خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 62
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      بعضیا چقدر بیکارنا
      من نمیدونم ژوژولو کیه و نه تتلو!
      فقط میدونم یه مشت بیکار، همش میرن تو حاشیه
      حالا رای بدیم چی تو جیب ما میره؟
      تو هم که یه سره دنبال اینی که یه چیزی تو جیبت بره!!!! بابا پس کیف کردن و لذت بردن چی میشه؟ چرا اخه؟!!
      خُنُک آن قماربازی، که بباخت آن‌چه بودش
      بنماند هیچش إلّا، هوس قمار دیگر...

2. Top | #32
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SEYED.mjtf نمایش پست ها
      خخخخ باشه من بدترین آدم دنیا هستم اما حداقل : 1- به هیچ یک از هموطنام بخصوص اونایی که میشینن و خندوانه میبینن و حال میکنن توهین نمیکنم...
      2-شما داری چی رو به چی ربط میدی خداییشش.من خندوانه نشینم ببینم و نخندم که بابک زنجانی میخواد آزاد بشه؟جهنم. سر خودم سلامت..هر چند که باید باهاش برخورد بشه و حق مردم رو ازش بگیرن اما دلیل نمیشه که من نشینم و یه ساعت هر شب کیف کنم..
      3-توی استدآپ کمدی اول و اخر شدن مهم نیس، مهم اینه که مردم شاد میشن و البته رقابت چیز طبیعی هستش و برنامه ای با این سطح مخاطب مردم رو به تکاپو و کیف کردن میندازه... چقدر سطح فکر برخی پایینه..البته شایدم دلیل پزشکی مثل افسردگی داشته باشه..نمیدونم والا
      4- # من یه ژوژولیتی و خنوانه ای هستم و حال دنیا رو میکنم...خخخخخ #خندوانه
      خوشبحالت حال دنیارو میبری رفیق

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خخخخ باشه من بدترین آدم دنیا هستم اما حداقل : 1- به هیچ یک از هموطنام بخصوص اونایی که میشینن و خندوانه میبینن و حال میکنن توهین نمیکنم...
      2-شما داری چی رو به چی ربط میدی خداییشش.من خندوانه نشینم ببینم و نخندم که بابک زنجانی میخواد آزاد بشه؟جهنم. سر خودم سلامت..هر چند که باید باهاش برخورد بشه و حق مردم رو ازش بگیرن اما دلیل نمیشه که من نشینم و یه ساعت هر شب کیف کنم..
      3-توی استدآپ کمدی اول و اخر شدن مهم نیس، مهم اینه که مردم شاد میشن و البته رقابت چیز طبیعی هستش و برنامه ای با این سطح مخاطب مردم رو به تکاپو و کیف کردن میندازه... چقدر سطح فکر برخی پایینه..البته شایدم دلیل پزشکی مثل افسردگی داشته باشه..نمیدونم والا
      4- # من یه ژوژولیتی و خنوانه ای هستم و حال دنیا رو میکنم...خخخخخ #خندوانه
      دوست عزیز تو خوش باش .. آره بابک زنجانی آزاد میشه اصن به ما چه ربطی داره ؟ ما میشینیم خندوانه نیگاه میکنم شاد میشیم ... میخندیم خوش میشیم .. سر حیای و ژوله به ناموس همدیگه فحش میدیم .. ما چقدر خوبیم ؟ ما چقد با فرهنگیم ؟ بابا ما چقد روشنفکریم ؟ ...

به تاپیک زیر ارجاعت میدم : ترجیح میدم بحثو ادامه ندم :
      http://forum.konkur.in/thread31878.html#post615351

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تو هم که یه سره دنبال اینی که یه چیزی تو جیبت بره!!!! بابا پس کیف کردن و لذت بردن چی میشه؟ چرا اخه؟!!
      دیگه نقل و قول نگیر حاجی!
      حوصله ت ندارم . . .
      به خودم مربوطه که چیکار کنم و چی میخوام.
      ...

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      @misha ...گفتی تاپیک خنده دار دیدم بهت بگم
      بسه باو...سر چی بحث میکنینبیخی

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حالا که تایپیک طنزه ما هم بی نصیب نمونیم !
      چگونه در پنج دقیقه روشنفکر شویم

اگر جوان هستيد، اگرآخرين مطلبي كه مطالعه كرده ايد تصميم كبري بوده است، اگر قدرت تحليل شما در حد پت و مت است

،اگر فرق اگزستانياليسم و هويج را نمي دانيد، نگران نباشيد بسته هاي آموزشي " روشنفكري در 5 دقيقه " به بازارآمد!

- اولين اصل، يادگرفتن تعدادي لغت پرملات و شعار های جدید! هرچی بيشتر بدونيد بهتره اما اگر مغزتون زياد كشش نداره

همين چهارتا لغت رو حفظ كنيد: سيناپس ، پارادايم، نوستالژيك و ديالكتيك .معني اش زياد مهم نيست فقط كافيه هر چند جمله در

ميون مقداري از اين كلمات- به ميزان دلخواه- بكار ببريد البته موظب باشيد دز آن را زياد بالا نبريد كه تابلو مي شود!
      غر بزنيد!

غر زدن به وضع مملكت يكي از اركان مهم و شايد مهمترين ركن روشنفكري باشه. به هر چيزي كه فكرتون مي رسه غر بزنيد

مهم نيست به چي فقط غر بزنيد مثال:
      • اگر بارون نمياد از بارونهاي لندن تعريف كنيد و بر پدر مملكت بي آب و علفمون لعنت

بفرستيد!
      • اگر بارون مياد از هواي صاف و آفتابي تگزاس تعريف كنيد و بگيد :" تف به اين مملكت گل وشل"!• مدام از پيشرفت

خارج تعريف كنيد! طوري كه انگار 80 سال توي لس آنجلس زندگي كرده ايد .مثلاً بگيد اونجا نون بربري تو بسته بندي هاي

استريل عرضه ميشه!
      هر چيزي كه مردم خيلي بهش اعتقاد دارند رو مسخره كنيد و بگویید تقلبیه یا دروغه. البته بعضي ها جلوتر

رفته اند و خودشون رو هم حالا دیگه تقلبی می دونند كه ما تا اون حدش رو توصيه نمي كنيم!
      -اگر در مهماني خواستيد

دستشويي برويد و آنجا دستشويي فرنگي نداشتند به شدت از صاحبخانه گلايه كنيد و خودتان را ناراحت نشان دهيد.
      - پيتزا ديگه

دمده شده، سعي كنيد اسم غذا هايي رو حفظ كنيد كه بقيه حتي نمي تونند تلفظش كنند.
      • مثال: فوندي بورگينيون، تاوزند آيلند

و...البته اگر توي رستوران بوديد قبل از به زبان آوردن اين كلمات ابتدا دستتون رو داخل جيبتون كنيد و يك چرخ بدهيد اگر به

چيزي برخورد نكرد احساس تشنگي كنيد ويك ليوان آب سرد سفارش بدهيد!

-داشتن یک وبلاگ ضروریه. البته اگر هنوز فرق بین کیس و مانیتور رو نمی دونید بروید به پاراگراف بعدی! -از زمان قدیم خيلي

تعريف كنيد. مخصوصاً بگيد اون موقع همه چيز خيلي ارزون بوده مثلاً تويوتا كمري 3 قرون بوده! البته سعي كنيد به مغزتون يه

مقدار بيشتر فشار بياوريد و مثال بهتري بزنيد.

- سعي كنيد عينكي شويد. عينك سمبل مطالعه ي زياده ! اگر حوصله مطالعه نداريد يك روش سريعتر هم وجود داره: 2 دقيقه به

جوشكاري با دقت نگاه كنيد!
      - ترانه های خارجی گوش بدهید و بی بی سی فارسی ببینید. هرچی بیشتر، بهتر!خارجي و هرچي

غير مجاز تر هم باشه بهتره! این خصیصه نشون ميده كه تمام مراحل روشنفكري رو با موفقيت پشت سر گذاشته ايد!
      - يك سگ

بخريد. اصولاً معاشرت با سگ جماعت تاثير زيادي در ارتقاي سطح روشنفكري داره!
      - اگر دختر هستيد بايد مانتوی شما تنگ

باشد! تنگ تر از بقيه ! خيلي تنگ! اونقدر كه موقع غذا خوردن مجبور شويد دكمه هاي جلوي آن را به صورت موج مكزيكي به

ترتيب باز و بسته كنيد تا لقمه پايين برود!
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

ویرایش توسط Adam Hart : 31 شهریور 1394 در ساعت 14:56

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      jenabkhan1-20150922-0001.jpg

اینو فقط اونایی که دیشب دیدن میفهمن
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      روشن فکر نیستم و ادعایی ندارم اما میتونم بدونم تو چه کشوری زندگی میکنم و دوروبرم چه میگذره :

549909_442568315816777_1632902137_n.jpg

پ.ن : منظور از این عکی شخص خاصی نبود و کلی گفتم پس کسی به دل نگیره خواهشن و توهین نکنید ....

9. Top | #39
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      بچه ها بیخیال....

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      روشن فکر نیستم و ادعایی ندارم اما میتونم بدونم تو چه کشوری زندگی میکنم و دوروبرم چه میگذره :

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 549909_442568315816777_1632902137_n.jpg
مشاهده: 29
حجم: 19.4 کیلو بایت

پ.ن : منظور از این عکی شخص خاصی نبود و کلی گفتم پس کسی به دل نگیره خواهشن و توهین نکنید ....
      خندوانه برنامه ی سیاسی نیست...چرا الکی سیاسیش کنیم....سری جدیدش خیلی جذابه...درسته که نمیخندونه ولی سرگرم کنندس و نشاط اور....این که اونا الکی میخندن یه علم روانشناسیه و اخوداگاه این حس انتقال پیدا میکنه ب ما......
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      خندوانه برنامه ی سیاسی نیست...چرا الکی سیاسیش کنیم....سری جدیدش خیلی جذابه...درسته که نمیخندونه ولی سرگرم کنندس و نشاط اور....این که اونا الکی میخندن یه علم روانشناسیه و اخوداگاه این حس انتقال پیدا میکنه ب ما......
      من این برنامه رو پنج ماه پیش دیدم .. حالا نمیدونم اونموقع همین سری جدیده بود یانه ولی به هر حال خوشحالم که برنامه ای هستش که بقیه رو میخونده امیدوارم دوام پیدا کنه این برنامه .... و مردم بیشتر خوشحال باشن////

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من این برنامه رو پنج ماه پیش دیدم .. حالا نمیدونم اونموقع همین سری جدیده بود یانه ولی به هر حال خوشحالم که برنامه ای هستش که بقیه رو میخونده امیدوارم دوام پیدا کنه این برنامه .... و مردم بیشتر خوشحال باشن////
      در ضمن هیچ وقت یه برنامه مردم رو از بحث های اصلی دور نمیکنه...اگه دور کنه مشکل خود مردمه....همه چی جای خودش

خنده و گریه هم جای خودش...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      در ضمن هیچ وقت یه برنامه مردم رو از بحث های اصلی دور نمیکنه...اگه دور کنه مشکل خود مردمه....همه چی جای خودش

خنده و گریه هم جای خودش...
      من نگفتم این برنامه بده .. بابا خوبه مردمو میخندونه ولی داداش تو این روزا اینستاگرام نیومدی که .. هر جا میرفتی بقیه فحش خاهر مادر بهم میدادن که کی بهتر بازی کرده حیایی یا ژوله؟ چقد پیج زدن براش .. خدایی حیف نیست این کارا ؟ چرا مردم ما اینطورین (البته نه همشون الان میان بهم توهین میکنن بعضیاشون فقط) ... برو تو پیج خواننده ها همش فحشه .. مثلا برو تو پیج طعمه طرف فحش خواهر مادر بهش میده میگه تتلو از تو بهتره .. والله آدم ناراحت میشه اینارو میبینه ادعامون گوش آسمونو کر کرده ولی خودمون در هیچ حدی نیستیم

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من نگفتم این برنامه بده .. بابا خوبه مردمو میخندونه ولی داداش تو این روزا اینستاگرام نیومدی که .. هر جا میرفتی بقیه فحش خاهر مادر بهم میدادن که کی بهتر بازی کرده حیایی یا ژوله؟ چقد پیج زدن براش .. خدایی حیف نیست این کارا ؟ چرا مردم ما اینطورین (البته نه همشون الان میان بهم توهین میکنن بعضیاشون فقط) ... برو تو پیج خواننده ها همش فحشه .. مثلا برو تو پیج طعمه طرف فحش خواهر مادر بهش میده میگه تتلو از تو بهتره .. والله آدم ناراحت میشه اینارو میبینه ادعامون گوش آسمونو کر کرده ولی خودمون در هیچ حدی نیستیم

پارسا جان اینکه مردم تو اینستا و..این جور چیزا بهم توهین میکنن و فحاشی..ربطی به خود برنامه نداره.
      کلا مردم ما اینجوری هستن که وقتی ازیه چیزی خوششون میاد روش حسابی غیرتی میشن و بیخودی جوش میارن.اینم فقط مختص خندوانه نیس.تو فکر کن تو انتخابات ریاست جمهوری..سر تیم های پرسپولیس و استقلال وبقیه تیم ها..سر بارسا و رئال...کلا مردم سر هرچیزی این اداهارو درمیارن.الانم دارن سر 2تا کمدین این کارو میکنن.
      ما خودمون هیچکدوم با کار این مردم موافق نیستیم ولی این ربطی به برنامه نداره.مگه برنامه گفته بیان بهم فحش بدن..؟
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها

پارسا جان اینکه مردم تو اینستا و..این جور چیزا بهم توهین میکنن و فحاشی..ربطی به خود برنامه نداره.
      کلا مردم ما اینجوری هستن که وقتی ازیه چیزی خوششون میاد روش حسابی غیرتی میشن و بیخودی جوش میارن.اینم فقط مختص خندوانه نیس.تو فکر کن تو انتخابات ریاست جمهوری..سر تیم های پرسپولیس و استقلال وبقیه تیم ها..سر بارسا و رئال...کلا مردم سر هرچیزی این اداهارو درمیارن.الانم دارن سر 2تا کمدین این کارو میکنن.
      ما خودمون هیچکدوم با کار این مردم موافق نیستیم ولی این ربطی به برنامه نداره.مگه برنامه گفته بیان بهم فحش بدن..؟
      بابا من غلط کردم ... والله بالله پستو نگاه کنی نوشتم من نگفتم این برنامه بده ... من در مورد مردم نوشتم .. ینی میخوام خودمو بندازم تو آب

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن