملا تقلید از مبتکرانه.فقط در زیست سوم و پیش خلاصه تر از مبتکران گفته.اکثر رتبه برتر ها 4 تا مبتکران رو میخونند و آزمونهای پایه و پیش فار را بعدش کار میکنند.شما هم با توجه به سختی سال به سال شیمی کنکور بهتره لااقل اگه برای شیمی پیش 1 خیلی سبز میخونید ولی برای پیش 2 همون مبتکران رو بخونید._______________4:ژنتیک تخته سیاه منبع خوبیه ولی فقط برای ژنتیک مندلی(همون نخودها و مگس سرکه و تعداد معدودی از بیماریهاست..)،اما ژنتیک به زبان آدمیزاد مهر و ماه کامله .یعنی هم شامل ژنتیک مندل و هم شامل ژنتیک جمعیت، ژنتیک گیاهان،قارچها،باکتریها و... است._____امیدوارم با توضیحاتم تونسته باشم کمکی بکنم.موفق باشید.
      ویرایش توسط Armaghan : 03 مهر 1394 در ساعت 19:38

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armaghan نمایش پست ها
      سلام جوابها بترتیب : سؤال اول: درسنامه های همایش نشر دریافت دکتر عمارلو جلد دوم در کنارتست الگو بهترین و کاملترین ترکیبه برای زیست پیش.___________
      2:ترکیب خیلی سبز و الگو خیلی بهتر از زیست جامع گاجه.چون گاج به خاطر ماهیت جامع بودنش درسنامه هاش به اندازه خیلی سبز مفصل نیست و به لحاظ تست هم هیچ کتابی به پای الگو نمیرسه.______________3: شیمی خیلی سبز به لحاظ سبک نگارش و محتوا کاملا تقلید از مبتکرانه.فقط در زیست سوم و پیش خلاصه تر از مبتکران گفته.اکثر رتبه برتر ها 4 تا مبتکران رو میخونند و آزمونهای پایه و پیش فار را بعدش کار میکنند.شما هم با توجه به سختی سال به سال شیمی کنکور بهتره لااقل اگه برای شیمی پیش 1 خیلی سبز میخونید ولی برای پیش 2 همون مبتکران رو بخونید._______________4:ژنتیک تخته سیاه منبع خوبیه ولی فقط برای ژنتیک مندلی(همون نخودها و مگس سرکه و تعداد معدودی از بیماریهاست..)،اما ژنتیک به زبان آدمیزاد مهر و ماه کامله .یعنی هم شامل ژنتیک مندل و هم شامل ژنتیک جمعیت، ژنتیک گیاهان،قارچها،باکتریها و... است._____امیدوارم با توضیحاتم تونسته باشم کمکی بکنم.موفق باشید.
      همایش که خیلی خلاصس ؛ به درد جمع بندی می خوره , فرقش با جزوه هاش که تو اینترنته چیه؟

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی سریع: پیش۲ نشرالگو عالیه درسنامشم کامله اگه دارم میگم اگه تونستی الگو و خیلی سبز رو تا فروردین تموم کنی گاج جامع واسه جمع بندی عالیه ولی کلا توصیه نمیشه چون خیلی آبکیه شیمی پیش خیلی سبز تستاشو بروز کرده و همچنین درسنامه هاشو تغییر داده ولی مبتکران متاسفانه چون مولفش ایران نیس از خیلی وقته تغییر نکرده و مناسب نیس ژنتیک تخته سیاه درسنامه هاش خلاصه تر هست نسبت به مهروماه و مناسبتره فقط تستاش قدیمیه ااااااالبته تخته سیاه بنظرم ژنتیک جمعیت نداره اینو دقت نکردم یا علی...

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid97 نمایش پست ها
      همایش که خیلی خلاصس ؛ به درد جمع بندی می خوره , فرقش با جزوه هاش که تو اینترنته چیه؟
      شما منبع اصلیتون باید کتاب درسی باشه و نباید درسنامه کتابهای بازار را بخواهید جایگزین کتاب درسی کنید. درسنامه فقط باید در حد رفع ابهام نقاطی از کتاب باشه که خوب و واضح مطلب رو باز نکرده.با این توصیح همایش همراه با کتاب درسی و درسنامه ها و تستهای الگو کاملا نیاز شمارو برآورده میکنه.روش ترکیبی خوندن را هم همایش به شما یاد میده. نکته دیگه اینکه اگه ملاک برای خوب بودن یه کتاب کمک آموزشی از نظر شما به قطور بودن و مفصل بودن باشه حجیم ترین کتاب کل تاریخ کنکور ایران فاگو زیست الان موجوده ولی باید دست از همه درسها بکشید و روزی 4 ساعت فقط اونو بخونید.خلاصه بخوام بگم کتاب کنکوری باید کم حجم و مقوی باشه مثل عصاره میوه که سریع خورده و هضم بشه نه یک کامیون ده تن پر از میوه. البته یه سری به کتابفروشیها بزنید وخودتون از نزدیک کتاب پیش 2 تخته سیاه ویرایش جدیدشو هم ببینید .با تجربه های انجمن تاییدش کرده اند.درمورد سؤال دیگتون فرق همایش عمارلو با جزوه اش: جزوه عمارلو همان کتاب درسی + همایشش هست.اگه همایش رو خریدید با کتاب درسی بخونیدش دیگه نیاز به خریدن جزوه اش نیست. اصلا خوبی روش کار دکتر عمارلو تاکیید ایشون بر کتاب درسی هستش.نه اینکه با آوردت مطالب ضد و نقیض با کتاب درسی دانش آموزان را سردر گم کنه.
      ویرایش توسط Armaghan : 04 مهر 1394 در ساعت 09:28

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها.واسه شیمی سال دوم چه کتابی بگیرم؟؟درسنامه عالی و تست های سنگین مورد نظرمه.چون نه جزوه دارم و نه کتاب درسی.فارغ التحصیلم.فقط براساس 95 تغییرات کرده باشند.مبتکران یا فار یا الگو؟؟؟
      واسه سوم چطور؟؟

7. Top | #7
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      سلام بچه ها.واسه شیمی سال دوم چه کتابی بگیرم؟؟درسنامه عالی و تست های سنگین مورد نظرمه.چون نه جزوه دارم و نه کتاب درسی.فارغ التحصیلم.فقط براساس 95 تغییرات کرده باشند.مبتکران یا فار یا الگو؟؟؟
      واسه سوم چطور؟؟
      شیمی 2 الگو
      شیمی 3 گاج
      درسنامه کامل+تست های سطح بالا عالی دارند
      نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
      گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
      نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
      گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
      ویرایش توسط mohamad.b : 04 مهر 1394 در ساعت 11:35

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      واسه سوم چطور؟؟
      سلام داداش
      واسه شیمی 2
      الگو کتاب خوبیه ، واسه شیمی 3 نظر من خیلی سبز هست
      در آخر کتاب آزمون های پایه و پیش شیمی
      فار رو حتماً بگیر
      موفق باشی
      یاعلی(ع)

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شیمی۲ فقط الگو

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پیش ۱ شیمی خ.س بازنویسی شده و تستاش قوی شدن و مناسب کنکورای اخیر اما پیش ۲ خ.س طبق گفته خود خیلی سبز یا فقط مطابق کتاب درسی جدید شده اما از نظر مطابقت با کنکور های اخیر از نظر تستی بروز نیست

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      زیست شناسی سال سوم انتشارات فار همون جزوه معروف دکتر عمارلو که تو کلاساشون تدریس میشه..برای جمع بندی هم که کتاب های همایش عالین!
      برای شیمی هم بنظر من نشر فار به تنهایی کفایت میکنه..درس و ازمون

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب مشکل پیش نمیاد؟ پیش1 خیلی سبز ؛ پیش 2 مبتکران؟!

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شیمی نشر فار ردخور نداره...در حال حاضر بهترینه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن