ولی قشنگ کار کردی
اون احم...قی که برنامه گزینه رو نوشته اگه عقل شما را داشت الان برنامش بهتر بود ادمای بیشتری هم میرفتن ازموناش از جمله خودم
خدایی شما برنامشو نیگا تا بیست و یک فروردین اصن فیزیک سه و نمیاره![]()
فصول 2 و 3 فیزیک سوم رشته ریاضی ( = فصول 1 و 2 فیزیک سوم رشته تجربی ) به اندازه کافی سخت هستن
به نظرت بهتر نیست همزمان با این 2 فصل درس دیگه ای از فیزیک پایه نباشه؟
----
الان شما برنامه رو تغییر دادی که خودت اینجوری بخونی؟
بعد توی آزمونا چطوری میخوای به سوالا جواب بدی؟
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
اره در جریانم سخته شاید جای فصل 4 5 6 فیزیک 2 رو تغیر بدم یا نخونمش اون وقت و .
بله تغیر دادم فقط شیمی پایشو فیزیک پایه ببین شیمی که همونا رو که می خونم ازمون می دم ولی فیزیک مجبورم چیکار کنم به نظرت ؟!!! برنامه فیزیک پایش افتضاحه شما فکر بهتری دارید ؟ کل وقتشو به فیزیک 1 و 2 داده که اصلا از بیشتر جاهاش تو کنکور سوال نمیاد من بیشتر به جاهایی اختصاص دادم که به کنکور ربط داره و نمی خوام ازمونم و فدای کنکورم کنم !
گزینه دو توی تابستون فقط سوم رو امتحان گرفت به همین دلیل از مهر دوم رو شروع کرده و اواخر برای یادآوری سوم برنامه ریخته ( یعنی مرور + تست بیشتر + تثبیت مطالب )
حالا که توی تابستون نخوندی تا قبل آزمون 11/23 خودت درس 1 رو فقط توی برنامت بگنجون . به نظرم برای بقیه درسا وقت کافی هست. برای دروس 2 و 3 هر کدوم 1 ماه وقته. دروس 4 و 5 که خداییش آسونه ولی اگه نرسیدی برای آزمون 20 فروردین سوم رو تموم کنی فقط 4 یا 5 رو بخون و بعد اون یکی درس رو
این رو هم یادت باشه که وقت جمعبندی کنکور امسال زیاده و بعد امتحانات ترم راحت میتونی مطالب رو مرور و تثبیت کنی
ایشالا که موفق باشی ...
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
دلیل نمیشه چون تابستون فیزیک رو اورده دیگه تا عید نیاره خب همش یادت میره که
باید از بهمن اروم اروم میاورد
همچنین درسای عمومی سومو نمیاره درست وحسابی
اگه شما برنامه گزینه رو درست دیده باشی متوجه میشی به صورت کامل و به روش صحیح نیاورده
مثلا ادبیاتو 3 یه ازمون از درس 1 تا 5 اورده ازمون بعدی درس 6 تا 11 ازمون بعدیش یه دفعه کل کتابخب این با عقل جور در نمیاد بقیه درسای سومم اینطوره
فیزیک هم فقط فصل دو و سه رو اورده بعد ازمون بعدی یهویی کل کتاب
خیلی خوبه......زیاد کار به ازمون نداشته باش .هدف یادگیری و کنکوره نه صرفا رتبت تو ازمون ازمایشی.....
یعنی شما میتونی تو فاصله یک ازمون 11 درس جدید ادبیاتو بخونی و همچنین کلشو مرور کنی بعدم کل زبان فارسی و عربی 3 رو بخونی و هشت درس جدید دین و زندگی و مرور کلش و کل زبان 3 حالا اصن به اختصاصی ها و سال چهارمم کار ندارم
اگه میتونی دمت گرم من که نمیتونم
خب میتونست اول تا درس 24 اروم اروم بیاره بعد یه کل کتاب واسه ادبیات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)