X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات

دانش اموزضعیفی هستم بنظرتون دی وی دی بدردمیخوره؟

سلام من خیلی درسم ضعیفه بنظرتون دی وی دی بدردم میخوره یاکلاس برم یاکتاب بگیرم بخونم خوبه

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      مطمئنا به دردت میخوره اساسا dvdهای کمک آموزشی برای بیش نیاز و قبل از کتاب و تست خوبه
      [SIGPIC][/SIGPIC]

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      بنظرتون افباخوبه وفیزیک مسعودی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام من همشو دارم
      فیزیک افبا سطحش بالاتر هست

فیزیک مسعودی هم از صفر شروع میکنه و بهتر توضیح میده

واسه شما که ضعیف هستی مسعودی بهتره

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      dvd های فیزیک مسعودی رو از دست نده

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دی ی دی میتونه خوب باشه ولی میتونید روی دی وی دیای سطح متوسط و ارزون قیمت مثل صنعتی شریف حساب کنید...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تا جایی که میتونی از dvd دوری کن.کلاس خصوصی هم وقتی برو که خودت درس رو خوندی و فقط برای رفع اشکال میری یا دیدی هرچی میخونی نمیفهمی اون موقع برو.
      من که هم dvd دیدم هم کلاس خصوصی میرفتم نتیجه رو توی خوندن خودم دیدم.dvd ها واقعا وقت گیر هستن و هیچ چیز نمیتونه جای کتاب رو بگیره!!.آدم خودش بخونه یچیز دیگس!!سعی کن روی پای خودت بایستی و کلاس خصوصی نری.الان تا جایی که من دیدم اکثر محتوای این dvd ها توی کتاب ها هم هستن.سال پیش سوم بودم و کلی از این dvd ها داشتم و کلاس خصوصی هم به نظر خودم زیاد میرفتم ولی الان که چهارمم خودم میخونم میبینم بهتر نتیجه میگیرم.اون کجا آدم خودش درگیرمتن و مطلب بشه و اون کجا یکی دیگه بیاد حاظر و آماده مطلب رو بهت یاد بده ! (عین تجربه کردن میمونه وقتی دیگران تجربه میکنن و بهت میگن این کارو نکن سراغ این کار نرو تو شاید وسوسه بشی که سراغ اون کار بد بری ولی اگه خودت اون کار بدو تجربه کنی به احتمال 95درصد دیگه سراغ اون کار نمیری"چه مثال به درد نخوری زدم ")مطمعنن خودت بخونی بهتر نتیجه میگیری چه ضعیف باشی چه قوی.موفق باشی.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آجی اگه توان مالی کلاس رفتن رو نداری دی وی دی البته با دقت و گزینشی انتخاب کن و در کنارش کتاب تست استاندارد هم بگیر. دی وی دی خوبیش اینه که در شهرهای کوچیک مثل شهر ما که دبیر مجرب داخلش نیست، به داوطلب کمک میکنه و بارها هم میشه تکراری نگاه کنه تا مطلب جا بیفته براش. حسن دیگش اینه که وقت آدم توی رفت و آمد به کلاسها تلف نمیشه. برای بعضی دروس دی وی دی خوب و مفید هست که همه متعلق به یک مؤسسه نیستند.شما باید از هرمؤسسه اون دی وی دی که موفق از کار دراومده را بخرید.مثلا در زیست آموزش مفهومی پیش و دوم و سوم که جداجداست از استاد کرامت و مؤسسه رهپویان دانش و اندیشه عالیه. کتاب هم درسنامه خوب بخوای خیلس سبز سال به سال و برای تست زیست الگوی سال به سال بگیر.البته الگو فقط وقتی چند دور خوندی و قوی شدی بدرد میخوره وگرنه باعث سرخوردگی داوطلبای ضعیف میشه چون تستاش سخته.در شیمی سی دی های مهندس بازرگانی مبتکران در عین ارزانی عالیه وبه همراه کتاباشون مکمل همند.اگه بیشتر بخواهید شیمی آفبا از استاد مصلایی هم یه جورایی مبتکران رو تکمیل کرده.برای حل مسایل شیمی میگن پکیج شیمی حل مسایل استاد شیروانی از مؤسسه حرف آخر خوبه(اینو من خودم ندارم ولی اگه تونستم میگیرم)....فیزیک مسعودی خوبه و بعدش تستهای گاج نقره ای پایه و پیش رو بزن یاریافیزیک 30 سال آبی کانون ...برای ریاضی اگه خیلی ضعیفی ریاضی استاد منتظری از مؤسسه حرف آخر را بگیر و تست آبی 10 سال یا 30 سال آبی کانون را بعدش کارکن.خیلیا که ریاضیشون ضعیف بود با اینا نتیجه گرفتند.اگه توان مالی خریدن همشو نداری با توجه به بودجه بندی کنکور مباحث تست خیز که زیاد ازش میاد رو بخرالبته حواست به پیشنیازهای مباحث ریاضی که انتخاب میکنی هم باشه .چون بدون دانستن پیشنیاز خوندن یک مبحث مرتبط با اون بیفایده است .میتونی تلفنی یا توی سایت حرف آخر ازشون بپرسی پیش نیازهارو .یا از دبیر ریاضیتون بپرسی.این از اختصاصیا ...البته زمین شناسی هم سی دی استاد چلاجور از آفبا هست که خوبه اما اگه کتاب همایش و جمع بندی طلایی زمین شناسی دکترچلاجور را از نشر برد یا دریافت (هردو دارند) بگیری کاملا گویا و کافیه و دیگه دی وی دی نمیخواد.....عمومیها:
      دی وی دی استاد ماهینی گاج یا ورژن فبلی آفبا که استاد ماهینی و استاد اسماعیل خان بودند خوبه .همون گاج هم ارزونتره ولی عالی گفته.کتاب عربی برای ضعیفها عربی به زبان ساده مبتکران نوشته ایادفیلی هستش. ..ادبیات گاج موضوعی برای تست و برای آموزش قرابت معنایی هامون سبطی از نشر دریافت - زبانفارسی هامون سبطی دریافت یا خلاصه ترش زبانفارسی گویا تخته سیاه از مهران شرفی-املا و لغت بازم هامون سبطی نشر دریافت -تاریخ ادبیات تخته سیاه- آرایه دی وی دی شاهین زاد از آفبا به همراه کتاب آرایه شاهین زاد-دینی نیاز به دی وی دی نداره کتاب درسی و تست دین و زندگی جامع گاج کافیه.اما اگه دی وی دی بخواهید فقط استاد کریمی از آفبا خوبه...انگلیسی:کتاب مبتکران شهاب اناری و درک متن به همین سادگی اناری و ریدینگ و کلوز خیلی سبز .یا کلا برای زبان پک شبقره از کیاسالار را بگیرید خودش از متن نترسیم و آموزش گرامر و همه چی داره. دی وی دی شهاب اناری هم توی یک پکیج هست که دقیق نمیدونم اما فکرکنم برای مؤسسه ونوس هست. تا حالا پست به این مفصلی ننوشته بودم ولی امیدوارم لااقل توضیحاتم کمک کنه از سردرگمی در بیایید و زودتر استارت بزنید برای کنکور 95 انشاالله.موفق باشید

