سلام
مهر و ماه کتاب جدید زیستش چاپ شده
من پارسال دومش رو داشتم خدایی عالی بود همه نوع سوال داشت اموزشش هم کامله
فقط تنها ایرادش دو جلدی بودنشه که من پارسال جلد پاسخ نامشو نگرفتم
کتاب آموزش و کار و آموزش زیست و آزمایشگاه 2 شامل سه جزء و ویژگی اساسی است :
الف) بخش آموزش (درس نامه) :
1- دسته بندی مطالب مهم و کاربردی کتاب درسی در قالبی نوی ( به سبک نموداری) و به شیوه ای
روان و ماندگار در حافظه ی تصویری
2- ارائه ی کادرهای ویژه ای تحت عنوان نکته، آقا اجازه!،بچه ها هر کی گفت؟!...، یادمون باشه! و .... جهت تاًکید بیشتر بر فراگیری مطالب مهم
3- ارائه ی کادر های دیگری مانند خوبه بدونیم! ، بهتره بدونین! و جالبه بدونین! جهت دانش افزایی بیشتر و تکمیل فرایند یادگیری
ب) بخش کار و تمرین (پرسش نامه):
1- جـــــــامع ترین بانـــــک سوًالات متنوع در کــــــشور (با طرح 4000 نوع پرسش مختلف)، با هدف ایجاد توانایی و مهارت در دانش آموزان جهت پاسخگویی به انوع سوًالات آزمون های مدارس و امتحانات نهایی سال سوم
2- بودجه بندی کل کتاب درسی در 24 هفته آموزشی و پرسش نامه هایی در 11 قالب مختلف مطابق با همین 24 هفته،جهت تدریس و انجام فعالیت های هماهنگ ، در طول سال تحصیلی
3- طرح پرسش های هدف دار آموزشی از تمامی تصاویر کتاب درسی
4- طبقه بندی موضوعی پرسش های امتحانات نهایی 11 سال اخیر(1394-1384)
5- ارائه ی پرسش های مفهومی و سه بعدی [شانزده دوره ی المپیاد های زیست شناسی ایران (1392-1377) و منتخب المپیاد های زیست شناسی جهانی(2014-1995)]
6- برای اولین بار در ایران!ارائه ی نمونه سوًالات امتحان نهایی مدارس خارج از کشور
+) کتابچه های جداگانه (پاسخ نامه) :
پاسخ های کاملا تشریحی! برای تمام پرسش های مطرح شده در بخش تمرین و پاسخ به تمامی خودآزمایی ها، تفکر های نقادانه و فعالیت های کتاب درسی در کتابچه ای جداگانه!
نظر خودم: این کتاب سوالات خارج از کشور رو داره دبیرم میگفت این سوالا تو داخل تکرار شده
یه چیز جالب: مولف این کتاب اقا عباس علاقه ی زیادی به خرگوش داره قبلی هم عکسش خر گوش بود
پس الان شیر و پنلنگ و خرگوش داریم
اینم نمونه:http://s1.mehromah.ir/sample_book_%20pages/pdfs/113.pdf
قیمتش:19 تومنه اما الان مهر و ماه تخفیف داره که میشه14250
البته هنوز پاسخ نیومده