خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

سوال در مورد کد سوابق دیپلم جدید

سلام دوستان من پارسال از دانشگاه انصراف دادم فکر کردم میتونم واسه شهریور دیپلم مجدد بگیرم ولی گفتن چون انصرافی هستی شهریور نمیشه 17 تا دی 17 تا خرداد میتونی برداری ( کسی میدونه طبق کدوم تبصره کدوم ماده هست؟) سوالم اینه که موقع ثبت نام کنکور از من کد سوابق تحصیلی میخوان من که دیپلم جدیدم رو ندارم چیکار باید بکنم؟ یعنی کد سوابق تحصیلی با 17 واحد میدن بقیه ش رو خرداد میفرستن به سازمان سنجش؟ سازمان سنجش قبول میکنه مابقی واحدها رو آموزش و پرورش شهرمون خرداد بفرسته براشون؟ خیلی واسم حیاتیه کمک کنید.....

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javadijavad نمایش پست ها
      سلام دوستان من پارسال از دانشگاه انصراف دادم فکر کردم میتونم واسه شهریور دیپلم مجدد بگیرم ولی گفتن چون انصرافی هستی شهریور نمیشه 17 تا دی 17 تا خرداد میتونی برداری ( کسی میدونه طبق کدوم تبصره کدوم ماده هست؟) سوالم اینه که موقع ثبت نام کنکور از من کد سوابق تحصیلی میخوان من که دیپلم جدیدم رو ندارم چیکار باید بکنم؟ یعنی کد سوابق تحصیلی با 17 واحد میدن بقیه ش رو خرداد میفرستن به سازمان سنجش؟ سازمان سنجش قبول میکنه مابقی واحدها رو آموزش و پرورش شهرمون خرداد بفرسته براشون؟ خیلی واسم حیاتیه کمک کنید.....

دوست عزیز خودت این مشکل رو به وجود آوردی آخه چرا بهشون گفتی انصرافی هستی و ...
      خیر برای اینکه بتونین با دیپلم جدید تو کنکور 95 شرکت کنی که نمراتت تا آخر دی ماه آماده باشه یعنی همه دروس دیپلم جدید رو قبول شده باشی .

الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را
      خجل از روی محتاجان مگردان

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javadijavad نمایش پست ها

نه شما انصراف دادی به عنوان دلوطلب ازاد بدون هیچ مشکلی میتونستی شهریور دیپ مجدد بگیری
      مشاور

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      منم شهریور رفتم گفتن ثبت نام تموم شده - 17 واحد دی بردار 17 واحد هم بعدا - تا خرداد دیپ میگری

یه جا تو دفترچه ثبت نام کنکور خوندم که نوشته نمراتی که از طرف آموزش پرورش ارسال نشده باشد حساب نمیشود..

من چون تجربی ام میخوام انسانی بگیم، میخوام 4 تا درسی که تاثیر داره رو دی بدم ثبت بشه بقیه درسا هم یه جوری تا خرداد میدم...

دیگه ریسک میکنم یا اینجوری قبول میکنن یا سوابق همون تجربی رو که دارم تایید میکنم

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khatte2 نمایش پست ها
      منم شهریور رفتم گفتن ثبت نام تموم شده - 17 واحد دی بردار 17 واحد هم بعدا - تا خرداد دیپ میگری

یه جا تو دفترچه ثبت نام کنکور خوندم که نوشته نمراتی که از طرف آموزش پرورش ارسال نشده باشد حساب نمیشود..

من چون تجربی ام میخوام انسانی بگیم، میخوام 4 تا درسی که تاثیر داره رو دی بدم ثبت بشه بقیه درسا هم یه جوری تا خرداد میدم...

دیگه ریسک میکنم یا اینجوری قبول میکنن یا سوابق همون تجربی رو که دارم تایید میکنم

دیپ دوم داوطلب ازاد سقف واحد نداره
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      دیپ دوم داوطلب ازاد سقف واحد نداره
      والا من که اینجا رفتم گفتن شهریور 8 تا، دی 17 تا میتونی

هنو شهریور مهلت نهایی تموم شده بود ، میخواستم داخلی بدارم چون از 8 واحد کمتر بود گفتن نمیتونی

نمیدونم والا حالا باید از مدرسه دیگه هم آمار بگیرم

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      والا من که اینجا رفتم گفتن شهریور 8 تا، دی 17 تا میتونی

هنو شهریور مهلت نهایی تموم شده بود ، میخواستم داخلی بدارم چون از 8 واحد کمتر بود گفتن نمیتونی

نمیدونم والا حالا باید از مدرسه دیگه هم آمار بگیرم
      نه قانون که استانی هست از استان باید بپرسی
      اما قانون داوطلب ازاد اینه سقف واحد ندارن اکثر مسولان هم این قانونا رو نمیدونن و اذیت میکنن
      مشاور

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه درمورد سقف واحد گیر دادن این عکسو نشونشون بده
      page_7.jpeg

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      خب سربازی چی میشه ؟

شركت در امتحانات داوطلب آزاد ( متفرقه ) از نظر مقررات نظام وظيفه عمومي ترك تحصيل تلقي مي شود

ینی سرباز ؟ یک سال مهلت پشت کنکور میپره ؟؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب سربازی چی میشه ؟

شركت در امتحانات داوطلب آزاد ( متفرقه ) از نظر مقررات نظام وظيفه عمومي ترك تحصيل تلقي مي شود

ینی سرباز ؟ یک سال مهلت پشت کنکور میپره ؟؟
      دقیقا اینطوره. یک سال مهلت برای کسایی هست که مدرکشون رو حضوری ( روزانه یا بزرگسال یا راه دور ) گرفته باشن نه داوطلب آزاد.
      البته اگه کسی مدرکش رو بگیره و در اون یک سال مهلت برای سربازی مجدد داوطلب آزاد بخونه مشکلی نیست

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      دقیقا اینطوره. یک سال مهلت برای کسایی هست که مدرکشون رو حضوری ( روزانه یا بزرگسال یا راه دور ) گرفته باشن نه داوطلب آزاد.
      البته اگه کسی مدرکش رو بگیره و در اون یک سال مهلت برای سربازی مجدد داوطلب آزاد بخونه مشکلی نیست
      الان ینی من که دیپ تجربی رو با پیش حضوری گرفتم ، یکبار هم کنکور دادم، اگه بصورت داوطلب آزاد دیپلم مجدد بگیرم، سرباز نیستم ؟

نیمه دومی هم هستن
      یه زمانی میگفتن نیمه دومی ها نمیتونن پشت کنکور بمون که یه آمار گرفتم قانون نیمه دومی لغو شده
      والا با این نوناشون

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها خسته نباشید
      به نظر شما معدل کم توی رتبه کنکور تاثیر منفی داره یا نه؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.من معدلم خیییلی خیلللی خراب شده.میشه راهنمایی کنید منو.معدل 16 و خورده ای آوردم.تو دوتا درس هم خیلی پایین نمره گرفتم.یکی 4 و اونیکی 11.درس میخونم ولی ناامیدم..امیدی هست ؟؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن