X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات

توضیح جامع درباره رشته علوم آزمایشگاهی

سلام

لطفا کسایی دانشجوی علوم آز هستن یا اطلاعاتی در مورد این رشته دارن کمک کنن و این اطلاعات رو به اشتراک بزارن

1-میخواستم بدونم که حقوق کارکنان آزمایشگاه های خصوصی و دولتی هر کدوم چقده؟

2-حقوق فوق لیسانس و لیسناس چقدر فرق داره؟

3-وقتی فارغ التحصیل بشم می اونم کار پیدا کنم؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      کسی نیست جواب بده؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      up

4. Top | #4
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      بابا خیلی نامردین یکی جواب بده دگ

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      سلام

لطفا کسایی دانشجوی علوم آز هستن یا اطلاعاتی در مورد این رشته دارن کمک کنن و این اطلاعات رو به اشتراک بزارن

حقوقش زیر دو تومنه
      با فوق تفاوتش 400-500 تومنه
      اگه زرنگ باشی و کاربلد باشی اره کار هست
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عزیز آریا درست میگه حقوقش توی آزمایشگاه های دولتی زیر 2 تومنه ولی خصوصی ن
      بستگی ب شهری داره ک توش مشغول ب کار میشی
      زرنگ بودن نمیخواد! توی آزمایشگاه ها همیشه کار هست
      ولی واقعیت اینه ک باید تا دکترا بخونی! از دانشگاه های معتبر تر ایران مدرک بگیری و تحقیقات زیادی کنی اون وقت هم حقوقت خیلی بالاست هم کلاس کاری
      ببین رشته های تاپ تجربی همیشه دندن دارو فیزیو پزشکی بوده ولی علوم آز پنجمین رشته ی خوب تجربیه ک اگه تا دکترا بری و کارت عالی باشه و شریکی آزمایشگاه بزنی با محیط کار خیلی آروم تر و آرامش روحی خیلی بیشتر درآمدت ب اندازه ی اون چهارتاست
      ولی گفتم شرطش تاپ بودنه چون پاتولوژیست ها رقبای سختی تو تاسیس آزمایشگاه ها محسوب میشن ولی اگه عالی کار کنی هیچ کس جلوتو نمیگیره ک هیچ دعوت ب همکاری هم میشی
      [B][

دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آهان ی نکته ی مهم
      ببین فرق نداره کارشناسی کجا قبول شدی
      هر ورودی ای برای خودش ی وبلاگ داره
      برو وبلاگ بچه های علم آز تهران، بهشتی، مشهد، شیراز، اصفهان توش جزوه هاشون هست از اونا کمک بگیر
      هر چند رفرنس های معرفی شده اغلب یکیه ولی بازم ازشون رفرنس هارو بپرس
      اگر میخوای از رشتت ب جایگاه بالا برسی ب اساتید خودت اکتفا نکن البته اگه دانشگاه های خوب مثل اینا و یزد و تبریز درس نمیخونی
      [B][

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در مورد سوال دومت مسلما چون تو ارشد تخصصی تر کار میکنی حقوقت افزایش پیدا میکنه
      ببین برو تو وبلاگ بچه های علوم آز ازشون بپرس اونا بهتر و کامل تر جواب میدن ولی یکم دیگه تحمل کنی دانشگاه ها شرو میشه ا بچه های ترم بالایی یا مسیوول آموزش هم میتونی بپرسی
      کارشناسیت رو ک گرفتی چون پسری برو سر کار ولی ارشد و دکترا هم بخون
      نگران نباش ما دندون پزشکی هم داریم ک هیچی بارش نیست درآمدش خیلی کمه پرستاری هم داریم ک شده مدیر بیمارستان!
      تو زندگی همه چیز دست خودته
      ت انتخاب میکنی
      پس دیگه جای نگرانی نیست
      خواستم بهت لینک بدم نشد!!! نمیدونم چرا با گوشیم لینکا پِیس نمیشه!!!! خوت سرچ کنی میادا
      ولی بخون وبلاگ ها رو اونا ک چرند و مسخره بودو رد کن
      حالا اگه خواستی تو وبلاگ پاتولوژیست ها هم برو ولی نگرانی بی مورده چون بچه های علوم آز تخصصی این رشته رو میخونن هر چند آزمایشگاه ی بخش هایی پاتولوژی تخصصی داره ولی رضا میگفت دارن با دکترای تخصصی علوم آز موافقت میکنن راستی گفت حقوق کارشناسی ها هم دارن افزایش میدن
      [B][

/B]

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زرنگ که باید باشی منتظر کار بمونی که واست نمیاد
      مشاور

10. Top | #10
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      دمتون گرم بچه ها

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه دکتری بگیرن میتونن آزمایشگاه بزنن دیگه!!؟
      مگه اینطور نیس؟
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      اگه دکتری بگیرن میتونن آزمایشگاه بزنن دیگه!!؟
      مگه اینطور نیس؟
      میگن نه
      مشاور

