خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

20% تخفیف انتشارات فار
      فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من برای شیمی پیش خیلی سبز دارم ولی مثل اینکه میگن تغییرات داشته کتا ب پیش میخاستم نشرالگو بخرم که متوجه شدم برای امسال ویرایش نمیشه اگه بخام یه کتاب بخرم که هم واسه آموزش وهم تست کامل باشه چی بخرم .البته به جز خیلی سبز چون شیمی تغییراتش تو متن بوده هنوزم میتونم از تستای پارسالش استفاده کنم ولی یه مرجع کامل هم کنارش میخام please heeeeeeeeeelp
      ...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      Up

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ینی جز خیلی سبز هیچ منبع دیگه ای وجود نداره که هم از نظر آموزش و هم تست خوب باشههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعد میگین چرا هی تاپیک میزنین خب واقعا ینی هیچکی نمیتونه کمک کنه نظر بده برای شیمی پیش چی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟?مبتکران پیش ۱و۲خوبه به عنوان مرجع اصلی کافیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. Top | #21
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط perspolis نمایش پست ها
      بعد میگین چرا هی تاپیک میزنین خب واقعا ینی هیچکی نمیتونه کمک کنه نظر بده برای شیمی پیش چی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟?مبتکران پیش ۱و۲خوبه به عنوان مرجع اصلی کافیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      رتبه 5 کشوری ریاضی سال گذشته، آقای امیدچهره گشا، بالاترین درصد شیمی کنکور رو داشتن، ایشون تاکید کرده بود که فقط و فقط از مبتکران برای هر 3 پایه استفاده کرده، خب من خودم هم از مبتکران تا حالا (دوم و سوم) استفاده کردم و خیلی هم راضی بودم ازش، برای پیش هم مطمئنا مبتکران میگیرم، دیگه راهنمایی من در همین حد میتونست باشه.

7. Top | #22
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima1220 نمایش پست ها
      سلام
      من تو انتخاب منبع برای شیمی 2 و پیش 2 موندم. شیمی 2 مبتکران دارم چاپ 90 از درسنامش استفاده میکنم واقعا خوبه ولی تستاش یجوریه و هم اینکه تستای کنکورو یه جا جداگونه اورده و تو هر مبحث نزاشته اونارو برا همین به عنوان درسنامه ازش استفاده کنم ولی از یه کتاب دیگه تست بزنم. من خودم بین شیمی 2 گاج میکرو و شیمی 2 نشرالگو موندم دوستانی که استفاده کردن نظرشون رو بگن

شیمی پیش 1 هم به سفارش بیشتر بچه ها میخوام خیلی سبز بخرم و همه واسه پیش 2 مبتکران پیشنهاد میکنن، گویا کتاب هم تغییراتی داشته ولی مبتکران هم ویرایش نشده!!! تغییرات کتاب کمن یا ... ؟
      هر چی ک داشتی بعد تسلط فار بزن عالیه فوق العاده

فرستاده شده از GT-I9060Iِ من با Tapatalk
      اینکه بازنده به دنیا اومدی از اجتماع توئه
      اینکه بازنده از دنیا بری اشتباه توئه
      بیباک

8. Top | #23
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sleeplife نمایش پست ها
      تو این دوتا تاپیک بحث خواهد شد...

20% تخفیف انتشارات فار
      فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن