بچه ها دور هم یه گپی در مورد این موضوع بزنیم
استدلال ها یا شواهدتون رو بگید ببینیم نظرتون چیست!
بچه ها دور هم یه گپی در مورد این موضوع بزنیم
استدلال ها یا شواهدتون رو بگید ببینیم نظرتون چیست!
حالا فهمیدم ممنون...به نظر من انگیزه مهمه...من خودم پارسال کلاس زیست میرفتم...آزمون قلمچی...مدرسه ی شاهد هم درس میخوندم که معلماش بد نبودن...اما خودم لیاقت نداشتم...اصلا امسال نتیجم خوب نشد...پارسال هیچ انگیزه ای نداشتم میگفتم امروز و بی خیال فردا بخون...یا مثلا چه اهمیتی داره حتما فلان رشته واین حرفا...اما امسال کاملا فرق کرد...فهمیدم هیچی به اندازه انگیزه و هدف نمیتونه مهم باشه...وقتی روم نشد که رتبمو اگه کسی ازم پرسید بهش بگم و اینکه خودم میدونستم که خیلی بهتر میتونستم تو کنکور ظاهر بشم اگه بیشتر میخوندم...و اینکه خانوادم دارن همچنان حمایتم میکنن این شد برام انگیزه....احساس میکنم درس هارو هم نسبت به پارسال با علاقه بیشتری میخونم...اولین کاری که باید یه کنکوری انجام بده اینه برای خودش هدف بزاره...معلم عالی و جزوه ی تاپ نقششون از انگیزه خیلی کمرنگتره
چقدر زود دیر میشود...
من میگم معلم ! چون اگر معلم درست درس بده انگیزه به دنبالش میاد !
ما که سال اول دبیر ادبیات نداشتیم الان اصلا حوصله خوندن ادبیاتو ندارم !ازش خیلی هم بدم میاد -_-
من یکی از دوستام معدل نهایی خوب....حداقل10 الی12 میلیونم خرج کرد...اردوی نوروزی گاج رفت..مشاور رفت....انواع کلاسا رفت...امسال شد23700...تازه چقدر هم خوند...یکی مثل من که اصلا نخوندم از اون بهتر شدم!!!هوش خیلی مهمه...یا یکی دیگه از بچه ها اصلا مدرسه نمیومد و خرخوانی میکرد بعد کنکور هم ازش پرسیدیم چجور دادی؟گفت اگه درصدایی که زدم مثبت باشه پزشکی تهران !!!!!!!میارم آخرشم 18000شد...هوش فوق العاده مهمه....یکی دیگه از دوستامم بنده خدا میخوند مشاور داشت کلاسم میرفت شد100000به بالا...
چقدر زود دیر میشود...
چقدر زود دیر میشود...
سلام؛
انگیزه داشته باشی وبه هدفت بچسبی به همه چی میرسی...البته انگیزه درمعنای واقعیش نه اینکه یک نفربیادحرف بزنه انگیزه بگیری!اون شخص فقط میتونه تقویت کنه انگیزت رو
انگیزه بایدازبندبندوجودت باشه تــــــــــایاس وناامیدی وخستگی برات بی معنی باشند
من چون شهرکوچیکی زندگی میکنم که دبیرخوب توش نیست،امارتبه های خوبی داشته،به این نتیجه رسیدم دبیر وامثالهم ابزاری هستن که موجب تسریع رسیدن به هدف میشن نه اینکه مستقیما ببرن بنشونن روی موفقیت
نمیدونم..شایدم بخاطراینکه تابحال دبیرخوب نداشتم وندیدم طرزفکرم اینطوریه!
صد در صد
اما داشتن انگیزه باعث میشه که یک فرد با انگیزه از یک فرد باهوش جلوتر باشه
تو روانشناسی یه اصلی وجود داره که میگه:
همیشه افراد کم استعداد اما با پشتکار از افراد صرفا باهوش موفق ترند...البته این نظریه رو هم اکثر روانشناس ها قبول دارند که داشتن هدف انگیزه وپشتکار
باعث بوجود اومدن استعدادهایی میشن که قبلا در فرد وجود نداشته...
یعنی با داشتن این 3 فاکتور شما هوش ذاتی رقیب رو تا حدودی بصورت اکتسابی بدست میارید...
فقط افراد باهوش پروسه ی کوتاه تر وآسونتری رو طی میکنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)