نوشته اصلی توسط Forgotten دانشجو چه رشته ای هست آقا سعید ؟ من هر جا این همه مرور رو میبینم به یاد این آقا سعید میفتم بله مقاله هاشو تو انجمن دیدم خوب بود خودشون کنکوری هستن و امسال کنکور میدن این تجربیاتشون هستش ...
Salam فرستاده شده از GT-S5280ِ من با Tapatalk
میشه یه کمک کنین؟ فرستاده شده از GT-S5280ِ من با Tapatalk
نوشته اصلی توسط parnia.konkur16 salam فرستاده شده از gt-s5280ِ من با tapatalk علیک سلام خواهر :l
نوشته اصلی توسط parnia.konkur16 میشه یه کمک کنین؟ فرستاده شده از GT-S5280ِ من با Tapatalk بفرمایین ...
اها باخودت کارداشتم☺
نوشته اصلی توسط parnia.konkur16 اها باخودت کارداشتم☺ بله خواهر خودمم
توی اون جدول برنامه ریزی روی نمودار 4ساعت زیست رو چجوری پشت سرهم می خونی؟؟
واینکه چرا یه ساعت برای شام در نظرنگرفتین؟؟
نوشته اصلی توسط parnia.konkur16 توی اون جدول برنامه ریزی روی نمودار 4ساعت زیست رو چجوری پشت سرهم می خونی؟؟ مگه رباتم خواهر .. نه خواهر توش یه استراحت های 15 دقیقه ای میکنم ...
نوشته اصلی توسط Hellion مگه رباتم خواهر .. نه خواهر توش یه استراحت های 15 دقیقه ای میکنم ... میشه یکم بیشترتوضیح بدی؟؟😁
نوشته اصلی توسط parnia.konkur16 میشه یکم بیشترتوضیح بدی؟؟������ ببین میشینی میخونی حالا یه ساعت شد دو ساعت شد احساس خستگی کردی میری یکم استراحت میکنی وقتی حالت سرجاش اومد دوباره میای درس اینجوری دیگه نباس خودتو زیاد اذیت کنی ..
مرسی.یه چیز دیگه چرا یه تایم برای شام درنظرنگرفتی؟؟[emoji52]
نوشته اصلی توسط parnia.konkur16 مرسی.یه چیز دیگه چرا یه تایم برای شام درنظرنگرفتی؟؟[emoji52] تایمه شام حداکثر 20 دقیقه هستش پس در نظر نگرفتم همچنین واسه نهار شما میتونین تغییر بدین ساعترو و در نظر بگیرین ...
خب باید بعش 1ساعت استراحت کنیم یا نه؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها