خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 134
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات

جزوه مولکول های زیستی

با سلام
      جزوه ی رایگان فصل اول زیست و آز 1 را می توانید به صورت رایگان دانلود کنید.

راستی نیاز نیست پرینت بگیرید و از روز 15 ام هم می تونید این جزوه رو از کتاب فروشی های معروف شهرتون رایگان دریافت کنید. این جزوه کاملا رنگی هستش یعنی به همون صورتی که مشاهده می کنید. حدود 20 هزار جلد چاپ شده و به تمام کتابفروشی های معروف سرتاسر کشور به زودی ارسال میشه.
      مخلص و ارادتمند شما
      یا علی

مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.

زیست شناسی را متفاوت بیاموزید.
      [IMG][/IMG]

ویرایش توسط ParsaYousefi : 01 شهریور 1394 در ساعت 22:23 دلیل: تغییر فونت به Tahoma

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فصل یک زیست دوم کلا5 صفحه مفیده ازشم سوال نمیاد 44 صفحه مطلب در اومده وای به حال فصلهای زیاد.تستم تازه نداره .44صفحه برای فصل یک دوم.
      ?

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ترفند جدید برای به دست اوردن مشتری

این کجاش اسپمه؟؟؟؟؟؟؟

رفع اسپم: فصل 6 چند صفحه هست؟؟؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز جای خاله رنک بازی و نخود هر آشی شدن و بجای اینکه روزی 20 ساعت تو این انجمن آنلاین باشی بدو برو درستو بخون. کسی در مورد کار نظر میده که صب تا شب سرش تو کتاب باشه نه اینکه توی هر تایپیک بیاد بگه فلان کتاب خوبه فلان کتاب بده. خیلی دوست دارم کنکور 95 ببینم باز تو و آرتیم که تا مرز خود کشی هم پیش رفتین و دارین علیه من فعالیت می کنید رتبه هاتون چنده. من که فکر نمی کنم کسی که صب تا شب تو اینجا آنلاین باشه آبی ازش گرم بشه.
      راستی: فاگوزیست دوم که این هفته میاد 25000 هزار جلد رزروی داشته از سرتاسر کتابفروشی های کشور اونم در عرض یک هفته
      افرادی امثال شما که میان صب تا شب سرک می کشن این سایت اون سایت معمولا پیرهای کنکورن و همینطور پشت کنکور می مونن. پس برو بخون تا یه سال دیگه عقب نموندی
      bbehzad
      مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.

[IMG][/IMG]

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      جناب جوادی مگه قرار نبود این آخرین پستتون تو انجمن باشه جزوه رو سایتتون هست کسی بخواد دانلود میکنه و درضمن کاری که خوب باشه یا تاپ باشه نیازی به اینقدر تعریف و تمجید نیست

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز در مورد اون تایپیک آخرین پستم بود نه کلا تو این انجمن

[IMG][/IMG]

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fardin javadi نمایش پست ها
      دوست عزیز جای خاله رنک بازی و نخود هر آشی شدن و بجای اینکه روزی 20 ساعت تو این انجمن آنلاین باشی بدو برو درستو بخون. کسی در مورد کار نظر میده که صب تا شب سرش تو کتاب باشه نه اینکه توی هر تایپیک بیاد بگه فلان کتاب خوبه فلان کتاب بده. خیلی دوست دارم کنکور 95 ببینم باز تو و آرتیم که تا مرز خود کشی هم پیش رفتین و دارین علیه من فعالیت می کنید رتبه هاتون چنده. من که فکر نمی کنم کسی که صب تا شب تو اینجا آنلاین باشه آبی ازش گرم بشه.
      راستی: فاگوزیست دوم که این هفته میاد 25000 هزار جلد رزروی داشته از سرتاسر کتابفروشی های کشور اونم در عرض یک هفته
      افرادی امثال شما که میان صب تا شب سرک می کشن این سایت اون سایت معمولا پیرهای کنکورن و همینطور پشت کنکور می مونن. پس برو بخون تا یه سال دیگه عقب نموندی
      bbehzad
      شمام سعی کن جواب انتقادارو بدی تا قاطی خاله زنک بازی شی.سعی کن کارتو قوی کنی تا تبلیغ کنی پس الان باید برادرای نصری ناراحت بشن تو سایتت همش داری خیلی سبزو میکوبی.یا دریافتو .شما سعی کن انتقاد پذیر باشی.بهتر نیست کمی تست اضافه میکردی؟اینارو جواب بده.
      ?

