هم آگهی هیئت علمی علوم پزشکی اصفهان رو گذاشتم هم آگهی دانشگاه آزاد رو . ببین چقدر ارشد رشته های پیراپزشکی مثل پرستاری با ارزشه
متاسفم امیدوارم مشکل برادرتون حل شه من خودمم علاقه به رشته ی مکانیک داشتم ولی با چند نفر دکترا و اساتید رشته های فنی که حرف زدم منو منصرف کردن چون کشور ما صنعتش انقدر قوی نیست که مهندسای مکانیکش به حقشون برسن،اما تو فیلد های ای تی و عمران و کامپیوتر و معماری و.. اینقدر ادم موفق اطرافم دیدم که کارشونم کاملا مرتبط به رشتشون بوده که ترغیب شدم بیام این رشته!در مورد پسر عموتون خودتون دارید میگید که دانشگاه ازاد!گفتم که اگه بحث فامیل و فامیل بازیه که منم دکتر و پیرا پزشک ناموفق و بیکار دیدم و سراغ دارم !
اصلا پرستارا و پیراپزشکا تاج سر ما من که نمیگم مدرکش بی ارزشه فقط گفتم هنوزم یه عده دید خوبی بهش ندارن! همچنین ارشد رشته های فنی سراسری استخدام خوبی برای هیات علمی دارن حداقل تو رشته خودم که اگهی استخدام با فوق لیسانس تو دانشگاه ها رو زیاد دیدم !تازه مگه نمیگید که ظرفیت ریاضی زیاده و پیام نور و ازاد و.. خب خود این دانشگاه های مثلا زیاد کلی هم هیات علمی دارن استخدام میکنن !لینکاتونم باز نمیشه شرمنده!
فکر نمیکنم ادامه دادن این بحث فایده ای داشته باشه بچه های فروم خودشون تصمیم گیری میکنن با توجه به شرایط خودشون شما هم بهتره کشش ندید که تایپک از موضوعش منحرف نشه امیدوارم موفق باشید تمام.در ضمن در صفحه قبل یکی دو جا هم منو خطاب قراردادید و یه سری حرف نامربوط زدید که شخصیت من اجازه نمیده این جور جاها ودر مکان عمومی جواب بدم.
به استارتر هم توصیه میکنم فعلا شبانه رجایی رو بره و اگه دید که این رشته و دانشگاه با شرایط و علایقش همخوانی نداره میتونه کنکور مجدد بده چون شبانست
زندگی درک همین
اکنون
است!
ویرایش توسط nikra : 23 شهریور 1394 در ساعت 20:48
الان اگه پارتی و رابطه نداشته باشی فاتحه خوندس اخه ایران صنعتش کجاست اگه یه کارخانه باشه اولویت اول برای برادران بند پ است
سلام
لطفا از بحث اصلی خارج نشوید
اگه میتونید پاسخگو استارتر باشید بیان کنید
توهین و کل کل هم خاتمه بدین
. [/quاصلا می فهمی داری چی میگی. وقتی از چیزی اطلاع نداری چرا حرف می زنی... هنوز اینم یاد نگرفتی سکوت خیلی چیز خوبیه ولی اطلاعات نداری..... شما دیفرانسیل خوندی. گسسته خوندی. می دونی نظریه اعداد و معادله سیاله چی.. شما تجربی ها نظریه اعداد و هم نهشتی و خط وصفحه و...... اینا رو خوندید؟؟؟؟؟ کجای ریاضی تجربی ها شبیه.؟؟؟؟ همون فیزیک شما ترمودینامیک خوندی. یا دوپلر. برای شیمی هم بهتره بری سوالات کنکور 94 رو ببینی اون وقت می فهمی شیمی ریاضی ها با تجربی ها چقدر فرق داشت. در جه سختی شیمی ریاضیا کجا مال تجربی ها کجا... تو همین انجمن از تجربی ها بپرس.... تو فقط بلدی توهین کنی. منطق که نداری. Te]
ﺭﺍﺿﯿﻢ ﺍﺯ ﺗﻮ، ﭘﺎﯾﯿﺰِ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻣﻦ ..
ﻣﯽ ﺑﻮﺳﻢ ﻭ ﻣﯽ ﺑﻮﯾﻢ ﺑﺮﮔﻬــــﺎﯼ ﺯﺭﺩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰﺕﺭﺍ
ﻧﻔﺲ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﺩﺭ هوایت
ﺑﻮﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺍﺭﯼ
ﺑﻮﯼ ﺧﺎﮎ ﻭ ﺑﺮﮒ
ﻣﻦ ﺑﻮﯼ ﺧــــــــــﺪﺍ ﻣﯽﻓﻬﻤﻢ ﺍﺯ ﺗـــﻮ
.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)