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      والا ما به زور اون همه فرمول کتاب رو یاد میگیریم حالا چطور میتونیم اون همه فرمول اضافه که اکثرشون کارشون پیچوندن لقمه دور سره رو یاد بگیریم یا حفظ کنیم!!
      مگه رتبه های برتر همشون این dvd ها رو دیدن!!
      این نظر من بود هرکی میتونه یه نظری داشته باشه

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نخیر فیزیک مسعودی ابتدا میاد روش های تشریحی یاد میده بعد از تکنیکا استفاده میکنه
      من که خودم فیزیکم در حد صفر بود همین یه مقداریم که بلدم مدیون این dvd هام

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نههه...همشون چرت و وقت گیره تو همه ی کتابا درسنامه ی خودآموز هست و ضعف هم فقط با تمرین حل میشه نه دی وی دی

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من با مسعودي نتيجه خوبي گرفتم البته قبلش يدور خوندم بعد دي وي دي مسعودي ديدم

Sent from my apple iphone using tapatalk2

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      والا من که dvd هاشو دیدم و گاج پرسمان رو دیدم مثال هاش و نکته هاش تو پرسمان بود.
      اون طوری که فهمیدم این dvd ها برای بچه های ضعیف خوبن چون خیلی چیزا رو از اول میگن و برای مناطق محروم که معلم و ... پیدا نمیشه اونجا خوبن و بیشتر دانش آموزان قوی و متوسط بعد از استفاده از اینا بهتر که نشدن هیچ بد تر هم شدن! ایشون هم میگن من ضعیفم شاید واسشون مفید باشه ولی اگه کنکوری باشن به هیچ وجه من الوجو/د/ه/ح(!!) توصیه نمیکنم dvd ها رو.
      و اکثر باعث پشت کنکوری شدن بچه ها شدن.مسعودی هم میگن کار های فیزیک رحمانی رو تقلید کرده.و ریاضیشم فکر کنم منتظری( دقیق نمیدونم )رو تقلید کرده
      ولی با اینحال بازم کتاب خوندن رو ترجیح میدم.خودت بخونی یچیز دیگس واقعا

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman2kc نمایش پست ها
      والا من که dvd هاشو دیدم و گاج پرسمان رو دیدم مثال هاش و نکته هاش تو پرسمان بود.
      اون طوری که فهمیدم این dvd ها برای بچه های ضعیف خوبن چون خیلی چیزا رو از اول میگن و برای مناطق محروم که معلم و ... پیدا نمیشه اونجا خوبن و بیشتر دانش آموزان قوی و متوسط بعد از استفاده از اینا بهتر که نشدن هیچ بد تر هم شدن! ایشون هم میگن من ضعیفم شاید واسشون مفید باشه ولی اگه کنکوری باشن به هیچ وجه من الوجو/د/ه/ح(!!) توصیه نمیکنم dvd ها رو.
      و اکثر باعث پشت کنکوری شدن بچه ها شدن.مسعودی هم میگن کار های فیزیک رحمانی رو تقلید کرده.و ریاضیشم فکر کنم منتظری( دقیق نمیدونم )رو تقلید کرده
      ولی با اینحال بازم کتاب خوندن رو ترجیح میدم.خودت بخونی یچیز دیگس واقعا

شما شیمی افبا رو دیدی ؟

مصلایی تست های المپیاد و 90 به بعد داخل و خارح حل میکنه و سطحش بسیار بالاس...

همه دی وی دی ها بد نیست

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظر من به دردت نمیخوره.
      فقط حواست رو جمع کن چون طعمه خوبی برای برخی کاربارن اینجا هستی که قراره بهت پیام بدن و شماره تلفن جهت تهیه دی وی دی ها با قیمت پایین بهت بدن.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن