هیچ فرقی نمی کنه فقط شما باید شهریه بدید والسلام
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
ﺭﺍﺿﯿﻢ ﺍﺯ ﺗﻮ، ﭘﺎﯾﯿﺰِ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻣﻦ ..
ﻣﯽ ﺑﻮﺳﻢ ﻭ ﻣﯽ ﺑﻮﯾﻢ ﺑﺮﮔﻬــــﺎﯼ ﺯﺭﺩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰﺕﺭﺍ
ﻧﻔﺲ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﺩﺭ هوایت
ﺑﻮﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺍﺭﯼ
ﺑﻮﯼ ﺧﺎﮎ ﻭ ﺑﺮﮒ
ﻣﻦ ﺑﻮﯼ ﺧــــــــــﺪﺍ ﻣﯽﻓﻬﻤﻢ ﺍﺯ ﺗـــﻮ
.
الا بذکر الله تطمئن القلوب
شما مطمئن هستید ک در مدرک قید نمیشه ?!
پسر عموم شبانه خوند. میگفت تو مدرکش نوشته شبانه
اصل مدرک ب چه دردم میخوره مگر اینکه بخوایی بری اونور اب !! (یا من دارم اشتباه میکنم ?!)
الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام
یه راهنمایی کلی بهتون میدم
اساسا خیلی مهم نیست که روزانه باشین با شبانه مهم اینه که رشته و دانشگاهی که قبول شدین رو دوست داشته باشین.
شبانه ها یه شهریه ای رو باید به عنوان کمک به دانشگاه واریز کنن . این شهریه به عنوان شهریه ثابت نیست یعنی شهریه متغیرهست و هر ترم میتونه بیشتر بشه واضحتر بگم که قیمت هر واحد درسی میتونه در هر دو ترم افزایش پیدا کنه البته واسه ترم بالای ها ابن افزایش ضریب کمتری نسبت به ورودی های جدید داره.
شمابه عنوان دانشجو شبانه حق استفاده از خوابگاه رو ندارین ولی این مورد بنا به حال و روز هر دانشگاهی فرق میکنه ممکنه خوابگاه رو بهتون بدن . تفاوت قیمت خوابگاه بین دانشجو روزانه و شبانه وجود داره ولی خیلی فاحش نیست.
قیمت غذا برای هر دو یکسانه و همچنین استفاده از امکانات دانشگاه.
فقط ترم اول ورود به دانشگاه رو باید با شبانه ها درس بخونین ولی از ترم بعدش دیگه میتونین خودتون انتخاب واحد کنین و هر جوری دوست داشتین واحد بردارین.
تووکارت دانشجویی قید نمیشه که شبانه هستین یا نه. اما در مدرکتون لفظ نوبت دوم حتما قید میشه .
روزانه و شبانه با هم فرق دارن اخه اگه نداشت که دیگه جدا نمیکردن
کسایی هم که شبانه دوست ندارن خب میخواستن انتخاب رشته نکنن!
مهمترینش شهریه هست که شبانه باید پرداخت کنه
از خوابگاه نمیتونه استفاده کنه
وام دانشجویی نمیتونه بگیره
تو کارت دانشجوییش و احتمالن مدرکش قید میشه شبانه
ترم اول با روزانه ها نیستن یعنی روزانه ها و شبانه های یه رشته ترم اول از هم جدائه درسا و کلاساشون
ولی درکل خوشتون نیومد نرید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)