گرفتم داداش دیروز از همه 3 تا کپی گرفتم فتوکپیه ورقاش تموم شده بود
فقط من دارم با یکی از ترم بالایی ها اشنائه میرم ثبت نام البته دخترن( مهندسی برق) سال اخره... ناجور که نیست؟
گرفتم داداش دیروز از همه 3 تا کپی گرفتم فتوکپیه ورقاش تموم شده بود
فقط من دارم با یکی از ترم بالایی ها اشنائه میرم ثبت نام البته دخترن( مهندسی برق) سال اخره... ناجور که نیست؟
سلام.من مدیریت بازرگانی ام.دانشکده علوم.همچی دانشگاه گیلان عالیه.جو فوقالعاده ای داشت.همه ب هم احترام میزارن.و با هم صمیمی.از دو شنبه 30ام کلاسمون شروع میشه.20 واحد برداشتن برامون.دو و سه و چارشنبه کلاسه فقط.کارت دانشجویی هم روز ثبتنامت میدن بهت.خوابگاه هم اینترنتی باید ثبتنام کرد ی سری مدارک هم باید براسون اسکن کرد و اپلود کرد.بعدش نتیجه روز شنبه میاد توی سایت.وارد صفحه خودت ک بشی برات پیغام میاد ک خوابگاه میدن یا ن و دیگر توضیحات.ثبتنام اینترنتی خوابگاه هم فقط تا ساعت12 شب جمعه 27شهریور وقت داره.نتیجش شنبه روز بعد میاد.من از کرمانشاه میام.امیدوارم خوابگاه بهم بدن.شما میگین میدن؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
کسی تا حالا چک کرده ببینه وضعیت قبولی دانشجویان دانشگاه گیلان در ارشد و دکتری چجوریه؟ یعنی جوری هست بشه که از رشته کارشناسی مهندسی برق دانشگاه گیلان رفت به مهندسی برق دانشگاه صنعتی اصفهان یا دانشگاه های تهران؟![]()
بله به وفور دیده شده
مثلا دیدم تو عمران که دکتری رو رفته صنعتی شریف،دو سال پیش
تو مکانیک داشتیم دکتری رو رفته آلمان
برق رو از گیلان بودن کسایی که ارشد خواجه نصیر قبول شدن
یا امسال که دیدم مهندسی شیمی ارشد علم و صنعت قبول شده
در کل به تلاش فرد بستگی داره از هرجایی که باشی به هرجایی که بخوای میتونی برسی
امروز رفتم دانشگاه ^__^
خیلی خوشگل بود خوشمان آمد : )))
درمورد خوابگام پرسیدم گفتن هفته بعد مشخص میشه
Moments comes
and
life goes
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)