خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال در مورد شرایط دیپلم مجدد

سلام ، من رشتم تجربیه و زیست کتبی ـم 10 ! میخوام دیپلم ریاضی بگیرم و با اون شرکت کنم . کسی میدونه باید چکار کنم ؟ زمانش ثبت نامش تموم نشده ؟
      بعد من اگه با دیپلم ریاضی کنکور بدم درسایی مثل حسابان و هندسه رو نمره پایین بگیرم مهم نیست ؟ چون تو دفترچه تجربیا وجود نداره . یا تاثیر گذاره ؟؟ زیستو که وقتی دیپلم ریاضی دارم تاثیر نمیدن دیگه ؟ میشه فقط درصدی که توی دفترچه میزنم؟
      درسای عمومی چی ؟ اونا رو بر اساس دیپلم جدید تو سوابق تحصیلی در نظر میگیرن ؟
      مرسی

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      up....................

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما هنوز پیشتو نگذروندی ؟ دقیق مطمین نیستم ولی فکر کنم باید مدرک پیش دانشگاهیم داشته باشی و اینکه دروسی مثل حسابان و احتمال و .. جایه ریاضیتو میگیرن .. بچه ها قبلا زیاد راجبش حرف زدن میتونی تو تایپیک دیپلم مجدد بخونیشون .. تو دفترچه ثبت نام کنکورم شاید توضیح داده باشه ضرایب چجور محاسبه میشه واسه هر دیپلم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      شما هنوز پیشتو نگذروندی ؟ دقیق مطمین نیستم ولی فکر کنم باید مدرک پیش دانشگاهیم داشته باشی و اینکه دروسی مثل حسابان و احتمال و .. جایه ریاضیتو میگیرن .. بچه ها قبلا زیاد راجبش حرف زدن میتونی تو تایپیک دیپلم مجدد بخونیشون .. تو دفترچه ثبت نام کنکورم شاید توضیح داده باشه ضرایب چجور محاسبه میشه واسه هر دیپلم
      پیش رو گدروندم .

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      بجای این سوال اینجا یه سر برو مدرسه بزرگسالان همه سوالتو اونجا بپرس

دیپلم راضی بگیری به نفعته . ولی به شرط اینکه بتونی توی حسابان نمره خوب بگیری که خیلی سخته . من جات بودم توی رشته انسانی دیپ=لم میگرفتم هر چند با معدل کم ولی تمرکزمو میزاشتم واسه کنکور
      ولی به قوانین این کنکور که هر لحظه عوض میشه نمیشه اعتماد کرد . هر کار بکنی ریسکه! فقط باید حواستو جمع کنی که کارت ریسک کمتری داشته باشه برات . دیپلم کاردانش و فنی هم خیلی خوبه فعلا

در رابطه با سوالت .با دیپلم ریاضی نمره زیستت همون نمره کنکورته . ولی برای درس ریاضی نمره حسابانتو لحاظ میکنن.. هندسه و بقیه هم مهم نیست البته تا الان . برای کنکور 95 معلوم نیست قراره چی بشه

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      البته مدرسه بزرگسالان احتمالا بیشتر گیجت بکنن .. یادمه اول به من میگفتن نمیشه همه واحدارو با هم گرفت !!! همون تایپیک دیپلم مجدد بیشتر بهت کمک میکنه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Raha74 نمایش پست ها
      سلام ، من رشتم تجربیه و زیست کتبی ـم 10 ! میخوام دیپلم ریاضی بگیرم و با اون شرکت کنم . کسی میدونه باید چکار کنم ؟ زمانش ثبت نامش تموم نشده ؟
      بعد من اگه با دیپلم ریاضی کنکور بدم درسایی مثل حسابان و هندسه رو نمره پایین بگیرم مهم نیست ؟ چون تو دفترچه تجربیا وجود نداره . یا تاثیر گذاره ؟؟ زیستو که وقتی دیپلم ریاضی دارم تاثیر نمیدن دیگه ؟ میشه فقط درصدی که توی دفترچه میزنم؟
      مرسی
      آبانماه باید ثبت نام کنید
      پاسخ به سوالات سربازی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عایا با دیپ انسانی میشه کنکور تجربی داد؟؟؟؟

VagHti tO bA maNi kHoBe haLam...

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rahaz نمایش پست ها
      عایا با دیپ انسانی میشه کنکور تجربی داد؟؟؟؟

VagHti tO bA maNi kHoBe haLam...
      پارسال که شده من خودم دارم دیپ انسانی میگیرم برای کنکور تجربی اگه امسال سنجش مسخره بازی درنیاره و قانون لغو نکنه شدنی این موضوع

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرسی
      شما از دیپلم تجربی به ریاضی باید حسابان و جبر و هندسه امتحان بدی که جبر و هندسه در کنکور تجربی بیتاثیر ولی حسابان اثر داره. نمرات دروس عمومی و شیمی اگه بالا بود میتونید تطبیق بزنید
      برای دی ابان ثبت نام وامتحان شهریور تموم شده.
      بهتره تایپیک میشه دوباره دیپلم گرفت بخونید و حتما از اموزش و پرورش منطقه سوال کنید که راهنماییتون کنند

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مرسی
      باید بری اداره اول درخواست تطبیق و دیپلم مجدد رو بدی بعد.
      هندسه مهم نیست ولی حسابان تاثیر داره و در زیر گروه 1 فعلا تاثیرش 18.8% هست.
      شما دیپلم ریاضی شرکت کنی در کنکور دیگه زیست شناسی از دیپلم قبلی تاثیر نخواهد داشت. بله درسای عمومی هم بر اساس دیپلم جدید هستن کلا همه چی بر اساس دیپلم جدید هست.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پیشنهاد میکنم تو تاپیک میشه دیپلم گرفت همه اطلاعاتو بخون بعد برو مدرسه بزرگسالان چون باید تو به اونا اطلاعات بدی نه اونا به تو

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن