مشکل حل شد ، با تشکر
مشکل حل شد ، با تشکر
ویرایش توسط Leonardo : 09 شهریور 1394 در ساعت 09:21
سلام من پارسال وضعیت تو رو داشتم گواهی هم گرفتم به مسئول حوزه گفتم گفت نهایی اینجور چیزا نداره ،غیبت موجه با صفر هیچ فرقی نمیکنه برات صفر بذارن یا غیبت موجه فقط سعی کن واسه دی تعداد واحد های زیادی نذاری تا بتونی مستمر شرکت کنی چون محدودیت واحد داره امتحانتو هم زیر 5 نده خواستی گواهیتو ببری یا ببر مدرست یا ببر حوزه امتحانات آموزش و پرورش
سلام .دوستان میشه کمک کنید من برای امتحان فیزیک نهایی فردا خوب نخوندم حدااکثر 5یا6نمره با این وجود بنظرتون برم یا ن اگه نرم و غیبت کنم مشکلی پیش میاد ؟؟ایا بعدگوهی علت غیبت و نمیدونم چیز دیگه میخوان ؟؟؟
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
آره خوشبختانه امتحانش چیز غیر منتظره نداشت همه چی طبق روند بود. سر جلسه یه یارو همون اول گفت سوال هشت از حذفیاته و با مراقبا جنجال راه انداخت ، همونجا زنگ زدن به اداره ، اداره گفت سوال رو حل کنید من ترسیدم سوال رو اصلا نگاه هم نکردم بعد حل همه برگشتم دیدم سوال محاسبه بردار شتابه ، نیرو و جرم رو هم دادن یه عده الکی معرکه راه میندازن تمرکز بقیه هم میره ، بچه ها اگر کسی ازین چیزا گفت سرجلسات ندیده بگیرید ، همه سوالارو حل کنید ، درس داده و نداده و حذف شده فک کنید نداریم ، فقط به خودتون آسیب میرسه اگر سوال حل نکنید.
امتحانا تا الآن همه از مباحث اصلی بوده سوالاش من سوالی چالشی ندیدم که از پاورقی یا جایی آورده باشن که جای اعتراض داشته باشه ، متن کتاب رو با دقت بخونید . ایشالا همه برید برید برای نمره های بالا و بدستش هم بیارید.
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)