من با خودکار و ماژیک مخالفم.از مداد استفاده میکنم تا اگر بعدا تست سخت برام آسون شد بتونم رتبشو تغییر بدم.
من با خودکار و ماژیک مخالفم.از مداد استفاده میکنم تا اگر بعدا تست سخت برام آسون شد بتونم رتبشو تغییر بدم.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
از نظر من تست ها چهار دسته هستن ( به جز زیست )
دسته اول : تست هایی که با خوندن درسنامه راحت حلشون میکنم که هیچ علامتی نمیخوره
دسته دوم : تست هایی که با خوندن درسنامه حل میکنم اما خودم احساس میکنم نکته مهمی داره که در اون لحظه فهمیدم و ممکنه بعدا یادم بره --> این دسته رو با مداد دور شمارشون دایره میکشم
دسته سوم : تست هایی هستن که نتونستم حل کنم و با دیدن پاسخنامه روششون رو یادگرفتم که کنار شمارشون یک تیک میزنم
دسته چهارم : تست هایی که نتونستم حل کنم و با خوندن پاسخنامه هم نفهمبدم چطوریه کنارشون ضربدر میزنم
مشخصه که تیک دار ها در اولویت هستن برای مرور و بعد دایره دار ها و علامت نخورده ها هم هیچ وقت مرور نمیشن
برای زیستم یا تست نکته داره یا نداره اگه داشته باشه و به نظرم جالب باشه مینویسم نداشته باشه هم که هیچی کلا یک بار بیشتر هر تست زیست رو نمیزنم
من احتمالا این روشُ در پیش بگیرم
تستایی که نکته اموزشی خوبی دارن,ایده خلاقانه و جالبی دارن تیک سبز
تستایی که اشتباه زدم ولی از رو بی دقتی و عجله و خوب نخوندن سوال یه خط ابی
تستایی که بلد نبودم حالا یازدم اشتباه بوده یا نزدمش ضربدر قرمز
بخاطر این از رنگهای مختلف استفاده میکنم که بعدا سریعتر تشخیصشون بدم ,پیداشون کنم
اگه به نظر دوستان مشکلی داره بگن.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
خلاف قوانین.
تستای بی نکته فقط تیک.
تستایی ک سر بی دقتی غلط زدم آبی.
تستای مهم: نارنجی.
تستای غلط زده شده: قرمز.
نقاشی ارسالی
از نگین 6 ساله
من اول کتاب چند نماد مثلا شکل مربع دکمه تلفن(اونی که کناره صفره) میذاشتم،مربع خط- یعنی سوالات با ارزش برای مرور و جمع بندی یعنی سوالایی که به نحوی بیشتر مفاهیم رو برام مرور کنهیا ستاره که سوالای بسیار دشوار هستن و برای مرحله بعد کاربرد داره و من نتونسته بودم اونا رو حل بکنم هر هفته اونا رو میزدم تا بفهمم
همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)