خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      سلام
      دوستان من یه چیزی فهمیدم میخوام صحتش رو متوجه بشم
      من امسال احتمال خیلی زیاد پزشکی رو نمیارم ولی تمام رشته های تجربی به جز پزشکی رو میارم(البته تو انتخاب رشته به جز پزشکی چیزی نزدم)
      فهمیدم اگر کسی سهمیه هیئت علمی داشته باشه میتونه رشته رو با سهمیه عوض کنه مثلا توی تجربی یه رشته دربیاد (هرچی به جز پزشکی) مثلا فیزیوتراپی یا بینایی سنجی یا دامپزشکی یا ....بعد با سهمیه بره پزشکی
      حالا پزشکی پردیس یا مازاد
      الان من پدرم عضو هیئت علمی هست و سهمیه دارم...ایا میتونم همچین کاری بکنم؟؟؟آیا همچین چیزی ممکنه؟؟؟برم من دنبالش
      نکته:من الان به جز پزشکی چیزی نزدم ولی به احتمال زیاد رشته هایی مثل دامپرشکی پردیسش خالی میمونه توی تکمیل ظرفیت میزنم بعد با این قانون برم پزشکی پردیس همون دانشگاه
      لطفا جواب بدین برام خیلی مهمه
      ممنون

باید یه چا پزشکی قبول شی بعدش با سهمیه بیارنت یه شهر دیگه و اصن امکان تغییر رشته نداره(حالا تو که رشته های دیگه رو هم نزدی!)

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      باید یه چا پزشکی قبول شی بعدش با سهمیه بیارنت یه شهر دیگه و اصن امکان تغییر رشته نداره(حالا تو که رشته های دیگه رو هم نزدی!)
      هم تغییر رشته داره و هم انتقال

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درسته هم تغيير رشته داره هم انتقال، من خودم امسال همه ي دامپزشكي هارو روزانه زدم ك اختمالا فردوسي يا تهرانو ميارم و ميخوام ب دندون يا دارو تغيير بدم، فقط شما اشتباه كردي ك تو انتخاب رشته اولت دامپزشكيو نزدي، چون انتقال و تغيير رشته فقط در همان مقطع صورت ميگيرد، يني از دام ميشه رفت دندون و دارو و پزشكي ولي از فيزيوتراپي و .... ك ليسانس اند تحت هيچ شرايطي انتقال انجام نميشه!! من تمام اطلاعاتشو دارم رفتم سنجش با مسئولش حرف زدم سوال داشتي بازم بپرس

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن