همه افرادی که شرکت میکنن به آقای خاص پیام بدن و بعدش ایشون همه را توی یه گروه اجتماعی ادد کنن تا هماهنگی ها بهتر بشه
البته این نظر بنده بود و نظر بقیه خیلی مهمه
Sent from my LG G3
همه افرادی که شرکت میکنن به آقای خاص پیام بدن و بعدش ایشون همه را توی یه گروه اجتماعی ادد کنن تا هماهنگی ها بهتر بشه
البته این نظر بنده بود و نظر بقیه خیلی مهمه
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
درود. من هم اصلن قصد توهین ندارم . کار شما بسیار شایسته است .
فقط خواستم تذکر بدم به خاطر خودتون . من خیلی ها رو میشناسم که بعد از کنکورهم به دنبال حواشی اون میرن ، خودتون میتونید ببینید این همه رتبه برتر کنکورو ول نمیکنن.
و خیلی ها هم هستن که پشیمون میشن از این کار . خواستم تذکر داده باشم .
آن كه دانست ، زبان بست وآن كه ميگفت،ندانست ...!
خلاف قوانین
ویرایش شده.
اگر کسی کارشو درست انجام بده کسی بهش ایراد نمی گیره به شرط این که خداوکیلی کارشو بلد باشه و واقعا اون هزینه ای که می گیره حلال باشه شاید واسه یک نفر اگر 500 هزار تومان بگیره از شیر مادرم حلال تر باشه چون کاربلده شایدم یکی 1000 تومان هم واسش نجس و حروم باشه . مثلا همین شهاب اناری که زبان کار میکنه نفر اول کنکور تجربیه و رشتش پزشکیه و خداییش کارشو بلده .طرف هنوز سال اول دانشگاهه میاد واسه یک ربع مشاوره انگیزشی و برنامه ریزی 50 هزار تومان پول می گیره آخه بی انصاف دکتر روانشناس رفته درس این رشته رو خونده تخصصشو گرفته تو مطبش نیم ساعت بهت مشاوره میده 35 هزار تومان . از این کارا می کنن که اوضاع کنکور الان این شده.
ویرایش توسط آقای خاص : 06 شهریور 1394 در ساعت 16:23
گروه بد نیست به شرطی که از درس نندازه من نظرم واسه طرح اینه همینجوری که بچه ها در حال مطالعه هستند سوال هاشون رو جمع کنند مثلا هفته ای یک بار به مخزن ارسال کنن . حالا این که تو بقیه بخش های انجمن فعالیتشون زیاد باشه یا کم خودشون مسوول هستند اینجوری حداقل مطمینم بچه ها به خاطر این طرح به درسشون لطمه نخورده
آره گروه بسازین دوتا از بچه ها که هستن میشناسم از همین دوستای طراح شیمی بقیه کسایی که علاقه به این طرحم دارن بیار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)