خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 36
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا ببخشید اینو اینجا میپرسم، کلا قضیه دیپلم مجدد چیه؟ به چه شکلیه؟ اگه ممکنه یه توضیحی بدین. یکی از دوستام معدلش خیلی کم شده میخواد جبران کنه

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط taha taha نمایش پست ها
      دقیقا همین امشب خدایی رییس سنجش گفت معدل 19 به پایین خیلی سخته ک به پزشکی فک کنن! . حتما دیپلم مجدد بگیر . حتماااااااااااااااااااااا اا . هر سوالی ام داری بیا از خودم بپرس که دو ساله درگیر این قضیه ام .
      ایشالا دی ماه میگیرم.فقط اگر جزوه های خلاصه دروس رو بگین از کجا یا چ سایتی گیر بیارم ممنون میشم
      بنظرم کار سختیه امتحان دادن فلسفه و جامعه شناسی بالاخره ی جوری قبول میشم
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو گوگل سرچ کن بانک نکات رزمندگان سوم انسانی و دانلود کن، یه خلاصه از اکثر درسا داره و واسه اون درسایی هم که توش نبود مثل فلسفه و ... از گزینه 2 جزوشو دانلود کن، فقط جفتشون ادبیات رو نداشتن که جزوه ی ادبیات سوم انسانی تو همین سایت هست، بعدم سوالات بنی هاشم همه درسا رو بگیر و حل کن.

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط taha taha نمایش پست ها
      دقیقا همین امشب خدایی رییس سنجش گفت معدل 19 به پایین خیلی سخته ک به پزشکی فک کنن! . حتما دیپلم مجدد بگیر . حتماااااااااااااااااااااا اا . هر سوالی ام داری بیا از خودم بپرس که دو ساله درگیر این قضیه ام .
      دوست عزیز شما واقعا امشب بیست و سی رو دیدی ؟! کجا خدایی این حرفو زد ؟!
      اصلا خدایی درباره چیز دیگه میگفت(اجرای قانون مجلس) .

الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را
      خجل از روی محتاجان مگردان

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Asemoon نمایش پست ها
      تو گوگل سرچ کن بانک نکات رزمندگان سوم انسانی و دانلود کن، یه خلاصه از اکثر درسا داره و واسه اون درسایی هم که توش نبود مثل فلسفه و ... از گزینه 2 جزوشو دانلود کن، فقط جفتشون ادبیات رو نداشتن که جزوه ی ادبیات سوم انسانی تو همین سایت هست، بعدم سوالات بنی هاشم همه درسا رو بگیر و حل کن.
      مرسی ممنون.حتما
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      http:// http://article.gozine2.ir/vi...B2%D8%B4%DB%8C
      بچه ها این جزوه هارو بینین جواب میده واقعا؟؟؟

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      همون جزوه گزینه دو هست.از کامنت بچه ها زیر جزوه معلومه راضی هستن.همینا بخونم کافیه؟؟؟یکی که اشنایی داره با انسانی بره جزواتشو ببینه تو سایت گزینه دو بگه
      ممنووووووونم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من که نخوندم و نميتونم نظر بدم ولی مسلما اگه زیاد نباشه کم هم نیست، ولی حواست باشه همه ی درسای انسانی رو نداره ها مثل تاریخ ایران و جهان و جغرافیا و آرایه های ادبی و ادبیات و ...

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.jhjh نمایش پست ها
      همون جزوه گزینه دو هست.از کامنت بچه ها زیر جزوه معلومه راضی هستن.همینا بخونم کافیه؟؟؟یکی که اشنایی داره با انسانی بره جزواتشو ببینه تو سایت گزینه دو بگه
      ممنووووووونم
      اره خوبه من واسه دیپلم مجدد دارم ازشون استفاده می کنم بعدش هم امتحان نهایی های 2.3 سال اخیر رو می خونم سر جمع واسه هر درس 3.4 ساعت وقت میگذارم البته واسه دروس غیر موثر ولی باید واسه دروس دروس موثر یکم دقیق تر و با وقت بیشتری بخونی تا بیست بگیری

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Asemoon نمایش پست ها
      من که نخوندم و نميتونم نظر بدم ولی مسلما اگه زیاد نباشه کم هم نیست، ولی حواست باشه همه ی درسای انسانی رو نداره ها مثل تاریخ ایران و جهان و جغرافیا و آرایه های ادبی و ادبیات و ...
      اره باید واسه اونا کتاب گیر بیارم

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      اره خوبه من واسه دیپلم مجدد دارم ازشون استفاده می کنم بعدش هم امتحان نهایی های 2.3 سال اخیر رو می خونم سر جمع واسه هر درس 3.4 ساعت وقت میگذارم البته واسه دروس غیر موثر ولی باید واسه دروس دروس موثر یکم دقیق تر و با وقت بیشتری بخونی تا بیست بگیری
      ینی واسه این دروس همینارو بخونم با امتحان نهایی کافیه؟؟؟میشه قبول شد؟؟؟؟
      یا کتاب بگیرم

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.jhjh نمایش پست ها
      ینی واسه این دروس همینارو بخونم با امتحان نهایی کافیه؟؟؟میشه قبول شد؟؟؟؟
      یا کتاب بگیرم
      آره فقط بعد از خوندن جزوه ها و امتحان نهایی ها یکی دو تا از امتحان نهایی رو خودت حل کن ببین بازدهیت چجور بوده ضمن اینکه دروس غیر موثر رو صرفا واسه 10 نخون چون اگر لب مرزی باشی و حتی یک درس رو هم تو دی بیفتی بقیه زحمتات تو درسای دیگه هم حروم میشه و دیگه نمیتونی واسه کنکور 95 ازش استفاده کنی

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      آره فقط بعد از خوندن جزوه ها و امتحان نهایی ها یکی دو تا از امتحان نهایی رو خودت حل کن ببین بازدهیت چجور بوده ضمن اینکه دروس غیر موثر رو صرفا واسه 10 نخون چون اگر لب مرزی باشی و حتی یک درس رو هم تو دی بیفتی بقیه زحمتات تو درسای دیگه هم حروم میشه و دیگه نمیتونی واسه کنکور 95 ازش استفاده کنی
      چشم خیلی ممنون.دیگه واسه 14 15میخونم که اگه سخت بود هم حداقل بتونم بنویسم

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها
      یه سوال تاثیر معدل دقیقا چه بلایی میتونه سر یه نفر بیاره ؟؟

من شنیده بودم رتبه 1000 میتونه به 8000 تبدیل کنه ؟!

درسته ؟
      http://forum.konkur.in/attachments/3...enshot-10-.png

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DROUGBA FC نمایش پست ها

تازه با دیپلم ریاضی شرکت کرده...معدلش چند بوده؟
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن