سلام به همگی
اگه میشه کسایی که با دیپ مجدد قبول شدن امسال بیان کارنامه کنکور بذارن و دانشگاهی که قبول شدن رو بگن
ممنون میشم![]()
سلام به همگی
اگه میشه کسایی که با دیپ مجدد قبول شدن امسال بیان کارنامه کنکور بذارن و دانشگاهی که قبول شدن رو بگن
ممنون میشم![]()
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
تورو خدا اگر کسی هست بیاد بگه
مطمعنم سوال خیلی های دیگه هست
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
به نظرم دیپلم مجدد گرفتن وقت گیره
چقدر میخواد رتبه رو جابه جا کنه ؟ 2000 تا ؟؟
50000 ؟
خوب میشه با 10 درصد بیشتر زدن تو کنکور این نقص رو جبران کرد البته نظر منه
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
والا من دقیق اطلاع ندارم فکر کنم خود الی جون هم اطلاع دقیق نداشته باشه درصدای دوستشون بوده درصدای خودشون نیست که.
ولی دیپ انسانی اون ۴ درس تاثیر دار ۱۹-۲۰ شید بهتره از دیپلم تجربی خودمون چون اختصاصیا از ۱۰۰ حساب میشه و عمومیا هم که نمرات بالا و کلا تاثیر معدل خنثی میکنید
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
وقتی هرچی تلاش کنی بی اثره و ترازت اینقد میاره پایین چطور امکان پذیره؟؟؟؟
منی که معدلم14هست باید درصدهام درحد دو رقمی باشه تا واقعا به رشته ای که می خوام شاید برسم.
کنکور هم میبینین که چطور شده.من یکم بیشتر تلاش کنم دیپ مجدد بگیرم با درصد های معقول تر احتمالش بیشتره زیر2هزار بشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)