خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خرید جزوه از سایت ها

ایا دوستان موافق خرید جزوات از اینترنت به جای کتاب ها ی چابی هستند ؟با تجه به اینکه گاهی قیمت این جزوه ها به صورت پی دی اف از یک کتاب اماده وچاپ شده بیشتر است ایا ارزششو داره ؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دیگه دوران جزوه به پایان رسید
      وقتتون رو روی جزوه ها تلف نکنید
      بهترین پیشنهاد : کتاب

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hasan2 نمایش پست ها
      ایا دوستان موافق خرید جزوات از اینترنت به جای کتاب ها ی چابی هستند ؟با تجه به اینکه گاهی قیمت این جزوه ها به صورت پی دی اف از یک کتاب اماده وچاپ شده بیشتر است ایا ارزششو داره ؟
      اگه جزوه یه استاد واقعا معروف باشه، چرا که نه، مثلا جزوه استاد کرامت آره، ولی جزوه های معمولی دیگه نه، ارزش نداره، به جای اون از کتاب استفاده بکنید که تایید شده تره.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یه کتاب خوب و مطمئن برای هر درس بگیر و تا کنکور چند دور درسنامه شو بخون و تستاشو حداقل 2 دور بزن...
      هزینه اضافی هم نکن. مثلا تو جزوه زیست میخوان چی بگن که تو خ.سبز و الگو نباشه؟؟؟
      دوست من آخرش فقط سعی و تلاش خودته که نتیجه کنکورتو میسازه نه تعداد جزوه هات و هزینه ای که کردی...
      پس وسواس رو بزار کنار و توکل به خدا کن و فقط بخون. گوشتم بگیر و کارت به چرت و پرتای بقیه نباشه.
      یاعلی...
      گاهی وقتا لازمه مثل یه رهبر اکستر رفتار کنیم!
      به همه پشت کنیم و مشغول کار خودمان باشیم ;
      چون درست بعد از اینکه کارمون تموم شد ،
      همه اون کسایی که بهشون پشت کردیم ،
      مجبورن بلند شن و تشویقمون کنن...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      توصیه میکنم از هیچ سایتی هیچ جزوه ای نخرین. من کل نت رو آنالیز کردم جایی چیزی ندارن که از کتابهای بازار بهتر باشه.
      درست مثل این میمونه که شما کت و شلوار تایلندی رو 900 هزار تومن از دست فروش بخرین در حالی که با همون قیمت میتونین یه دست کت شلوار نفیس از مغازه بخرین.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nimahz نمایش پست ها
      آقا این سوال منم هست ! جزوه میخوام بخرم موندم چیکار کنم ؟ بخرم نخرم ؟! جزوه آدم معروفی هم نیستا . ولی یکی دو صفحه شو به عنوان نمونه گذاشته ببینیم . بنظرتون میشه از روی اون دو صفحه نمونه فهمید چجور جزوه ایه ؟@؟@؟@؟@؟@؟
      اگه صرف نظر کنیم از قیمت چند برابری جزوه یا شاید هم قیمت با کتابهای بازار و حتی اگه جزوه کامل ترین و تکنیکی ترین جزوه در نت باشه » بازم نیاز به کتاب تست دارین ( هزینه دو برابر میشه )

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nimahz نمایش پست ها
      آقا این سوال منم هست ! جزوه میخوام بخرم موندم چیکار کنم ؟ بخرم نخرم ؟! جزوه آدم معروفی هم نیستا . ولی یکی دو صفحه شو به عنوان نمونه گذاشته ببینیم . بنظرتون میشه از روی اون دو صفحه نمونه فهمید چجور جزوه ایه ؟@؟@؟@؟@؟@؟
      همچین جزوه هایی مثل هندونه دربسته میمونن وقتی بخری میفهمی فقط باید انداختشون دور اونوقتم پشیمونی فایده نداره
      خوشبختانه کتاب های خیلی خوبی در بازار موجود هست که شما حتی نیاز به یک صفحه از این جزوه های آبکی نداشته باشی.
      ویرایش توسط hossein943 : 09 آذر 1395 در ساعت 11:36

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hasan2 نمایش پست ها
      سلام
      والا اینهمه رایگان ریخته لازم نیست..
      اصلا نگیرید!!
      با وجود کتابهای سی دی ها و بقیه موارد تو بازار حیفه پول بدین به این موارد
      خلاف قوانین.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کتاب های بازار از انتشارات معتبر و کار کشته خیلی به نظرم از هر لحاظ بهتره.
      حداقل میدونیم معتبر تر و قابل استناد تر هستش.
      ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...

ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ

ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن