مکانیک و دینامیک را از روی هالیدی بخونیم خوبه ؟
مکانیک و دینامیک را از روی هالیدی بخونیم خوبه ؟
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
من چاپ 92 فیزیک پایه ی گاج و چاپ 93 فیزیک پیش گاج رو دارم . میخوام بدونم چاپ 94 گاج تغییر زیادی داشته؟؟؟
یه سوال دیگه: توی فیزیک سطح سوالای الگو بالاتره یا گاج؟؟؟
بچه ها برای اموزش مفهومی و پایه ایی فیزیک پایه جوکار رو بگیرم یا مبتکران شهریاری؟؟؟
برای پیش شهریاری گرفتم که خدایی عالیه---برای پایه نمیدونم کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟از لحاط اموزش
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
سلام اقای نادری من از شما یه سوال دارم من یه کتاب فیزیک هالیدی دارم این چه نوع کتابیه؟؟؟ این همون کتابایی هستش که ما تو مدرسه میخونیم هستش یا نه؟؟؟ این کتاب ی کتاب پر از تست هستش از انتشارات مبتکران هستش ممنون میشم اگه جواب بدید با تشکر خدانگهدار
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
دوستان کسی میدونه کتابای فیزیک فرید شهریاری سطح بندی داره یا نه ؟؟مثلا تستای سخت و اسونو تو پاسخ نامش مشخص کرده ?
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
درسته... الان 90% بچه ها جز دسته ای هستند که مثه بچه های ابتدایی هیچی نمیدونند!... متاسفانه ... ممنونم از توضیحاتتون خدانگه دار
Cyrus The Great
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)