مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

درخواست راهنمایی در مورد منابع و برنامه ریزی

سوال 1.سلام دوستان من پارسال کل کتاب های گاج با تموم تست های ی که ستاره دار کرده بود رو زدم تو آزمون ی قلم چی بین 60-90 درصدم بود ازمون 3روز یک بار هم 85-95
      ولی کنکور 94 رو 50 زدم میخواستم ببینم منبع بهتری وجود داره ؟ یکی از دوستام خیلی سبز جامع رو پیشنهاد داد.

سوال 2. در مورد شیمی من کلا با مبتکران پیش رفتم از نظر فهم کاملا میفهمیدم چون تو قلمچی بین 70-90 بود درصدم ولی کنکور و به علت کمبود وقت خراب کردم حدود 50 زدم
      میخواستم ببینم منبع بهتری وجود داره ؟ من همه تست ارو خودم بدون ماشین حساب تمرین کردم ولی وقت کم اوردم دوستم سری z سبز پیشنهاد داده !

سوال 3. زیست من الگو کار کردم اوایل سال زیتسم در حد 20 بود ولی اسفند تو ازمنا به70 رسید وبا همایش دریافت تموم الگو رو زدم و اخر سال فقط مارکارو زدم و دریافت خوندم 50 زدم ولی یک مشکلی داشتم بعد از خوندن الگو سر جلسه کنکور به گزینه ها حسی جواب دادم ! یعنی نتونستم رو بعضی گزینه ها مطئمن بشم .... دوستانی که امسال +75 زدن چکار کردید؟

سوال 4. در مورد عربی منبع من اینه با اینکه پارسال زیاد نخوندم ولی 30 زدم دی وی دی اردو + جامع سبز خوبن؟

سوال 5. ریاضی من جزوه دبیر رو خوندم و ابی قلم چی کار کردم البته دیر شروع کردم به خوندن ریاضی تقریبا اذر شروع کردم ولی گند زدم .... هم قلم چی هم کنکور چه منبعی واسه تست مناسب میدونید؟!

برنامه ریزی :
      قصد دارم شیمی دوم و سوم فیزیک دوم و سوم و زیست سوم رو تا پایان مهرماه کار کنم مجدد + روزی 30 دفیفه لغت ادبیات
      ازمون نمیدم ! برنامه قلم چی رو دیدم خیلی مسخرس از مهر تا آذر 3تا فصل میره جلو که کلا 4تا سوالم نداره از آذر تا بهمن 8 تا فصل میره جلو که مهترین فصلاس ....
      نظرتون راجع به برنامم چیه؟
      ممنونم از پاسخگوییتون پیشاپیش

Let not your heart be troubled: ye believe in God, believe also in me.

ویرایش توسط gigabyte2052 : 03 مهر 1394 در ساعت 09:29

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gigabyte2052 نمایش پست ها
      سوال 1.سلام دوستان من پارسال کل کتاب های گاج با تموم تست های ی که ستاره دار کرده بود رو زدم تو آزمون ی قلم چی بین 60-90 درصدم بود ازمون 3روز یک بار هم 85-95
      ولی کنکور 94 رو 50 زدم میخواستم ببینم منبع بهتری وجود داره ؟ یکی از دوستام خیلی سبز جامع رو پیشنهاد داد.

سوال 2. در مورد شیمی من کلا با مبتکران پیش رفتم از نظر فهم کاملا میفهمیدم چون تو قلمچی بین 70-90 بود درصدم ولی کنکور و به علت کمبود وقت خراب کردم حدود 50 زدم
      میخواستم ببینم منبع بهتری وجود داره ؟ من همه تست ارو خودم بدون ماشین حساب تمرین کردم ولی وقت کم اوردم دوستم سری z سبز پیشنهاد داده !

سوال 3. زیست من الگو کار کردم اوایل سال زیتسم در حد 20 بود ولی اسفند تو ازمنا به70 رسید وبا همایش دریافت تموم الگو رو زدم و اخر سال فقط مارکارو زدم و دریافت خوندم 50 زدم ولی یک مشکلی داشتم بعد از خوندن الگو سر جلسه کنکور به گزینه ها حسی جواب دادم ! یعنی نتونستم رو بعضی گزینه ها مطئمن بشم .... دوستانی که امسال +75 زدن چکار کردید؟

سوال 4. در مورد عربی منبع من اینه با اینکه پارسال زیاد نخوندم ولی 30 زدم دی وی دی اردو + جامع سبز خوبن؟

سوال 5. ریاضی من جزوه دبیر رو خوندم و ابی قلم چی کار کردم البته دیر شروع کردم به خوندن ریاضی تقریبا اذر شروع کردم ولی گند زدم .... هم قلم چی هم کنکور چه منبعی واسه تست مناسب میدونید؟!

برنامه ریزی :
      قصد دارم شیمی دوم و سوم فیزیک دوم و سوم و زیست سوم رو تا پایان مهرماه کار کنم مجدد + روزی 30 دفیفه لغت ادبیات
      ازمون نمیدم ! برنامه قلم چی رو دیدم خیلی مسخرس از مهر تا آذر 3تا فصل میره جلو که کلا 4تا سوالم نداره از آذر تا بهمن 8 تا فصل میره جلو که مهترین فصلاس ....
      سوال 1: کلی نمیشه گفت چه کتابایی.هرکتابی منبع خاصی از انتشاراتی هارو میطلبه که دوستان توی تاپیک منابع زیاد راهنمایی کردن.

سوال2:شیمی خیلی سبز خوبه برای سوم و پیش1و2.شیمی جامع گاج هم خوبه.

سوال3:من ریاضیم ولی تعریف زیست خیلی سبز رو شنیدم.

سوال4: میتونید با فیلم های فوق العاده و رایگان ناصح زاده و عربی سفید گاج وجامع خیلی سبز کارکنید.مطمئن باشید نتیجه میگیرید.

سوال5:میتونید از ریاضیات پایه و دیفرانسیل تخته سیاه نوشته محمد مهربان استفاده کنید.به تاپیک منابع ریاضی یه سر بزنید حتما جوابتون رو میگیرید.

از این به بعد ابتدا سرچ کنید اگه منابعتون رو پیدا نکردید بعد سوال کلی کنید.
      در مورد قلمچی چیزی نمیدونم.دوستان برنامه ریز راهنماییتون میکنند.
      مرکز مشاوره رایگان کنکور دکتر علیرضا افشار : www.alirezael.ir

فیلم رایگان کلاس درس و کلاس کنکور دبیرستان دانشگاه شریف(طرح آلا):sanatisharif.ir

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنونم از شما, دوستان منتظر نظراتتون هستم خصوصا اونایی که تجربه رتبه خوب رو دارن !

4. Top | #4
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برادر من کسی که 50 به بالا میزنه معلومه دروس رو فهمیده ولی خب ازین بالاتر به نظر من مربوط میشه به تسلط و سرعت تست زنی! شما این دو فاکتور رو باید تقویت کنید....

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان اگر میشه لطفا شرکت کنید راهنمایی کنید

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان اگر میشه لطفا شرکت کنید راهنمایی کنید
      چطوری رفیق؟
      تو سوال اولت منظورت چه درسیه؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

برنامه ریزی :

سلام داداش

جواب 1 ؛ خب در مورد این سوال باید بگم که برای هر درسی فرق میکنه داداش و شما باید برای هر درس منبع قوی و غنی رو از بین کتب موجود در بازار انتخاب کنی تا بتونی درصد خوبی رو در کنکور کسب کنی

جواب 2 ؛ در مورد منبع شیمی هم درسنامه های شیمی مبتکران خوبن ولی تست هاش چنگی به دل نمیزنن ، اگر با درسنامه های مبتکران راحت هستی از همون مبتکران استفاده کن در ضمن میتونی برای اینکه تست های جدید و خوبی داشته باشی از کتاب های آزمون شیمی فار استفاده کنی

جواب 3 ؛ در باره این سوال دوستان دیگه میتونن راهنمایی کنن

جواب 4 ؛ برای درس عربی کنکور پیشنهاد خودمم عربی جامع کنکور خیلی سبز هستش + 2 جلد خط ویژه های گاج که به نظرم کافی میاد

جواب 5 ؛ به نظرم برای ریاضی تجربی در حال حاضر بهترین کتب اول ریاضیات جامع کنکور خیلی سبز هستش و دوم ریاضیات جامع کنکور مهروماه

جواب برنامه ریزی ؛ کار خوبی میکنی ولی توجه کن مطالعه و مرور با کیفیتی داشته باشی ، به نظرم اشتباه میکنی حتماً تو یک آزمون آزمایشی حالا سنجش یا کانون یا ... شرکت کن ، در مورد برنامه قلمچی هم باید بگم در حال حاضر برنامه ای بهتر از قلمچی در دسترس نیست ، برنامه آزمون های سنجش و گزینه دو هم زیاد جالب نمیاد البته این نظر منه
      نظر خاصی ندارم در مورد برنامت داداش ولی توصیه میکنم با همون برنامه قلمچی جلو بری

خواهش میکنم
      موفق باشی داداش
      یاعلی(ع)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)