خواهشا انقد تاپیک نزنید الکی
این دوتا تاپیک برای انتخاب کتابه:
پیش:مرجع انتخاب کتاب برای شیمی پایه { «شیمی (2)» و «شیمی(3)» } + انتخاب کتاب شیمی «جامع»
پایه: یه سوال اساسی... شیمی پیش(فعلا 1) «مبتکران» یا «خیلی سبز»؟؟ ؟
خواهشا انقد تاپیک نزنید الکی
این دوتا تاپیک برای انتخاب کتابه:
پیش:مرجع انتخاب کتاب برای شیمی پایه { «شیمی (2)» و «شیمی(3)» } + انتخاب کتاب شیمی «جامع»
پایه: یه سوال اساسی... شیمی پیش(فعلا 1) «مبتکران» یا «خیلی سبز»؟؟ ؟
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
من برای شیمی پیش خیلی سبز دارم ولی مثل اینکه میگن تغییرات داشته کتا ب پیش میخاستم نشرالگو بخرم که متوجه شدم برای امسال ویرایش نمیشه اگه بخام یه کتاب بخرم که هم واسه آموزش وهم تست کامل باشه چی بخرم .البته به جز خیلی سبز چون شیمی تغییراتش تو متن بوده هنوزم میتونم از تستای پارسالش استفاده کنم ولی یه مرجع کامل هم کنارش میخام please heeeeeeeeeelp
...
ینی جز خیلی سبز هیچ منبع دیگه ای وجود نداره که هم از نظر آموزش و هم تست خوب باشههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بعد میگین چرا هی تاپیک میزنین خب واقعا ینی هیچکی نمیتونه کمک کنه نظر بده برای شیمی پیش چی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟?مبتکران پیش ۱و۲خوبه به عنوان مرجع اصلی کافیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
رتبه 5 کشوری ریاضی سال گذشته، آقای امیدچهره گشا، بالاترین درصد شیمی کنکور رو داشتن، ایشون تاکید کرده بود که فقط و فقط از مبتکران برای هر 3 پایه استفاده کرده، خب من خودم هم از مبتکران تا حالا (دوم و سوم) استفاده کردم و خیلی هم راضی بودم ازش، برای پیش هم مطمئنا مبتکران میگیرم، دیگه راهنمایی من در همین حد میتونست باشه.
اینکه بازنده به دنیا اومدی از اجتماع توئه
اینکه بازنده از دنیا بری اشتباه توئه
بیباک
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)