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      bbehzad

من میگم

من و بقیه تو انجمن به قول شما 20 انلاینیم؟؟

صرفا جهت اطلاع بنده کنکوری نیستم

میانگین ترازم تو سوم 7680 بود اخرین ازمون کانون هم زیستو 91 زدم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام جناب جوادی
      ببخشید فاگوزیست دوم فردا ارسال میشه؟
      و یک سوال دیگه کسانی هم بودن که از کتاب شما استفاده کردن زیست کنکور 94بالای۸۰ زده باشن؟
      البته من واقعا کتابتونو قبول دارم و از خوندنش لذت میبرم

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز الان من با کمیل نصری و ابوذر در ارتباطم و چندین بار با هم صحبت کردیم. من توی کار خیلی رکم. من در فاصله ی یک متری یعنی دقیقا روبروی ابوذر نصری که ازم پرسید نظرت در مورد کتب بازار چیه؟ چش تو چش گفتم الگو حرف اوله و کتاب شما ضعیف تره. حتی رو حساب حرف من دستور داد که تیم شون یک بازبینی درست و حسابی انجام بدن.
      در مورد دکتر عمارلو هم ایشون به من کلی لطف دارن و در ضمن من ایشون رو نکوبدیم. ایشون کتابش برای جمع بندیه. من توی سایتم بارها به عنوان جمع بندی معرفیش کردم. به درد کسی می خوره که زیست رو فهمیده باشه. کتاب خیلی قویه.

[IMG][/IMG]

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      artim
      ?

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      artim
      تنهایی حریف نشدی؟

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad7 نمایش پست ها
      من میگم

من و بقیه تو انجمن به قول شما 20 انلاینیم؟؟

صرفا جهت اطلاع بنده کنکوری نیستم

میانگین ترازم تو سوم 7680 بود اخرین ازمون کانون هم زیستو 91 زدم
      دوست عزیز منظورم شما و یا دیگران نبود بلکه گروهی خاص بود نبود. یکسری از افراد صب تا شب آنلاینن خوب کسی که صب تا شب آنلاین باشه وقت درس خوندن داره به نظرت؟

[IMG][/IMG]

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعد یک سوال دیگه جناب جوادی
      تو کتاب دوم روش مطالعه فاگوزیست رو گفتین؟؟؟

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز الان من با کمیل نصری و ابوذر در ارتباطم و چندین بار با هم صحبت کردیم. من توی کار خیلی رکم. من در فاصله ی یک متری یعنی دقیقا روبروی ابوذر نصری که ازم پرسید نظرت در مورد کتب بازار چیه؟ چش تو چش گفتم الگو حرف اوله و کتاب شما ضعیف تره. حتی رو حساب حرف من دستور داد که تیم شون یک بازبینی درست و حسابی انجام بدن.
      در مورد دکتر عمارلو هم ایشون به من کلی لطف دارن و در ضمن من ایشون رو نکوبدیم. ایشون کتابش برای جمع بندیه. من توی سایتم بارها به عنوان جمع بندی معرفیش کردم. به درد کسی می خوره که زیست رو فهمیده باشه. کتاب خیلی قویه.
      دکتر عزیز پستای قبلیمو خونده باشی من به بچه ها گفتم کتاب شما کتاب خوبیه ولی شما حساب کن یه کنکوری کتاب شمارو بخونه باید تستم بزنه مرورم کنه خب 4تا کتاب که هرکدوم 500 صفحه بدون تست خیلی وقت میبره .میتشد کمتر باشه ولی با تست به فکر جیب بچه ها باش کتابای شما میانگین 30 تومن الگو هم 30 تومن اینطوری 500 تومن فقط زیست ؟
      ?

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن