خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

دی وی دی زیست

سلام
      به نظرتون کدام دی وی دی نکات مفهومی و ترکیبی بیشتر گفته؟؟؟
      1)جمعبندی رهپویان
      2)جمعبندی آفبا
      3)همایش آرامفر
      نیازی به آموزش کتاب ندارم و به دنبال نکات خاص هستم و برای همین از جمعبندی ها سوال کردم.
      اگر نظره دیگه یا دی وی دی و یا کتابی پیشنهاد دارین لطفا بگین.

ممنون
      ویرایش توسط esi95 : 22 شهریور 1394 در ساعت 03:02

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      رهپویان تدریس کرامت خوبه , به همراه فایل های pdf که داخل سایت عرضه میکنه , شیوایی بیان خوبی داره , دیدش هم نسبت به درس زیست از سوالاتی که توی قلم چی طرح میکنه مشخصه که عالیه , با قیمت مناسبی هم عرضه میشه.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بهتره برای زیست از کتابایی مثله خیلی سبز استفاده کنی تا دی وی دی .. چون نکته خاص تو دی وی دی نیست بلکه تو کتابه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما سی دی های علی کرامت کانون رو تهیه کن خیلی قیمتشون پایینه از همه سی دی های زیست هم خیلی بهتره.

5. Top | #5
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      از فيلماي دبيرستان شريفم خيلي تعريف ميكنن
      بين علي كرامت و شريف نظر شما چيه؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دی وی دیای رهپویان از علی کرامت عالین....هم قیمت خوبی دارن و هم مفهومی و کامل هستن....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esi95 نمایش پست ها
      سلام
      به نظرتون کدام دی وی دی نکات مفهومی و ترکیبی بیشتر گفته؟؟؟
      1)جمعبندی رهپویان
      2)جمعبندی آفبا
      3)همایش آرامفر
      نیازی به آموزش کتاب ندارم و به دنبال نکات خاص هستم و برای همین از جمعبندی ها سوال کردم.
      اگر نظره دیگه یا دی وی دی و یا کتابی پیشنهاد دارین لطفا بگین.

ممنون

دی وی دی برای تست زنی زیاد بهتون کمک نمیکنه وبیشتر برای یادگیری و درک مطلب خوبه .برای یادگیری نکات مفهومی و ترکیبی بهتره از منابعی مثل فاگوزیست استفاده کنین که نکات مفهومی و ترکیبی رو گفته وبرای تست زنی هم از الگو.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها

دی وی دی برای تست زنی زیاد بهتون کمک نمیکنه وبیشتر برای یادگیری و درک مطلب خوبه .برای یادگیری نکات مفهومی و ترکیبی بهتره از منابعی مثل فاگوزیست استفاده کنین که نکات مفهومی و ترکیبی رو گفته وبرای تست زنی هم از الگو.
      فاااااگوزییییییست؟!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست من دی وی دی میخوای چیکار؟؟؟ به خدا زیست باید خودت بخونی و تست بزنی و نکته نویسی کنی. لقمه آماده واسه زیست یعنی مرگ! تا خودت تجزیه و تحلیل نکنی نمیتونی نزدیک 600 - 700 صفحه کتاب رو با جزئیات ریز تو کنکور به یاد بیاری.
      گاهی وقتا لازمه مثل یه رهبر اکستر رفتار کنیم!
      به همه پشت کنیم و مشغول کار خودمان باشیم ;
      چون درست بعد از اینکه کارمون تموم شد ،
      همه اون کسایی که بهشون پشت کردیم ،
      مجبورن بلند شن و تشویقمون کنن...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      هر سه تاشو دارم

پدارم فرهادیان میاد یه مشت جمله رو تخته هست از روی اونا توضیح میده تست هم نمیزنه

همایش ارامفر هم خوب نیست این بشر ساخته نشده واسه جمع بندی نه خودش نه کتابش

علی کرامت خوبه تست میزنه نکات رو خوب میگه در کل از بقیه بهتره و از 20 بهش 17 میدم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza0 نمایش پست ها
      از فيلماي دبيرستان شريفم خيلي تعريف ميكنن
      بين علي كرامت و شريف نظر شما چيه؟
      تدریس جناب پازوکی دبیر دبیرستان صتعتی شریف حرف نداره , منتها چون بر مبنای استاد و شاگردی هست بخاطر طرح سوال در کلاس , خیلی زمان بر هست نسبت به تدریس جناب کرامت , ترجیحا بخاطر همون محدودیت زمان کرامت پیشنهاد میشه

12. Top | #12
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      تدریس جناب پازوکی دبیر دبیرستان صتعتی شریف حرف نداره , منتها چون بر مبنای استاد و شاگردی هست بخاطر طرح سوال در کلاس , خیلی زمان بر هست نسبت به تدریس جناب کرامت , ترجیحا بخاطر همون محدودیت زمان کرامت پیشنهاد میشه
      آها ممنون
      از نظر شما تنها مشكلش وقتشه؟
      اينكه ميگين بر مبناي استاد شاگرديه آيا ميتونه مفيد باشه واسه دانش آموزي كه فيلمشو ميبينه مفيدتر از كرامت؟؟؟

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza0 نمایش پست ها
      آها ممنون
      از نظر شما تنها مشكلش وقتشه؟
      اينكه ميگين بر مبناي استاد شاگرديه آيا ميتونه مفيد باشه واسه دانش آموزي كه فيلمشو ميبينه مفيدتر از كرامت؟؟؟
      اگه وقتش رو داشته باشین به نظر خود بنده تدریس ایشون خیلی روان تر از کرامت هست , مطالب رو جوری با زبون ساده بیان میکنه که لذت میبری از دیدنش و قطعا با سوالاتی که لا به لای تدریسش از شاگرداش میپرسه خیلی راحت تر مطالب رو درک میکنین.
      منتها همونطوری که عرض کردم خیلی وقت گیره ,بعنوان مثال تدریس فصل 1 پیش همون پروتئین سازی چیزی حدود 8 ساعت هست که شامل تدریس بهمراه سوال و جواب از دانش اموزان و حل تسته. میتونین بر حسب نیازتون و براساس لیست تدریس ایشون یک قسمت رو دانلود کنین اون وقت بهتر میتونین تصمیم بگیرن.
      باز هم اگه سوالی بود در حد توانم در خدمتم.

14. Top | #14
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      اگه وقتش رو داشته باشین به نظر خود بنده تدریس ایشون خیلی روان تر از کرامت هست , مطالب رو جوری با زبون ساده بیان میکنه که لذت میبری از دیدنش و قطعا با سوالاتی که لا به لای تدریسش از شاگرداش میپرسه خیلی راحت تر مطالب رو درک میکنین.
      منتها همونطوری که عرض کردم خیلی وقت گیره ,بعنوان مثال تدریس فصل 1 پیش همون پروتئین سازی چیزی حدود 8 ساعت هست که شامل تدریس بهمراه سوال و جواب از دانش اموزان و حل تسته. میتونین بر حسب نیازتون و براساس لیست تدریس ایشون یک قسمت رو دانلود کنین اون وقت بهتر میتونین تصمیم بگیرن.
      باز هم اگه سوالی بود در حد توانم در خدمتم.

خيلي ممنون لطف كردين

15. Top | #15
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      هیچی مثل خوندن خود کتاب درسی+زدن تست های استاندارد نمیشه!
      نمیدونم چرا وای کلا با DVD مخالفم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن