من تو چند برابر ظرفيت مهندسي كامپيوتر شاهد بودم.
ارزش داره نرم برا مصاحبه بمونم برا سال بعد
سطح شاهد با دانشگاه هاي ملي ديگه چقدر تفاوت داره؟ ارزش داره؟ علم و فرهنگ چطور
من تو چند برابر ظرفيت مهندسي كامپيوتر شاهد بودم.
ارزش داره نرم برا مصاحبه بمونم برا سال بعد
سطح شاهد با دانشگاه هاي ملي ديگه چقدر تفاوت داره؟ ارزش داره؟ علم و فرهنگ چطور
سال دوم واقعا سال سختيه . خيلي ها رتبشون بهتر كه نشده هيچ بدتر هم شده . البته كساني هم بودنند كه بهتر شده باشند ولي تعدادشون كم بوده . به نظر من كه به ريسكش نمي ارزه
در کل خودت باید تصمیم بگیری.
اما چیزی که باید بدونی اینه که سال بعد هم پشت کنکور بمونی سخته ! اگر میتونی یک سال نه اینکه فقط چند ماه دوم بیاری و اینکه تلاشت بیشتر از امسال باشه بمون و گر نه نمون !
برای من پشت کنکور موندن فقط هدر رفتن عمرم بود !! و با وجود علاقه بسیار در اول سال بعد از چند ماه بیزار شدم و حتی نتیجه ام هم بهتر نشد.
ای بابا ... من فک میکنم بری بهتره !
واقعن کسایی که 2سال خوندن خیلی سختشون بوده ... خب اکثر کسایی که وندن سال دوم بدتر شدن تعداد کمی بهتر شدن !
ببین هنوز بعد لیسانس فوق لیسانسم باید بگیری اگه پسری که سربازی هم هست ... 1سال از همه چیزو زندگی عقب میمونی!
حرفتون متین
ولی من بیشتر میشناسم که بهتر شدن
البته طبق آماری که سازمان جوانان وقتی هنو ادغام نشده بود
80 درصد پشت کنوریا موفق دخترن
پرچم دخترا بالا
ولی به هر حال طبق یه قانون نانوشته اگه کسی زیر 10000 باشه با یه کم سرسره بازی نصف میشه رتبش
و البته اگه خوب بخونه میتونه زیر 1000 شه
از اون طرف میتونه با تنبلی از اون ور بیوفته
عین هم کلاسیم سال اول 10000 شد
سال دوم 34000
خیلی خوند ولی اشتباه بود متدش
از اون طرف یه هم کلاسیم 3500 شد
سال دوم 1400
بیشتر از نصف الانم پزشکی گرگان
به اندازه و اصولی خوند
سال دوم سخته ولی اگه درست کار کنی خیلی شیرین تموم میشه
سلام . دانشگاه شاهد سطح علمی تاپی نداره در مقایسه با دیگر دانشگاه های تهران اما در مجموع ارزشش داره بری چون از خیلی دانشگاه های دولتی ایران بهتره
کسی که اهل درس بوده و رفته جو حاشیه ای هم نداشته این دانشگاه و بچه ها خوبی داره که همه اهل درس هستن و هم تیپ هم
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
دیگه دارم به اخر میرسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)