دو ساعته دنبال اینم چه جوری تاپیک بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مشاور

مشاور
باشه درسته. شما خوب هستین. با تجربه این و تشخیصتون هم فوق العادست. ولی همچنان عمارلو برای کنکور های بعد 92 چیزی نداره.
دوستان سلام....من الان دارم کتاب درسی با درسنامه های الگو و زیست تصویری مهروماه و گاج جامع زیست رو برای زیست میخونم و از گاج تست میزنم و به نظرم تست هاش اسونه و زمانی که میرم الگو رو هم بزنم برام سنگینه....به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برم خیلی سبز رو هم بگیرم؟؟؟؟؟؟...فاگوزیست رو چی؟؟؟؟؟؟؟یعنی وقت نمیشه خوندش؟؟؟؟؟؟؟.....به نظر خودم بهترین منبع کتاب درسی+درسنامه الگو+زیست تصویری مهرو ماه.... اما برای تست گاج اسونه و الگو سخته برام...میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداشی من
یه چیزی داریم به اسم « قوه تشخیص» ==== >> من خودم با همینه که هستم، گاهی برای یه درست و غلط ساده میرم پیش چند استاد سوال میپرسم و بحث میکنم، چه برسه به اینکه بخام درباره یه «استاد واقعی» راحت نظر بدم ==== >> یعنی حداقلش اینه که کمی بهتر حواسمو جمع میکنم .....
یعنی همین نوع برداشت شما از دکتر عمارلو، باعث میشه از تجربیات بسیار خوب این استاد گرانقدر واسه امسال استفاده ی خوبی نبری === > این که چه جور ذهنیتی نسبت به استاد خودت داشته باشی رو یادگیری از درس ایشون تأثیر میزاره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)