مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
من فارغ التحصیل کارشناسی علوم آزمایشگاهی هستم. من به این امید رفتم تو این رشته که دوباره دوره دکتری علوم آزمایشگاهی برگذار بشه ولی متاسفانه نشد که نشد. از سال 87 که من ترم اول کارشناسی بودم همچین شایعه ای بود ولی پزشکان پاتولوژیست اجازه نمیدن این دوره دوباره برگذار بشه. اجازه تاسیس آزمایشگاه هم در انحصار پزشک پاتولوژیسته. متاسفانه ما علوم آزمایشگاهی ها حتی اگه دکتری هم بگیریم تنهایی اجازه تاسیس آزمایشگاه نداریم. در ضمن آزمون علوم پایه فقط برای 3 رشته دکتری است(پزشکی و دارو و دندان).
دوست عزیز اگر فکر کردی پاتولوژیست ها میزارن این اتفاق بیفته سخت اشتباه میکنی طرف رفته 7 سال پزشکی خونده رتبه برتر کنکور شده تا رفته پزشکی بعد با سختی بیشتر رفته پاتولوژی قبول شده حالا میزاره یکی با کارشناسی بیاد هم ردش بشه؟سر جمع 11 سال درس خونده و دو سه سال هم طرح رفته.
?
من بیخودی که حرف نمیزنم عزیز! از سال 87 تو این رشتم. باور به حرف من نداری یه سرچی تو گوگل بزن. بنویس آیین نامه تاسیس آزمایشگاه تشخیص طبی.
استاد شما و بقیه دکتری ها که تنهایی آزمایشگاه دارن مدرکشون رو دهه 70 گرفتن. اون موقع دوره دکتری وجود داشت. آزمونی هم داشت به اسم کاردانی به دکتری.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
میبینم که چی میشه تحت هیچ شرایطی اگر هم بشن در سطح یه پاتولوژیست نمیشن فکر کنم که دکترای تخصصی بشن نه حرفه ای.
برای ورود به رشته پزشکی شما باید زیر 2000 کشوری بشی در حالت معمول ولی علوم آزمایشگاه روکه دیگه مشخصه لازم به گفتن نیست منظور اینکه سخت ترین کار همون قبول شدن در رشته پزشکیه و کسی نمیتونه این رو دور بزنه یا بهتر بگم کسی نباید بتونه این رو دور بزنه.
اگر اینطور باشه که شما میگی کارشناس های بیهوشی مانند همین آقا بهزاد باید ادامه تحصیل بدن به دکترای حرفه ای و...
اتفاقی که خیلی در فارغ تحصیل های علوم پزشکی دیده میشه اینکه از جایگاه خودشون راضی نیست و همش خودشون رو با پزشک مقایسه میکنن من فکر میکنم که الان شما به همین خاطر به من حمله کردی البته این برمیگرده به اخلاق خود ما ایرانی ها و اینکه بی انصافی و اختلاف درامد طوریه که ناخداگاه به انسان این حس دست میده.
به احتمال زیاد خودم به رشته پرستاری میرم و قسم میخورم که اگر این اتفاق بیفته به جای نگاه به بالا فقط نگاهم رو به جلو میندازم.
والا اگه وزیر بهداشتم گفته باشه تا دستورالعمل ندن معلوم نیست چیه ولی فکر نمیکنم مستقیم بشه.سال 86 اومدن فیزیوتراپیو دکترای حرفه ای کردن ولی سال بعد برداشتن تو هیج جای جهان مثه ایران پزشک سالاری نیست
?
من فکر نمیکنم مقطع دکترای حرفه ای علوم ازمایشگاهی بیاد!اگرم بیاد به صورت نا پیوسته خواهد بود.فیزیو نسبت به علوم در اولویت هست برا گرفتن دکترای حرفه ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)