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      میگن نه
      کی میگــــــــــــــــــــــ ــــــه؟؟؟؟؟؟
      وااای من دلم خوش بود
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      کی میگــــــــــــــــــــــ ــــــه؟؟؟؟؟؟
      وااای من دلم خوش بود
      از طریق تخصص پزشکی عمومی میشه میگن
      مشاور

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      سلام

درود دوست عزیز،من لیسانس علوم ازمایشگاهی دارم(سمنان روزانه)،اگر به امید تاسیس ازمایشگاه میخوای بری که بیخیال شو،چون که برای تاسیس ازمایشگاه یا باید پزشک متخصص پاتولوژی باشی یا اینکه سه تا دکترای مختلف علوم آزمایشگاهی با هم جمع بشین و آزمایشگاه بزنین مثلا یه بیوشیمیست یه هماتولوژیست و یه میکروبیولوژیست،یا اینکه تو سرمایه بذاری یه مسئول فنی پاتولوژیست استخدام کنی(واسه این مورد اخر نیازی ب درس و دانشگاه ندارین اون پاتولوژیست مسئول ازمایشگاه هست فقط شما پولشو میگیرین)
      این برای آزمایشگاه طبی معمولیه،البته قرار بود یه قانونی تصویب بشه که تکی هم بتونی ازمایشگاه بزنی ولی نمیدونم تصویب شد یا نه(تحقیق کن)
      اگه دکترای ژنتیک بگیری میتونی آزمایشگاه ژنتیک بزنی ولی اینم توجه داشته باش که واسه ارشد فقط 30 نفر از کل ایران میگیرن و برای تاسیس هم سرمایه سنگینی میخواد البته وام هم میدن(اینم پزشکا معمولا نمیزارن بزنی به خاطر مافیایی که وجود داره با احترام به همه عزیزان پزشک)بری بیمارستان میفهمی کلا همه چی تحت قدرت پزشکاست،ولی خب اگر بتونی بزنی درامد نجومی داره جوری که تو ازمایشگاه خودم دیدم 5تا دستگاه پول شمار داشتن
      این واسه ازمایشگاه و دکترا،واسه تاسیس ازمایشگاه هم اگر همه چیو دست دوم بخرید حداقل 100 میلیون سرمایه میخواد،اینو میگم یعنی دستگاه شمارش سلولی که مثلا خوبش حدود 300 میلیونه شما دست دوم حدود 20 تومن بخری و بقیشم همین طور،قلواقع داغون ترین دستگاه با نازل ترین کیفیت
      برای لیسانس و ارشد کار توی بیمارستان حدودا ماهی دو تومن درامد داره تا دو و نیم هم هست ولی خب شیفت شب و این مسائل هم داره
      توی مراکز دیگه که ساعت اداری هستن و از شیفت خبری نیست یک و خرده ای
      توی ازمایشگاههای خصوصی بخوای کار کنی کلا درامدت مشخص نیست بستگی به صاحب ازمایشگاه داره هرچی حال کنه پول میده،دوست خودم یه جا کار میکنه انقدر دست و دلبازه دکتره حقوق خوبی میده یک و خرده ای واسه روزی 5 ساعت کار،ولی من شنیدم دوشیفت کار 300 تومن حقوق بدن یا نهایتا ماهی 800-900 بدن(این الان خوب محسوب میشه)
      بعد اینکه واسه ازمایشگاه هیچ فرقی نداره ارشد داشته باشی چون کار تو رو یه کارشناس و حتی یه کاردان ازمایشگاه میتونه انجام بده حقوقت با اونا فرقی نداره البته بازم بستگی به ازمایشگاه داره،البته اگر ازمایشگاه کارای تخصصی تر تنجام بده احتمالا ارشد بهتره داشته باشی ولی اصولا فرقی نداره واسه کار
      اینم در نظر بگیر که واسه دکترا و ارشد علوم میگن دوسال دکترا دو سال ارشد،ولی در عمل خیلی بیشتر میشه،دوست خودم ارشد تهران میخونه میگه راحت سه سال و نیم طول میکشه و دکترا هم اگه وارد بحثای تحقیقاتی بشی 5 سال
      بازار کار خوبی داشت قبلا ولی الان تعداد دانشجوها به لطف دانشگاه ازاد چند برابر شده و حتی واسه طرح نیروی انسانی بسته به شهرتون امکان داره تا یه سال تو نوبت باشین(طرح اجباریه پسرا اگه سربازی داشته باشن میرن خدمت اگر نداشته باشن میرن طرح،دخترا هم که باید برن طرح تا مدرکشونو بگیرن)البته توی طرح هرجا باشین عین کارمندان اونجا حقوق و مزایا دارین
      اینارو گفتم تا با چشم باز تصمیم بگیرین و مثل ماها به امید آزمایشگاه نیای علوم آزمایشگاه
      در پایان این که خودم میخوام دوباره کنکور بدم بعد سربازیم
      اینا اطلاعات خودم بود بازم سوالی داشتین بگین از استادمون که خودش آزمایشگاه داره بپرسم
      ویرایش توسط amirhosein3358 : 24 شهریور 1394 در ساعت 15:41

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن