خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من رفتم ديدم نپسنديدم برگشتم...به نظرم اطلاعاتش خوب نبود امتيازاشم با اون چيزي كه انتظارشو داشتم و اينجا بچه ها گفته بودن چندان مطابقت نداشت...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk
      ویرایش توسط Nahal : 03 شهریور 1394 در ساعت 15:14

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این سایت برای تبلیغ ایجاد شده. بهتره گنده نکنیمش و به محتواش هم اعتماد نکنیم.

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اما نظرات هر بخش خیلی جالبه، چون بچه ها هر چی میدونن گفتن.میتونید اونا رو فقط بخونید.

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من تو این سابت فعالیتم بالاست تو بیشتر بخش ها نظر دارم

امتیاز دهیشو ول کنید همه چی به خودتون بستگی داره

ولی بخش نظراتش خوبه

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو بخش معرفی کتاب «شیمی پیش 1 خیلی سبز! ویرایش 94» فقط دو نکته اش به کارم اومد، بقیش استفاده ای واسم نداره ==== >> : خوشحال میشم دوستان، این مدل نکاتی که واسشون جالبه رو بگن

%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-1-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-94.jpg

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یا یکی مثل این مربوط به «گسسته خیلی سبز!»

%DA%AF%D8%B3%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-94.jpg

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      ممنون اما هر کس بخواد میره میبینه نیاز به تبلیغ نیست
      آره artim خودمون هم میدونیم همه بخش هاش به درد نمیخوره اما راستش برخی قسمت ها حداقل یک نکته که داره.ما دیگه یاد گرفتیم صرفا روی صحبتهای یکنفر نریم فلان کتابو بخریم الان هم من میگم فقط به نظرات نگاه کنید شاید یک چیز جدید و خوب اونجا باشه.

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پريسافرد نمایش پست ها
      آره artim خودمون هم میدونیم همه بخش هاش به درد نمیخوره اما راستش برخی قسمت ها حداقل یک نکته که داره.ما دیگه یاد گرفتیم صرفا روی صحبتهای یکنفر نریم فلان کتابو بخریم الان هم من میگم فقط به نظرات نگاه کنید شاید یک چیز جدید و خوب اونجا باشه.
      من هم همینو میگم ::

حالا همه حرفاشون هیچی ==== >> ولی بین همونا یکی دونکته پیدا میشه استفاده داشته باشه === >> من هم از این مدل نکات خوشم میاد ==== >> مثلن این که امسالی کتاب «دین و زندگی نشر الگو» چاپ نمیشه و شده ماله «سفیر خرد» رو نمیدونستم ++ یا مثلن بی اطلاعی از سیاست انتشارات فـــار باعث شده که این سایت به کتاب خیلی خوب «شیمی پایه آزمون فـــار» امتیاز پایین بده و ......

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن