خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نحوه ی مرخصی از پیام نور

سلام خدمت همه کنکوری ها و مدیراتن ! دوستان من یه سوال داشتم اینه که نمیدونم واسه مرخصی از پیام نور باید چکار کنم ! چون من امسال رتبم خوب نشد و مشمول خدمت هستم پیامنور و انتخاب رشته کردم که معافیت بگیرم تا بلکه کنکور آینده رو بتونم خوب امتحان بدم ! حالا نمیدونم جریان مرخصی و اینجور چیزا چه جوریه . اصلا قصد کلاس رفتن و ندارم فقط میخوام ثبت نام کنم و بشینم خونه پای درس ! بعضی جاها دیدم که میگفتن توی پیام نور حتی اگه ترم اول هم بیفتی چندان کاری به کارت ندارن ! حالا دوستانی که در این باره اطلاعاتی دارن مارو هم روشن کنن ممنون میشم !

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alirezashz1372 نمایش پست ها
      سلام خدمت همه کنکوری ها و مدیراتن ! دوستان من یه سوال داشتم اینه که نمیدونم واسه مرخصی از پیام نور باید چکار کنم ! چون من امسال رتبم خوب نشد و مشمول خدمت هستم پیامنور و انتخاب رشته کردم که معافیت بگیرم تا بلکه کنکور آینده رو بتونم خوب امتحان بدم ! حالا نمیدونم جریان مرخصی و اینجور چیزا چه جوریه . اصلا قصد کلاس رفتن و ندارم فقط میخوام ثبت نام کنم و بشینم خونه پای درس ! بعضی جاها دیدم که میگفتن توی پیام نور حتی اگه ترم اول هم بیفتی چندان کاری به کارت ندارن ! حالا دوستانی که در این باره اطلاعاتی دارن مارو هم روشن کنن ممنون میشم !
      با سلام
      اول پیام نور ثبت نام میکنی بعد درخواستتو تو سایت مینویسی البته ممکنه بعضی دانشگاها ترم اول مرخصی ندن ولی نگران نباش حتی اگه انتخاب واحدم کنی و امتحاناتو نری و مشروط شی هیچ مشکلی پیش نمیاد

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mii Lad نمایش پست ها
      با سلام
      اول پیام نور ثبت نام میکنی بعد درخواستتو تو سایت مینویسی البته ممکنه بعضی دانشگاها ترم اول مرخصی ندن ولی نگران نباش حتی اگه انتخاب واحدم کنی و امتحاناتو نری و مشروط شی هیچ مشکلی پیش نمیاد
      از این بابت مطمئنی که اگه سر کلاس و امتحانات نرم مشکلی پیش نمیاد ؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از این بابت مطمئنی که اگه سر کلاس و امتحانات نرم مشکلی پیش نمیاد ؟
      آره . کلا پیام نور تنها دانشگاهیه اخراجی به خاطر مشروط بودن نداره حتی اگه n ترمم مشروط شی . ولی برای اطمینان و محکم کاری خودت برو پیام نور شهرتون بپرس .

موفق باشید

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mii Lad نمایش پست ها
      آره . کلا پیام نور تنها دانشگاهیه اخراجی به خاطر مشروط بودن نداره حتی اگه n ترمم مشروط شی . ولی برای اطمینان و محکم کاری خودت برو پیام نور شهرتون بپرس .

موفق باشید
      ممنون داش !

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون داش !
      خواهش میکنم . هر سوالی داشتین در خدمتم .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن