راستی درمورد شیمی3 خیلی سبز,
روش معقول و سریع حل مسائل استوکیومتری کسر های پیش ساخته هست. مثلا اگه بازده درصدی تو صورت سوال بود , درصد رو تو صورت کسر واکنش دهنده ضرب میکنیم و چه و چه....
شیمی3 مبتکران رو مطمئن نیستم ولی شیمی 3 گاج این رو خیلی خوب توضیح داده! ولی شیمی 3 خیلی سبز این ها رو نگفته و روش حل مسائل رو خیلی سخت کرده! این به نظرم مشکل بزرگی هست! نظر شما چیه دوستان؟
ببین داداشی نظر شما شیمی3 گاج هستش و کاملاً نظرتون مورد احترامه
همونطوری که میدونی درسنامه کتاب شیمی3 گاج و خیلی سبز و مبتکران و ... همه یکی هستش
اما طبیعتاً نحوه بیان هر کدوم با هم متفاوته
و همین باعث میشه فرضاً من با شیمی3 خیلی سبز حال کنم و شما با شیمی3 گاج و یکی دیگه با شیمی3 مبتکران و...
موفق باشی داداش
خوب شد شما اینو گفتی ::
نظر شما یا سایر دوستان درباره اینه که در کتاب «استراتژی شیمی کنکور مهروماه» گفته شده چیه ؟!؟
اشتباه از من بود عذر خواهم ، فکر کردم این تاپیک هم معرفی منابع شیمی کنکور هستش ، والا هر روز n تا تاپیک در مورد منابع شیمی زده میشه
در کل کتاب استراتژی شیمی کنکور مهروماه خوب به نظر میاد ، چون توصیه های جالبی برای شیمی کنکور کرد که خیلی برای یه داوطلب کنکوری مفید هستش
اینم عکسش؛
ویرایش توسط Mr. ARAD : 05 شهریور 1394 در ساعت 01:26
این جاست که شاعر میگه ::
خــــوشا مشهد و فصل بی مثالش
...........................................
یه سوال :: از نظر مطالب حفظی، شیمی 3 رو چه جوری می بینین ؟!؟ کدوم کتاب رو این بخش بهتر کار کرد ؟!؟
یه فصلو که تست میزنی !! مرورتون چه جوریه ؟!؟ (فقط واسه شیمی 3)
نظرتون در مورد تفاوت اشراف و بیان نکات هریک از کتابا چه جوریه ؟!؟ کدوم یکی بهتر عمل کرده !! یا کدوم یکی رو یک فصل خاص بهتر عمل کرده ؟!؟ و این بهتر بودنه چه جوریه ؟!؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)