خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

پذیرش براساس سوابق تحصیلی

با سلام می خواستم بپرسم این دانشگاه های ازاد یا غیر انتفاعی که پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انجام میدن به نمرات تمام سالهای دبیرستان توجه می کنند و یا فقط به سال سوم ؟ ایا فقط معدل کل مد نظر است یا معدل برخی درس ها مد نظر می باشد ؟ ایا مدل کتبی ملاک است یا معدل کل ؟

الا من می خوام برم رشته کارگردانی و خیلی اضطراب تو پذیرش دارم چون من تو همه سال های دبیرستان معدل درس های دینی و ادبیات و زبان فارسی زیر 17 نداشتم به خصوص دینی که همیشه 20 یودم و عربی هم زیر 15 نشدم اما درس های تخصصی مثل ریاضی و فیزیک همیشه زیر 11 و شیمی زیر 15 میگرفتم معدل کتبی سال سوم که نهایی بود و خ‌ب نخوندم شدم حدود 11 و معدل کل 16 . لطفا اگر کسی از شرایط خبری داره منم راهنمایی کنه ممنون میشم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به معدل كل و كتبي ديپلم نگاه ميكنن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paye2 نمایش پست ها
      با سلام می خواستم بپرسم این دانشگاه های ازاد یا غیر انتفاعی که پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انجام میدن به نمرات تمام سالهای دبیرستان توجه می کنند و یا فقط به سال سوم ؟ ایا فقط معدل کل مد نظر است یا معدل برخی درس ها مد نظر می باشد ؟ ایا مدل کتبی ملاک است یا معدل کل ؟

الا من می خوام برم رشته کارگردانی و خیلی اضطراب تو پذیرش دارم چون من تو همه سال های دبیرستان معدل درس های دینی و ادبیات و زبان فارسی زیر 17 نداشتم به خصوص دینی که همیشه 20 یودم و عربی هم زیر 15 نشدم اما درس های تخصصی مثل ریاضی و فیزیک همیشه زیر 11 و شیمی زیر 15 میگرفتم معدل کتبی سال سوم که نهایی بود و خ‌ب نخوندم شدم حدود 11 و معدل کل 16 . لطفا اگر کسی از شرایط خبری داره منم راهنمایی کنه ممنون میشم
      اینا اگه ظرفیت پذیرششون بالا باشه به سوابق هم توجه نمیکنن.فقط پولو میخان.اگه تو شهر خودتون انتخاب رشته کرده باشی برای دانشگاهش احتمال80% قبولی
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paye2 نمایش پست ها

فقط کتبی دیپلم مهمه
      اونم هر نمره ای باشی 99 درصد قبولی
      مهم شهریه است که میگیرن
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با تشکر از دوستانی که در حق بنده محبت کردند و پاسخ را فرستادن. اما یک مشکلی هست اونم اینه که این دانشگاهی که من ثبت نام کردم تا چند سال پیش با ازمون دانشجو پذیرش می کرد ولی دو سالی میشه که بدون ازمون هم پذیرش می کنن. دانشگاه نزدیک شهرمونه دوساعت فاصله داریم اما بر اساس سوابق تحصیلی ثبت نام کردم در ضمن این دانشگاه غیرانتفاعی هستش و نهایتا تا ۳۰۰۰ نفر پذیرش داره .
      من تو یه دانشگاه دیگه دورشته بدون ازمون به اسم مدیریت یازرگانی و مهندسی کامپیوتر نام نویسی کردم که یک هفته پیش یکیشون پیامک زد گفت بیا ثبت نام الان من منتظر جواب کارگردانی هستم می ترسم نه اونجا در بیام و از طرفی هم رشته مدیریت بازرگانی پر بشه زمان اتمامش تا اخر شهریوره درسته ؟
      بنظرتون چکار کنم ؟
      با این اوصاف منتظر جواب انتخاب رشته هستم . 7 مورد انتخاب کردم که رشته دلخواه شماره یک و مورد اوله .می تونم امیدی به قبولی کارگردانی داشته باشم ؟.
      ویرایش توسط paye2 : 16 شهریور 1394 در ساعت 03:27

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن