خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نقی معمولی یه معمولی ساده - چرا اینجوره؟

سلام
      تو این دوران اعلام نتایج ادمایی که باهاشون برخورد دارم چند دسته هستن

دسته اول که پزشکی - دندون - دارو درومدن و خوش و خرم هستن.
      دسته دوم که پزشکی - دندون - دارو قبول نشدن که ناراضی ان و اعتراض دارن.
      دسته سوم که اصلا یه مدرک دارن و شدن لیسانس های مشتاق پزشکی که میخوان دوباره کنکور بدن.
      دسته چهارم که کلا تو فکر اپلای کردن هستن.

انشالله همیشه همگی سلامت و خوشحال باشن.

برای من سوال پیش اومده که چرا اینجوره؟ یه نفر که غیر از پزشکی قبول شده باید چه کار کنه خودکشی؟ از مهندس الکترونیک گرفته تا کارشناس بیهوشی و .... جماعت انگار فقط واسه رفع بیکاری مدرک گرفتن. اصلا خودمون هیچ برای فرزندان خودمون، غیر از دکتر یا خلبانی خوابی نبینیم؟
      واقعا کار و آینده ندارن رشته ها یا این بخاطر اینه که تو این مملکت فقط پزشکی رو عشقه؟
      یه ستاره سرد .... یه شب از همه چی به خدا گله کرد
      یه دفعه .... به خودش همه چی رو سپرد
      .... دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elena123 نمایش پست ها
      سلام

دسته سوم که اصلا یه مدرک دارن و شدن لیسانس های مشتاق پزشکی که میخوان دوباره کنکور بدن.

برای من سوال پیش اومده که چرا اینجوره؟ یه نفر که غیر از پزشکی قبول شده باید چه کار کنه خودکشی؟ از مهندس الکترونیک گرفته تا کارشناس بیهوشی و .... جماعت انگار فقط واسه رفع بیکاری مدرک گرفتن. اصلا خودمون هیچ برای فرزندان خودمون، غیر از دکتر یا خلبانی خوابی نبینیم؟
      واقعا کار و آینده ندارن رشته ها یا این بخاطر اینه که تو این مملکت فقط پزشکی رو عشقه؟

آره واقعا دیگه اوضاع خیلی داره بدتر میشه، الان طرف ترازش 5000 به بالاتر نمیاد، میگه قصدم پزشکیه، خب این طرف وقتی میاد و پزشکی قبول نمیشه، چون فقط به پزشکی فکر کرده، روحیش خراب میشه و دیگه از دنیا و زندگی زده میشه و اصلا نمی تونه به یه رشته دیگه فکر کنه، باید واقع بین بود و باتوجه به توانایی از یه نفر انتظار داشت تا این مشکلات پیش نیاد، و الا هر رشته جای خودش خیلی هم عالیه، فقط باید یکم ادامش داد تا مثلا ارشد.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وا.. ارشد هم دیگه عادی شده. الان هرکی رو ببینی یا ارشد داره یا دانشجوی دکتراس اما همچنان تا... سالگی کار و حقوق خوب ؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام تو این دوران اعلام نتایج ادمایی که باهاشون برخورد دارم چند دسته هستندسته اول که پزشکی - دندون - دارو درومدن و خوش و خرم هستن.دسته دوم که پزشکی - دندون - دارو قبول نشدن که ناراضی ان و اعتراض دارن.دسته سوم که اصلا یه مدرک دارن و شدن لیسانس های مشتاق پزشکی که میخوان دوباره کنکور بدن.دسته چهارم که کلا تو فکر اپلای کردن هستن.انشالله همیشه همگی سلامت و خوشحال باشن.برای من سوال پیش اومده که چرا اینجوره؟ یه نفر که غیر از پزشکی قبول شده باید چه کار کنه خودکشی؟ از مهندس الکترونیک گرفته تا کارشناس بیهوشی و .... جماعت انگار فقط واسه رفع بیکاری مدرک گرفتن. اصلا خودمون هیچ برای فرزندان خودمون، غیر از دکتر یا خلبانی خوابی نبینیم؟ واقعا کار و آینده ندارن رشته ها یا این بخاطر اینه که تو این مملکت فقط پزشکی رو عشقه؟
      دوست عزیزمتاسفانه تو کشور ما شما بدون کنکور می تونی وارد دانشگاه شی و با التماس و تقلب تو دانشگاه مدرک لیسانس و فوق بگیریبرای همین تعداد مدرک داران خیلیهاما پزشکی اینطور نیست

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مملکت ما دو دسته اند نصف دزد نصف دکتر......

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اتفاق خاصی نمیفته تا چند سال آینده مثلا هفت تا ده سال آینده پزشکی هم اشباع میشه و دندونم همچنین و رشته های دیگه که سیل تهاجمی روشون کم شده تعداد فارغ التحصیلانشون کمتر میشه و موقعیت های کاری با رقابت کمتری بدست میاد از این طرف به علت ازدیاد پزشک دستمزدها و موقعیت ها هم کم میشه و این وضعیت سایر رشته ها میاد به سمت پزشکی . مثل همین اوایل دهه هفتاد و ....
      +این تعداد مشتاق کلا یک درصدشونم قبول نمیشن و اکثریت همین بچه های دیپلم و پیش هستند. شاهدش همین نتایج پارسال پیرارسال همین فروم.
      بعدم متاسفانه ملت ایران تنبل و هست و فاقد عنصر نو اوری و تفکر. اما در تقلید استاد تمام هست! همین الان ببین آبیاری گیاهان دریایی خوبه همه یهو علاقه مند میشن در نتیجه این وضعیت به همین علته . فکر میکنن پزشکی قبول شدن دیگه همه چی عالیه نشدن همه چی تموم! البته اینجوری هم نیستا اینایی که اینجور فکر میکنند رو میگم.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      میشه در مورد عنوان تاپیک توضیح بدین ؟؟ نقی کی هست دقیقا ؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      میشه در مورد عنوان تاپیک توضیح بدین ؟؟ نقی کی هست دقیقا ؟
      نقی معمولی کارکتر محبوب سریال پایتخت. اسم این کارکتر خودش یه عالمه مفهوم پشتشه

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات

من واقعا خوش و خرم نیستن؛ بخدا راست میگم، آدم تو رشته ای که علاقه داره پیش بره بیشترین موفقیت ممکن رو پیدا میکنه

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      مملکت ما دو دسته اند نصف دزد نصف دکتر......
      نمیفهمم حرفت رو!
      اولا که چرا دکتر رو از دزد جدا کردی؟؟؟ خیلی از دکتر ها هم دزد هستن ولی کلا متوجه این تقسیم بندی نشدم!

11. Top | #11
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها

من واقعا خوش و خرم نیستن؛ بخدا راست میگم، آدم تو رشته ای که علاقه داره پیش بره بیشترین موفقیت ممکن رو پیدا میکنه

مگه تو دارو علاقت نبود ؟

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      نمیفهمم حرفت رو!
      اولا که چرا دکتر رو از دزد جدا کردی؟؟؟ خیلی از دکتر ها هم دزد هستن ولی کلا متوجه این تقسیم بندی نشدم!
      4

خیلی واضحه من خودم تو خونواده ای ام که برادرم دکتر داروسازه و ..........

منظورم اینه که الان برادر بنده حرص میخوره از نسخه هایی که بسیاری از پزشکان بی سواد واسه بیمار بدبخت میپیچن.....ینی واسه بچه چند ماهه داویی نوشته بود که در جا بچه....چی بگم....اگه دکتر داروسازی بشی که واقعا فکر مریضایی که میان پیشت باشی و متاسفانه برخی پزشکان........بقیم که دزد تشریف دارن...حق خوری هم ی نوعش که به وفور یافت میشه.....

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام

سلام
      من با دیگرون کاری ندارم در مورد خودم که جز دسته سوم هستم حرف میزنم.
      خیلی اتفاقا ممکنه در زمان تحصیل بخصوص کنکور فرد رخ بده که باعث بشه نتونه اونطوری که باید و شاید به هدفی که داره برسه , از پسری بگیر که برای خرید کتابش مجبور روزها کارگری کنه تا دختری که برای شرکت در ازمون های ازمایشی بخاطر نداشتن استطاعت مالی خانوادش , روی مطرح کردنش رو حتی با خانوادش نداره ,نتیجه این میشه که بعد اومدن نتایج, به همون مقطع کارشناسی یا هر چیزی که قبول شده رضایت میده , ولی با گذشت رمان و حتی گرفتن همون مدرک کارشناسی بخاطر ارضا نشدن همون میل کمال گراش , و هدفی که توی این چند سال دوران دانشگاه هم نتونسته فراموش کنه , برمیگرده سر خونه اول .
      پ ن :معلومه از لیسانسه ها دل پری دارین که بولدش کردین

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      سلام
      من با دیگرون کاری ندارم در مورد خودم که جز دسته سوم هستم حرف میزنم.
      خیلی اتفاقا ممکنه در زمان تحصیل بخصوص کنکور فرد رخ بده که باعث بشه نتونه اونطوری که باید و شاید به هدفی که داره برسه , از پسری بگیر که برای خرید کتابش مجبور روزها کارگری کنه تا دختری که برای شرکت در ازمون های ازمایشی بخاطر نداشتن استطاعت مالی خانوادش , روی مطرح کردنش رو حتی با خانوادش نداره ,نتیجه این میشه که بعد اومدن نتایج, به همون مقطع کارشناسی یا هر چیزی که قبول شده رضایت میده , ولی با گذشت رمان و حتی گرفتن همون مدرک کارشناسی بخاطر ارضا نشدن همون میل کمال گراش , و هدفی که توی این چند سال دوران دانشگاه هم نتونسته فراموش کنه , برمیگرده سر خونه اول .
      پ ن :معلومه از لیسانسه ها دل پری دارین که بولدش کردین
      نه دل پر نیست فقط یه تاچیک برای این موضوع زدن منم کارشناسی قبول شدم واقعا میام این بحث هارو میبینم افسردگی میگیرم
      اصلا انگار کارشناسی اینجا فحش یه جوریه.

هرچند خودم انجمن رو دوست دارم و واقعا ازش ممنونم بخاطر خیلی چیزا ولی این چیزارو هم داره

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کسانی که میخوان پزشکی بخونن به فکر محدودیت سن و سال هم باشن! برای تخصص محدودیت سنی هست بخشنامش تو همین فروم هست بخونیدش. مبنا هم بر همین بذارید.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن