همش تقصیر لعنتی اموزش پرورشه که خودش تو هر آشی میندازه
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
دوستان توجه کنن تاثیر پیش در کنکور 95 مثبت و در کنکور 96 قطعیه...دوستان پشت کنکوری امسال رو هر جور شده تلاش کنید و اون چیزی رو که میخواین قبول بشین که اگه بخواین بزارید واسه سال بعدش نمرات پیش هم باز تاثیر قطعی داده میشه.
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
این اموزش پرورش خیلی ... هست من امسال تو مسابقه احکام اول شدم هم مدرسه هم شهرستان چار گانه تا استان رسیدم به همه 100هزار تومن دادن یعنی با ی نفر دیگه که بچه رییس اموزش پرورش بود دادن ولیربه من ی کتاب قصه بخدا از اون کتاب قصه پیامبرا دادن برا بچه دو ساله
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
عجب پس که اینجوریاست...
یکم عجیبه!؟
برا 2سال بعد هم از الان برنامه ریختن،اونم با تاثیر یکسان!
95 که تکلیف مشخصه ولی برای96 این خط | اینم نشون. اگه اینا زیر حرفشون نزدن...اگه سال بعد 35/40 نشد هرچی خواستید بگید!
2- آزمون سراسري سال 1396
الف- آن دسته از ديپلمه هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثيرقطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود.
ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كرده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفا نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير قطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود.
تذکر: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف وب، هردو مورد اعمال خواهد شد.
----------------------------------------------------------
من 96 کنکور دارم!
حالا باید خوشحال باشم یا ناراحت؟؟
سال اول دبیرستان امتحان ریاضی 1 مون کشوری بود! اونم تاثیر میدن؟! ((خدا رو شکر 20 شدم!))
...
ویرایش توسط Mr.Dr : 30 شهریور 1394 در ساعت 15:00
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)