سلام میخواستم از مهر سنجش اسم بنویسم
میخواستم بدونم برنامش چطوریه ؟
اصلا خوبه که برم سنجش از مهر یا بزارم اخرا برم
سلام میخواستم از مهر سنجش اسم بنویسم
میخواستم بدونم برنامش چطوریه ؟
اصلا خوبه که برم سنجش از مهر یا بزارم اخرا برم
سلام
برنامه خوبی داره .... اینکه برین سنجش یا ازمون دیگه بستگی به خودتون داره باید ببینین مثلا با قلم چی و دوهفته یکبار بودنش و سطح سوالات و جو سر جلسه و..... کنارمیاین یا نه
خودم سنجش رو بیشتر قبول دارم .بعضی از دوستام که هردورو باهم شرکت میکردن از هرنظر هم سنجش رو ترجیح میدادن به قلم چی.
اگه جامعه آماري اصن براتون مهم نيس برين سنجش چون سوالاي خوبي داره و وضعيت جلسه و برگزاريش هم نسبتا خوبه ولي جامعه آماريش تقريبا يك پنجم قلمچيه ( البته تا مرداد ) و بديش اينه مثلا رتبه ٢٠٠ ميشي نميدوني خوبه يا بد بين اين تعداد
سلام
به نظرم سنجش اصلا مناسب نیست چون:<
1-سوالاتش خیلی آسونتر از کنکوره.(البته سوالات جامع خیلی شبیه کنکوره)
2-تعداد شرکت کننده خیلی کمه ورتبت خوب میاد ویه حس قدرت کاذب بهت دست میده.
3-برنامش اصلا خوب نیست چون هر ماه یه دونس مقدار حجم درسش خیلی زیاده
به نظرم قلم چی مفیدتر وبهتر میتونه باشه.
سلام
چرا از تابستون سنجش نرفتی؟؟
به نظر من از مهر دیگه برای درس خوندنبرای کنکور بدرد نمیخوره چون خیلی فشرده میشه و اونجوری سردرگم میشی و نمیدونی چی بخونی
موفق باشی
بای
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
به شخصه برنامه قلمچی رو بر بقیه ترجیح میدم. هم منطقی تره هم انعطاف پذیر تر (اگه عقب بیفتی میتونی جبرانش کنی) ولی آزمون های آخر سنجش که جامع هستن رو حتما شرکت کن.
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
به نظر من هیچ کدومو نرو ....
کانون سوالاشو بخر تو خونه ازمون بده یا تو کتابخونه
جامع های سنجش و گزینه دو رو هم بخر
دانلود فایل Download برنامه درسی مطابق با کانون pdf از آپلود آی آر
من با این برنامه که برا خودم تنظیم کردم تو دوران جمع بندی همه ی ازمون های جامع رو میرسم ... مثلا اولین جامع سنجش رو بخر نگه دار تا وختش برسه
موفق باشی
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)