سوال 1.سلام دوستان من پارسال کل کتاب های گاج با تموم تست های ی که ستاره دار کرده بود رو زدم تو آزمون ی قلم چی بین 60-90 درصدم بود ازمون 3روز یک بار هم 85-95
ولی کنکور 94 رو 50 زدم میخواستم ببینم منبع بهتری وجود داره ؟ یکی از دوستام خیلی سبز جامع رو پیشنهاد داد.
سوال 2. در مورد شیمی من کلا با مبتکران پیش رفتم از نظر فهم کاملا میفهمیدم چون تو قلمچی بین 70-90 بود درصدم ولی کنکور و به علت کمبود وقت خراب کردم حدود 50 زدم
میخواستم ببینم منبع بهتری وجود داره ؟ من همه تست ارو خودم بدون ماشین حساب تمرین کردم ولی وقت کم اوردم دوستم سری z سبز پیشنهاد داده !
سوال 3. زیست من الگو کار کردم اوایل سال زیتسم در حد 20 بود ولی اسفند تو ازمنا به70 رسید وبا همایش دریافت تموم الگو رو زدم و اخر سال فقط مارکارو زدم و دریافت خوندم 50 زدم ولی یک مشکلی داشتم بعد از خوندن الگو سر جلسه کنکور به گزینه ها حسی جواب دادم ! یعنی نتونستم رو بعضی گزینه ها مطئمن بشم .... دوستانی که امسال +75 زدن چکار کردید؟
سوال 4. در مورد عربی منبع من اینه با اینکه پارسال زیاد نخوندم ولی 30 زدم دی وی دی اردو + جامع سبز خوبن؟
سوال 5. ریاضی من جزوه دبیر رو خوندم و ابی قلم چی کار کردم البته دیر شروع کردم به خوندن ریاضی تقریبا اذر شروع کردم ولی گند زدم .... هم قلم چی هم کنکور چه منبعی واسه تست مناسب میدونید؟!
برنامه ریزی :
قصد دارم شیمی دوم و سوم فیزیک دوم و سوم و زیست سوم رو تا پایان مهرماه کار کنم مجدد + روزی 30 دفیفه لغت ادبیات
ازمون نمیدم ! برنامه قلم چی رو دیدم خیلی مسخرس از مهر تا آذر 3تا فصل میره جلو که کلا 4تا سوالم نداره از آذر تا بهمن 8 تا فصل میره جلو که مهترین فصلاس ....
نظرتون راجع به برنامم چیه؟
ممنونم از پاسخگوییتون پیشاپیش
.gif)