از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
دیپلمه های قبل سال 84 که تاثیر 25 درصدی براشون مطرح نیست!!!
وقتی میتونن تو کنکور حتی با معدل کم!! رتبه خوب بیارن بدون نگرانی ار تاثیرمعدل خیلی ببخشیدا مگه عقلشون کمه که برن دوباره امتحان نهایی بدن !!!![]()
ههههه میگه پیشنهاد دادیم 10 درصد پیشم تاثیر بدن بعد این امتحانای پیش چطوریه مثلا خود فیزیک : 5 نمره از فصل 1 تا 4 که ازینا شامل 2 فصل بسیار بسیار مهم هست که هرکدوم بیشتر از 1.5 نمره سهم نداشت در حالی که تو کنکور زیاد میان بعدش تو دوران جمع بندی و نزدیکای کنکور اینا برگزار میشن حالا همه که قبول نمیشن بعضیا میفتن شهریور حالا اگرم بیان بگن واسه فارغ التحصیلاست ولش...
من که در کل با منطقی که از سنجش سراغ دارم فک نکنم زیر بار پیش بره.. ترمیمم نمیدونم ب 95 برسه یا نه
سلام.متوجه یه چیزی شدم که خیلی واسم عجیب بود.
دختر خالم دبیرستان فرزانگانه امسال نهایی داشت منتها مدرسه براشون امتحانای جبرانی شهریور هم گذاشته هرکدومو که بخوان شرکت کنن،مثلا طرف درسشو 17 گرفته شهریور هم میتونه شرکت کنه!
اینو از زبون خودش شنیدم.مثلا دین و زندگیشو 16 گرفته دوباره امتحان میده،کارنامشم بهم نشون داد.
مشاور
همین الان با اموزش و پرورش کرمان تماس گرفتم
گفتن هنوز هیچی به ما ابلاغ نشده و ماهم درهمون حدی شما تو اخبار خوندی یا شنیدی ازش اطلاع داریم نه بیشتر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)