دیگه دارم به اخر میرسم
بحث حجاب چادر و مانتویی بون نیست چادر یا مانتو ب نوع انتخاب ما برمیگرده که کدومو برا خود بپسندیم ولی مهم پوشش من خانومای مانتویی رو دیدم که حجاب کاملی دارن یه مانتو با تمام ویژگی های حجاب بهمراه شلواری که مناسب پوشش یه خانومه و خانومایی دیدم با چادر که با پوشش بد مث پوشیدن انواع ساپورتا ک خیلی زنندگی زیادی داره ... مهم پوشیده بودن حالا چ چادر و چ مانتو هر چند که چادر یک پوشش کامل تری هست و هم سراسر بدنو میپوشونه و هم ادمهای مریض و دورتر میکنه ......
بله مانتوم اگر مناسب و پوشیده باشه میتونه حجاب باشه ولی اولین نوشته شما منظور مانتو نبود نوشتید :
خب اولا در اینجا مانتو نگفتید و بلوز و شلوار گفتید که تو این زمونه بیشتر شده بلوز و ساپورت که مسلم که پوشش نیست چون برجستگیای بدن مشخص ثانیا وقتی پوشش کامل نباشه طبق غریزه جنس مخالف نگاه میکنه پس نمیتونید ب افراد دیگه ایراد بگیرید در صورتی خانومی میتونه از نگاههای بد بقیه خورده بگیره که پوشش کامل و بدون جلب توجهی داشته باشه که در اونصورت طرف مقابلش مریض
وقتی حجاب کامل باشه و نگاه بد بکنن اونوقت گناهی برای شوما نوشته نمیشه اونطرف داره گناه میکنه و یه روزیم خودش حساب پس میده ...... ولی بازم میگمم پوشش کامل نه فقط چادر چون خیلیا با چادر پوشش زننده تری دارن با ارایش و مو بیرون گذاشتن و پوشیدن ساپورت یا با رفتارای ناشایست ...... چادر باید همراه حرمتش باشه....
یه خانوم چادر سرش میکنه که نگاه نامحرم از روش برداشته بشه و اگر ب غیر این نیت باشه درست نیس
ویرایش توسط sahel. : 14 شهریور 1394 در ساعت 21:24
آدم باش همین
ویرایش توسط ..زهرا.. : 14 شهریور 1394 در ساعت 21:34
من به شخصه از دخترای چادری خوشم نمیاد...دلیلشو نمیدونم, شاید به خاطر اینکه دوست دارم دختر به خودش برسه, زیبا جذاب تو دل برو باشه, یه فرقی با یه پسر بکنه!...
شاید از نظر شخصیتی و بعضی ویژگی های اخلاقی برتر باشن اما مجموغا حداقل به نظر منو امثال من تو جامعه جزو اقلیت هستن و زیاد محبوب نیستن...
مگه افراد چادری چادر سرشون میکنن که شوما خوشتون بیاد یا نیاد ؟!!!!!!!!!!! مهم اینه که رضایت درونی خودشون و بدنبال داره و بالاتر ازون خداوند خوشنود میشه
در ثانی بنظر شما یه دختر پوشیده با چادر با پسرا فرق نمیکنه که گفتید باید با یه پسر فرق کنه ؟! و در ضمن یه دختر با پوشیدن چادر فقط پوششش تغییر میکنه نه روحیات و خلقیات و مثل دخترای دیگه شاید بیشتر دارای عواطف احساسات و جذابیت های خاص خودشه که فقط برا محارمش در معرض نمایش میزاره نه غیر ....و ب دید یه دختر چادری محبوبیت پیش عزیزانش مهمه نه عامه مردم و نه غریبه ها
دوستان درپذیرفتن مسئله حجاب شکی نیست(بحث من بااونایی نیست که هنوز این مقوله براشون جانیفتاده)
ولی من سوالی ازشما دوستان داشتم شما چادرروبه عنوان بخشی ازدین میبینید یابخشی ازفرهنگ اسلامی؟؟؟؟
درهرصورت چادر بخش زیبایی خواهدبودچه بخشی ازدین باشد وچه بخشی ازفرهنگ اسلامی
بنده شخصا بیشترمعتقدم چادر بخشی ازفرهنگ اسلامی ماست اما متاسفانه باتغییراتی که دراین زمینه ودرفرهنگ وبه سبب شاید بعضی بزرگ نمایی ها ویابعضی نقد های کوبنده ویا درست جانیفتادن اسلام و...امروزه چادری بودن بامشکلاتی روبه روست
1چادر به عنوان حجابی همیشگی تلقی میگردد
2 چادر دربعضی خانواده ها به صورت اجباری تحمیل میشود که تقریباهمه ماازاین مسئله آگاهیم وبه طبع یکی ازصفات انسان است که این عدم قبول اجبار رادررفتار خود تجلی بدهد به همین منظورمن حتی اگرازجانب خانواده تحت اجبار وتحمیل نباشم بازهم این مسئله اثراتی روی انتخاب بنده خواهد گذاشت
3چادردربعضی محافل(ازجمله محافل دوستان بنده)سبب شده دیگردوستان باشخص چادری ارتباط نزدیکی (نه به اندازه دیگران)برقرارنکنند وهمیشه یک جور مانع میان بحث هاباشد وبه راحتی قبل نباشند
4برخی وتعداد محدودی مذهب نما که باپوشیدن ظاهری چادر ارزش چادررا زیر سوال برده اند البته گرچه تعداد آنها محدود است اما جلب توجه زیاد آن ها متاسفانه باعث عدم جلب اعتماد دیگران شده (درصورتی که چادردراصل اعتماد آفرین است)
5 ظاهر عامه مردم درتغییر است ویکی از دلایل حجاب تکنبودن وجلب توجه نکردن است حال بااین تغییرات ناگهانی حجاب درعامه مردم حجاب کامل مانتو وشلوار درجامعه بیشتر ازچادر مورد استقبال قرار گیرد(البته این روندروبه آینده است و خوشبختانه کماکان چادر پذیرفته شده است)
کلا مردم عجیبی هستیم
تا قبل انقلاب دنبال خودداری از کشف حجاب
بعد انقلاب دنبال کشف حجاب
جالبیش اینه اکثر پسر ها هم موافق برداشتن حجابن
یک هم نیست به اینا بگه زن به وجود نیومده که برده جنسی تو باشه پسر خوب ..
ویرایش توسط Adam Hart : 15 شهریور 1394 در ساعت 01:39
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)