دوستان با این که بی ربطه ولی خواهشا جواب بدید.
مدرک پرستاری دانشگاه آزاد تهران در حد سراسری هست یا نه منظورم اینه که تو استخدام به مشکل نمی خورم؟؟
سلام....میگم تکمیل ظرفیتا که میاد دوباره دفترچه و کد جدا هست واسه انتخاب رشتش یا نه همون کدایی که قبلا زدیم رو باید برنیم!!!الان یعنی فردا دوباره دانشگاه ازاد دفترچه میده برای انتخاب رشته!!
سلام دوستان.
همونطور که میدونید فردا تکمیل ظرفیت آزاد هست.
من چن تا سئوال داشتم خواهشا اگه اطمینان دارید جواب بدید:
1.تو تکمیل ظرفیت آزاد حق داریم تمام رشته ها و تمام استان هارو انتخاب کنیم؟یا فقط باید همون رشته هایی رو بزنیم که موقع انتخاب رشته اصلی زدیم؟
2.من قصدم کنکور سال بعده،اگر من تو تکمیل ظرفیت آزاد قبول بشم از کنکور سال بعد محروم نمیشم؟
3.نتایج تکمیل ظرفیت آزاد کی اعلام میشه؟
ممنون میشم فقط در صورت اطمینان جواب بدید چون آیندم به همین 3 تا سئوال وصله.
بای بکس
اتاق عمل تو این دو سه ساله تبدیل به یه رشته بهتر شده و خیلی ها میرن دنبالش ولی خب فعلا مثل پرستاری همه گیر نشده ! نتایج امسال رو نمیدونم ولی سال های قبل با رتبه 15000 منطقه هم میشد اتاق عمل سراسری قبول شد ! با این شرایط ازاد هم احتمالا بره تا 20 هزار !
ولی امید زیادی نداشته باشین که رتبه و تراز خیلی زیاد تغییر بکنه ممکنه فقط 200 تا 300 تا فرق بکنه با اخرین قبولی که تو انتخاب رشته اصلی قبول شده ! تراز 7600 اخرین ترازی بود که تو سال 93 واسه علوم ازمایشگاهی تو تکمیل ظرفیت برداشته شده ! اونم تغذیه مرند بوده !
سلام دوستان
من الان فهمیدم کارنامه نهایی سراسری اومده، پزشکی پردیس بندرعباس قبول شدم و ثبت نام هم کردم
توی کارنامه نهایی؛، پردیس زاهدان رو قبول شدم
آیا الان میشه برم پزشکی زاهدان؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)