ریاضی فقط گاج نقره ایی واقعا ارزش داره که رو تستاش وقت بذاری...
بسم الله
خیلی سبز درکل کتاب خوبیه تستهاش هم ساده داره هم سخت درسنامه هاش کاملا قابل فهمن تستهاش درواقعا بعد از هر موضوعی اورده شده که اینا خیلی خوبن....پاسخنامه تشریحیشو نگو ونپرسبیشتر مسئله ها رو با راه حل های عالی وجالب حل میکنه ولی بعضی تستاش خیلی آبکین...
اما به نظرم بعضی از مباحثش سوالاتش اسونه که میشه از اون مباحث سوالات جوندار تری طرح کرد....
اما مهر وماه که تستاش فوق العاده اس اما درسنامه اش در بعضی از قسمت ها عجیب غیرقابل فهمه بعضی از سوالاتش هم خیلی بیخوده ولی تعدادشون کمتره...
در کل هر دوخوبن اما به نظر من کاش میشد سوالای مهر وماه رو داشت +پاسخنامه خیلی سبز![]()
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
برا یکی که از ریاضی خوشش نمیاد و ضعیفه (البته اصل مبحثو میفهمم و میتونم حل کنم ولی حال نمیکنم با ریاضی برا همین زود یادم میره قاطی میکنم) و خعلی هم فرمولی نباشه، کدوم پیشنهاد میدین؟
کوله پشتی رو دارم ولی جالب نیس و حجیمه و تست صفر
بحث بحث رقابت نیس برادر جان! هر کدوم از کتابای بازار یه ویژگی (های) بارزی دارند که در بقیه کم رنگ تره و در بعضیاشون ویژگی اونقد به چشم میاد که اون کتاب رو از سایر کتب بیشتر به چشم میاره.
خیلی سبز : درسنامه هاش تقریبا خوب / تستاش تا حد قابل قبولیه (بعضا خیلی آسون) / پاسخ تستاش بی نظیر / زبان کتاب : خودمونی و گویا!
مهروماه : درسنامه هاش ضعیف و بعضا افراطی / تست و مثال بعد از درسنامه ش عالیه / تستاش خوب ولی می بایست خیلی از تستای به دردنخور رشته ریاضی رو از کتابشون حذف می کردند/ پاسخ تستاش نچسب و ادمو قانع نمی کنه / زبان کتاب : خشک
میکروگاج (پیش) : بی نظیرترین درسنامه در بین تمام کتاب ها / تستای بعد از درسنامه داره و عالی / تستاش فوق العاده عالی و بی نظیر / پاسخ تستاش فوق العاده عالی / زبان کتاب : خشک ولی کاملا گویا.
مبتکران (جلد دوم) : فقط تست داره و درسنامه ش جلد دیگه اس / تستاش خوبه و پاسخ تستاش هم خوب / تعداد تستاش کمه و بعضی مباحث رو نداره / زبان کتاب : خشک
-----------------------------------------------------------------
این فقط اظهارات من بود و توصیه ی من به همه به ترتیب اینه : گاج / خیلی سبز / مهروماه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)